fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Καρκίνος:η ΜΑΣΤΙΓΑ του 21ου αιώνα

Την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018, με πρωτοβουλία του Δήμου Αμαρουσίου καθώς και του Ομίλου για την  UNESCO Βορείων Προαστίων, έλαβε χώρα με αναμφισβήτητη επιτυχία η ημερίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης αναφορικά με το μείζον θέμα « Καρκίνος & Πρόληψη», στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.

Γ. Πατούλης: Η σωστή ενημέρωση είναι ο καλύτερος σύμμαχος μας για την πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση και την αντιμετώπιση της νόσου.

Το ιδιαίτερα εγκάρδιο καλωσόρισμα των παρισταμένων ακολούθησε η ομιλία της Αντιδημάρχου Δημοσίων Σχέσεων κα Ρένα Χαλιώτη, εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη, κατά την οποία τόνισε την σπουδαιότητα της πρόληψης στη διατήρηση αλλά και προαγωγή της υγείας.

« Η υγεία δεν είναι μόνο η θεραπευτική διαδικασία. Πάνω και πρώτα απ’  όλα είναι η διατήρηση της Υγείας, που μπορεί να επιτευχθεί  με την ενημέρωση, την πρόληψη και τη διάγνωση. Η σωστή ενημέρωση είναι ο καλύτερος σύμμαχος μας για την πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση και την αντιμετώπιση της νόσου» σημείωσε μεταξύ άλλων η κα Χαλιώτη.

Την Πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστείων,   Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλου Λυκόβρυσης – Πεύκης κα Μαρίνα Πατούλη- Σταυράκη εκπροσώπησε η υπεύθυνη Κοινωνικών Σχέσεων & Ευ Αγωνίζεσθαι της UNESCO Βορείων Προαστείων κα Κυριακή Κανιού- Αναστασιάδη, η οποία μετέφερε στους παριστάμενους τους θερμούς χαιρετισμούς της Προέδρου και απένειμε εκ μέρους του Ομίλου τιμητικούς επαίνους σε διακεκριμένες προσωπικότητες από το χώρο της ιατρικής επιστήμης.           

Με αφορμή την ημερίδα δόθηκε η καταλληλότερη ευκαιρία για την παρουσίαση του βιβλίου της συγγραφέως Υγείας κας Ιωάννας Λάκα «Το ταξίδι του εαυτού μου», με θέμα τον καρκίνο του μαστού.

Στην ημερίδα μίλησαν επίσης: ο Αναπλ. Καθηγητής Ουρολογίας Παν/μίου Αθηνών  Μιχάλης Χρυσοφός, ο Πλαστικός Χειρουργός Δημήτρης Λαουλάκος, ο Παθολόγος Ογκολόγος  Αλέξης Στριμπάκος, η MD, PHD Ακτινοδιαγνώστρια Κωνσταντίνα Κυριακοπούλου και η νομική σύμβουλος εξειδικευμένη σε θέματα υγείας Ρούλα Γκριέλα.      

Το παρόν έδωσε εκτός των άλλων ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας κ. Κων/νος Ρώτας.

προγραμμα προβολων μιμης φωτοπουλος
Ιούλ 5, 2022 - Τρι
Μαρούσι, Ελλάδα
31°C αίθριος καιρός
τρι07/05 τετ07/06 πέμ07/07 παρ07/08 σαβ07/09
-/26°C
αίθριος καιρός
32/23°C
αίθριος καιρός
33/24°C
αίθριος καιρός
32/24°C
αίθριος καιρός
27/20°C

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σε μία ακόμη δράση «Νοιάζομαι»,  προχωρά ο Δήμος Αμαρουσίου για την προστασία των αδέσποτων της πόλης που αφορά σε συγκέντρωση τροφών και φαρμάκων για τα αδεσποτάκια σκύλους και...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Εικόνες που κόβουν την ανάσα από το σοβαρό, τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην λεωφόρο Κηφισίας κατέγραψε κάμερα ασφαλείας από κατάστημα της περιοχής....

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Δέντρο έπεσε σήμερα στην είσοδο και τη βιτρίνα pet-shop στο κέντρο του Αμαρουσίου, εγκλωβίζοντας την ιδιοκτήτρια του καταστήματος για αρκετή ώρα. Ευτυχώς, δεν υπήρχαν...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Με στόχο την ανάδειξη της τοπικής ιστορίας του Αμαρουσίου, συνεχίζεται το πρόγραμμα του Δήμου «Πολιτιστικές Διαδρομές», που χαίρει πραγματικά μεγάλης ανταπόκρισης. Ο Δήμαρχος της...