fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Διάλεξη του καθηγητή Δ. Μπουραντά στη Βορέειο Βιβλιοθήκη: «Οι θεμελιώδεις νοημοσύνες για επιτυχημένη προσωπική και επαγγελματική ζωή»

Υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου, με την υποστήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου (ΚΕΔΑ) και παρουσία του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, ο “Μαρουσιώτικος Κύκλος Διαλόγου” οργάνωσε, την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022, στον κήπο της Βορέειου Βιβλιοθήκης, τη διάλεξη του συγγραφέα – καθηγητή   Δημήτρη Μπουραντά με θέμα: «Οι θεμελιώδεις νοημοσύνες για επιτυχημένη προσωπική και επαγγελματική ζωή».

Ο Δήμαρχος κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου σε ένα σύντομο χαιρετισμό αναφέρθηκε στο σπουδαίο έργο του καθηγητή Δ. Μπουραντά καθώς και στη σημαντική πρωτοβουλία του ΜΚΔ «Μαρουσιώτικου Κύκλου Διαλόγου» για γνώσεις σημαντικές προς τον άνθρωπο. Επίσης ο Δήμαρχος τόνισε τη διαρκή στήριξη του Δήμου σε τέτοιες πρωτοβουλίες που εξελίσσουν πνευματικά την κοινωνία.

Ο Δημήτρης Μπουραντάς (συγγραφέας, καθηγητής Ηγεσίας, Πρύτανης New York College, πρώην διευθυντής Executive MBA κ Msc in HRM στο ΟΠΑ–ΑΣΟEΕ) ευχαρίστησε πρώτα απ΄ όλους τον Δήμαρχο και όσους ακόμη στήριξαν την ημερίδα. Αφηγήθηκε προσωπικές του εμπειρίες προσπαθώντας να μεταδώσει τις γνώσεις του για μία επιτυχημένη προσωπική και επαγγελματική ζωή. Ειδικότερα ανέλυσε έννοιες της νοημοσύνης, τη σημαντικότητα ορθολογικής λήψης αποφάσεων, αλλά και το ρόλο της «προδράσης» σε καθοριστικά θέματα για τη ζωή ενός ατόμου.

Ο πρώην Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφέρειας Αττικής Κωνσταντίνος Κανελλάκης, και μέλος τους ΜΚΔ, αφού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Θ. Αμπατζόγλου που στηρίζει νέες προσπάθειες της ομάδας και τόνισε πως με την επανάληψη παρόμοιων διαλέξεων  θα συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση των πολιτών και στην εποικοδομητική προώθηση του σύγχρονου προβληματισμού και διαλόγου.

Η Δρ. Πολιτικών Επιστημών & μέλος της οργανωτικής ομάδας ΜΚΔ Ιωάννα Δέδε αναφέρθηκε στο έργο του Καθηγητή και χαρακτηριστικά σημείωσε απόσπασμα από το βιβλίο του «Αποφασίζω» (…) «Γίνε αυτός που είσαι, να ζούμε εμείς τη ζωή μας και να μην αφήνουμε να μας ζει αυτή ή να μας τη ζουν οι άλλοι, να πάμε εμείς τη ζωή μας και να μην αφήσουμε να μας πάει αυτή»

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη:

Οι Αντιδήμαρχοι Στέφανος ΤσιπουράκηςΚωνσταντίνος Ρώτας, Ρένα Χαλιώτη, Γιάννης Ιωαννίδης η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρία Δήμητρα Ρώτα, ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης.

Ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αμαρουσίου Θανάσης Βλαχοπιώτης.

Η πρώην Αντιδήμαρχος Δήμου Αμαρουσίου Κατερίνα Αναστασιάδου.

Ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αμαρουσίου Κώστας Ζαπαντιώτης.

Ο Καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου και Πολιτικός Αναλυτής Ντουντούμης.

Ο Πρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟ Ν.Δ Χρήστος Μπελεγράτης.

Μέλη Συλλόγων και Σωματείων της πόλης.

Το συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο οικονομολόγος και μέλος της οργανωτικής ομάδας ΜΚΔ Γιώργος Ξεζωνάκης.

προγραμμα προβολων μιμης φωτοπουλος
Ιούν 24, 2022 - Παρ
Μαρούσι, Ελλάδα
28°C ελαφρές νεφώσεις
πέμ06/23 παρ06/24 σαβ06/25 κυρ06/26 δευ06/27
-/28°C
αίθριος καιρός
30/24°C
αίθριος καιρός
30/22°C
αίθριος καιρός
32/23°C
αίθριος καιρός
30/20°C

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Ασύλληπτο σκηνικό εκτυλίχθηκε σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων όταν 38χρονος ανέβηκε σε μπαλκόνι του 3ου ορόφου και βούτηξε στο κενό, βάζοντας τέλος στη ζωή...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Την Πέμπτη 09/06 πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων της περιοχής του Αγίου Νικολάου Αμαρουσίου στον χώρο του Οίκου Τυφλών (τ. Λασκαρίδειο Ίδρυμα). Με έκδηλη αγωνία...

ΓΕΝΙΚΑ

Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία το Πρόγραμμα Καλοκαιρινών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων που διοργανώνει η Διεύ​θυνση Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου. Σημαντικό μέρος των εκδηλώσεων καταλαμβάνουν...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Ο Δήμος Αμαρουσίου προσκαλεί τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του και ιδιαίτερα αυτές που απασχολούν υπαλλήλους με ειδικότητες αντίστοιχες με αυτές των σχολών...