Σάββατο, 12 Ιουλίου, 2025
31.5 C
Marousi

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην παίκτης της Νίκης Αμαρουσίου, Μάικ Ευαγγελίτσης

Θλίψη στο ελληνικό μπάσκετ, αφού την τελευταία του πνοή άφησε ο Μάικ Ευαγγελίτσης σε ηλικία 38 ετών.

Ο Μίχαελ Μαρέκ γεννήθηκε το 1980 στην Τσεχία και κατάφερε να διαγράψει την δική του πορεία στα ελληνικά παρκέ, καθώς μεταξύ άλλων αγωνίστηκε στον Πανελλήνιο, τον Άλιμο, τον Πανερυθραϊκό, τη Νίκη Αμαρουσίου, τον Ερμή Πειραιά, αλλά και τον Πορφύρα, στον οποίο έκλεισε την καριέρα του τη σεζόν 2014-15. Στη χώρα μας έγινε γνωστός με το όνομα Μάικ Ευαγγελίτσης.

Ο Ευαγγελίτσης «έφυγε» από ανακοπή καρδιάς, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως ήταν ένα από τα πιο ανήσυχα πνεύματα των παρκέ, παίρνοντας ξεκάθαρα θέση για θέματα που σχετίζονταν με την κοινωνία.

Τα τελευταία χρόνια ο Ευαγγελίτσης εργαζόταν ως προπονητής ακαδημιών, ενώ μέχρι πρότινος ήταν προπονητής και στην ομάδα του Προμηθέα Χαλανδρίου.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι: Στις 10 περιοχές της Αττικής με τον τον πιο «βρώμικο» αέρα

Τη δυνατότητα να χαρτογραφήσουμε τις περιοχές με τον πιο...

«Ναυάγιο» για τον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο “Μίμης Φωτόπουλος” – Οριστικό «λουκέτο» για φέτος

Απογοητευτική είναι η εξέλιξη για τον δημοτικό θερινό κινηματογράφο...

Μαρούσι: Αυτοψία Χαρδαλιά-Προχωρούν έργα 32,6 εκατ. ευρώ για αντιπλημμυρική προστασία και αθλητικές υποδομές

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, βρέθηκε στο Δήμο Αμαρουσίου...

Μαρούσι: Απάτη με πώληση αυτοκινήτων – Συνελήφθη 66χρονος

Ένας 66χρονος επιχειρηματίας συνελήφθη στο Μαρούσι για απάτες με...

Απεβίωσε ο Δημήτρης Βλάχος πρώην αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου

Ο εκλιπών που απεβίωσε πλήρης ημερών στα 92 έτη...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img