fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αντίστροφη μέτρηση για τη διεξαγωγή των 6ων Αγώνων Δρόμου «Σπύρος Λούης» – Οlympians Run International

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν τη διεξαγωγή των Αγώνων Δρόμου «Σπύρος Λούης» – Olympians Run International που διοργανώνονται για 6η χρονιά προς τιμή του Μαρουσιώτη Ολυμπιονίκη Σπύρου Λούη, ο Δήμος Αμαρουσίου ενημερώνει τους συμμετέχοντες για το πρόγραμμα των Αγώνων, το ωράριο και το σημείο παραλαβής των αριθμών συμμετοχής, τη διαδρομή που θα ακολουθήσουν ανά αγώνα.

Και φέτος πρεσβευτής των Αγώνων είναι το Kinder+SPORT και ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ενόργανης Γυμναστικής στην κατηγορία των Κρίκων Λευτέρης Πετρούνιας.

Ο κ. Πετρούνιας, θα γνωριστεί με τους μικρούς αθλητές και θα τους ενθαρρύνει προωθώντας με την παρουσία του τις αξίες του αθλητισμού που ο ίδιος και το πρόγραμμα Kinder+SPORT της Ferrero πρεσβεύουν. Οι Αγώνες Δρόμου «Σπύρος Λούης» είναι μία εξαιρετική αφορμή για τα παιδιά να ανακαλύψουν τις χαρές και τα οφέλη του αθλητισμού μέσα από στιγμές γεμάτες κίνηση, ζωντάνια και δράση.

Tο Kinder+SPORT, το Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Ferrero, δίνει για 5η συνεχή χρονιά το «παρών» ως Χορηγός στους Αγώνες Δρόμου «Σπύρος Λούης». Πάγια δέσμευση του προγράμματος παραμένει το να προάγει μέσω της έμπρακτης υποστήριξης του, τις αξίες και τα οφέλη του αθλητισμού μυώντας τα παιδιά σε έναν ενεργό τρόπο ζωής με τον οποίο θα πορευθούν σε βάθος χρόνου στην ζωή τους. Έτσι, ως Χορηγός των αγώνων δρόμου «Σπύρος Λούης», το Kinder+SPORT προτρέπει τα παιδιά να βάλουν – με χαμόγελο και θετική διάθεση – την κίνηση και την άθληση για τα καλά στη ζωή τους.

Μέρος των εσόδων από τους Αγώνες θα διατεθούν στον εθελοντικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου» για την υποστήριξη των ορφανών παιδιών υπό τη σκέπη του πατέρα Αντώνιου και στην Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή Ατόμων με αναπηρίες για την ενίσχυση της συμμετοχής τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020.

Πρόγραμμα Διανομής Αριθμών

Σάββατο 13.4.2019
Αγώνες 5 και 10 χλμ. Ανδρών – Γυναικών, και Οικογενειακός 2,5 χλμ.: Παραλαβή αριθμών / START PACKS Σάββατο 13 Απριλίου από τις 3 μ.μ. έως τις 8 μ.μ. (Δημαρχείο Αμαρουσίου).

Κυριακή πρωί
Συνέχεια Διανομής αριθμών / νέες εγγραφές (έως 50 – 70 maximum) από 8 π.μ. στη γραμματεία έξω από το Δημαρχείο Αμαρουσίου.
Πρόγραμμα Ημέρας Αγώνων

Κυριακή 14.4.2019
Ο Αγώνας «Σπύρος Λούης – OLYMPIANS RUN International» διεξάγεται την Κυριακή 14 Απριλίου. Εκκίνηση: Άγαλμα Σπύρου Λούη (Δημαρχείο Αμαρουσίου).

8:15 π.μ.: Έναρξη λειτουργίας γραμματείας

Advertisement. Scroll to continue reading.

Ώρες εκκίνησης:

● 10 χλμ. Ανδρών – Γυναικών 10 π.μ.

● 5 χλμ. Ανδρών – Γυναικών 11:30 π.μ.

● 2.5 χλμ. Kinder+Sport Kids / Families Run 11.35 π.μ.

Απονομές στους τρεις πρώτους νικητές του κάθε αγωνίσματος αμέσως μετά τη λήξη του κάθε αγώνα.

Διαδρομές – Οδηγίες

Αγώνας 10 χιλιομέτρων

Εκκίνηση:10 π.μ. από άγαλμα Σπύρου Λούη

Διαδρομή: Λ. Κηφισίας-Αγίου Κωνσταντίνου-Νερατζιωτίσσης-Αρτέμιδος-Πιτταρά-Σπύρου Λούη-Κύμης-Νερατζιωτίσσης-Αγ.Κωνσταντίνου-Δ.Ράλλη-Μαραθωνοδρόμων-Νερατζιωτίσσης-Δ.Γούναρη-Β.Σοφίας

Διάρκεια αγώνα: 90λεπτά

Advertisement. Scroll to continue reading.

Ροή: Οι δρομείς κινούνται πάντα με κατεύθυνση όπως κινούνται τα οχήματα δηλαδή από τη δεξιά πλευρά των οδών. Εκτός από την οδό Μαραθωνοδρόμου.

Σταθμός υγρών: θα υπάρχει στα 5 χλμ. στη συμβολή Σπύρου Λούη και Κύμης.

Οι δρομείς είναι υποχρεωμένοι να σέβονται και να ακολουθούν τις υποδείξεις των εργαζομένων στη διοργάνωση, καθώς και των ανδρών της Τροχαίας. Σε αντίθετη περίπτωση η τεχνική διεύθυνση του αγώνα, δύναται να ακυρώσει τους αθλητές και να τους θέσει εκτός αγώνα.

Αγώνας 5 χιλιομέτρων

Εκκίνηση:11:30 π.μ. από άγαλμα Σπύρου Λούη

Διαδρομή: Λ. Κηφισίας –Αγίου Κωνσταντίνου-Νερατζιωτίσσης-Αναστροφή 30μ πριν Αμαρυσίας Αρτέμιδος-Νερατζιωτίσσης-Δ. Γούναρη-Β. Σοφίας.

Διάρκεια Αγώνα: 50λεπτά. Οι δρομείς κινούνται παράλληλα με τα οχήματα δηλαδή από τη δεξιά πλευρά των οδών.

Σταθμός υγρών: θα υπάρχει στα 2,5 περίπου χιλιόμετρα στην αναστροφή των 2,5 χλμ.

Οι δρομείς είναι υποχρεωμένοι να σέβονται και να ακολουθούν τις υποδείξεις των εργαζομένων στη διοργάνωση, καθώς και των ανδρών της Τροχαίας. Σε αντίθετη περίπτωση η τεχνική διεύθυνση του αγώνα, δύναται να ακυρώσει τους αθλητές και να τους θέσει εκτός αγώνα.

2.5χλμ Δυναμικό βάδισμα για ενήλικες και παιδιά

Advertisement. Scroll to continue reading.

Εκκίνηση: αμέσως μετά την εκκίνηση των 5χλμ.

Διαδρομή: Λ. Κηφισίας-Δολιάνης-Ιονίων Νήσων Αγ. Κωνσταντίνου-Νερατζιωτίσης-Δ. Γούναρη-Β. Σοφίας

Διάρκεια αγώνα: 45λεπτα.

Οι δρομείς είναι υποχρεωμένοι να σέβονται και να ακολουθούν τις υποδείξεις των εργαζομένων στη διοργάνωση, καθώς και των ανδρών της Τροχαίας. Σε αντίθετη περίπτωση η τεχνική διεύθυνση του αγώνα, δύναται να ακυρώσει τους αθλητές και να τους θέσει εκτός αγώνα. Για τα παιδιά κάτω των 18 ετών υπεύθυνοι για τη συμμετοχή τους, είναι οι κηδεμόνες τους.

Οι αγώνες τελούν υπό την αιγίδα: Υπουργείο Τουρισμό, ΕΟΤ, Κ.Ε.Δ.Ε, Καλλιπάτειρα.

Χορηγός: ΟΠΑΠ, ΕΥΔΑΠ, Kinder+SPORT

Υποστηρικτές: Amstel free, Φυσικό Μεταλλικό Νερό «ΑΥΡΑ»,

Χορηγοί Επικοινωνίας: ΕΡΤ, ΕΡΑσπορ, ΕΡΑ1, ΕΡΑ Φωνή της Ελλάδας, Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, KISS FM, ACTION 24, Sport 24, RunningNews.gr, SportDay, iRun, SportEvent.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους Αγώνες είναι διαθέσιμες στον διαδικτυακό τόπο www.runolympiansinternational.com

Advertisement. Scroll to continue reading.
Εγγραφές κολύμβηση Μαρούσι
Εγγραφές ποδόσφαιρο Μαρούσι
Advertisement Enter ad code here
Οκτ 26, 2021 - Τρι
Μαρούσι, Ελλάδα
13°C ελαφρές νεφώσεις
τρι10/26 τετ10/27 πέμ10/28 παρ10/29 σαβ10/30
-/13°C
ελαφρές νεφώσεις
16/12°C
ελαφρές νεφώσεις
16/12°C
αίθριος καιρός
17/11°C
ελαφρές νεφώσεις
16/12°C

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΠΡΟΣΩΠΑ

Η Μάχη Νικολαράκου, μια δυναμική γυναίκα με ισχυρή προσωπικότητα,  αποφάσισε να βγει μπροστά και να προσφέρει στον εμπορικό σύλλογο. Οι καταστηματάρχες του κέντρου την...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Με ισχυρές βροχές, καταιγίδες, κατά τόπους χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους θα συνεχιστεί η κακοκαιρία «Μπάλλος» που μέχρι το βράδυ θα επηρεάσουν όλη τη χώρα. Η...

ΓΕΝΙΚΑ

Από τον δήμο του Αμαρουσίου και πιο συγκεκριμένα από τον σταθμό του ΗΣΑΠ θα περνάει ο ποδηλατόδρομος που θα ξεκινάει από το Γκάζι και...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Ο Δήμος Αμαρουσίου ανανεώνει το μηχανοκίνητο στόλο του με 17 νέα Οχήματα και 6 νέα Μηχανήματα Έργου νέας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας. Οι αντίστοιχες συμβάσεις υπογράφηκαν τις...