Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου 2024

Σε εγκάρδια ατμόσφαιρα με τη συμμετοχή των εργαζόμενων από όλες τις υπηρεσίες, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου, ανταλλάσσοντας θερμές ευχές με τους εργαζόμενους για το 2024.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Αμαρουσίου ο πατέρας Χρήστος του Μητροπολιτικού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου, ευλόγησε την πίτα και έδωσε τις πατρικές ευχές του.

Ευχόμενος ο Δήμαρχος Αμαρουσίου «Υγεία» και «Ευτυχία» σε όλους ατομική και οικογενειακή, ευχήθηκε επίσης «το 2024 να είναι μια χρονιά παραγωγική, με υπηρεσιακή προκοπή και πρόοδο».

«Όλοι μαζί έχουμε μια κοινή συνισταμένη, το καλό της πόλης μας. Η Διοίκηση του Δήμου και όλοι οι εργαζόμενοι είμαστε «γρανάζια» ενός ενιαίου μηχανισμού που έχει μοναδικό σκοπό να εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα της πόλης και των δημοτών. Ο ίδιος προσωπικά, αλλά και η Διοίκηση του Δήμου είμαστε στο πλευρό σας, ακόμη και σε προσωπικό επίπεδο.»

Αναφερόμενος στους στόχους των επόμενων χρόνων, ζήτησε από όλους να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό σημειώνοντας: «Ο Δήμος Αμαρουσίου αρχίζει να καταγράφει σε πολλούς επιμέρους
τομείς διακρίσεις ανάμεσα στους άλλους Δήμους της χώρας. Θέλουμε το Μαρούσι να είναι ένας Δήμος πρότυπο και ξεκινάμε πρώτα από τον ίδιο το Δήμο μας και τις υπηρεσίες του.

Θέλουμε να διακριθούμε, δεν μας αρκεί να κάνουμε καλά τη δουλειά μας, γιατί στο Μαρούσι αξίζουν τα καλύτερα και μπορούμε να τα πετύχουμε μόνο μαζί σας».

Ο κ. Αμπατζόγλου έκοψε την πίτα και αφιέρωσε το κομμάτι στους εργαζόμενους και στο Δήμο, ενώ ακολούθησε κλήρωση δώρων.

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου 2024

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κωνσταντίνος Βλάχος, οι Αντιδήμαρχοι Ρένα Χαλιώτη, Κωνσταντίνος Ρώτας, Δημήτρης Σμυρνής, Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Ελένη Λέκκα, Νίκος Πέππας, Γιάννης Νικολαράκος, η Δημοτική Σύμβουλος Μαρία- Δήμητρα Ρώτα, η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Ελένη Βλάχου Σταματάκη και η Γενική Γραμματέας του Δήμου Μαίρη Γαλαζούλα.

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου 2024

Νωρίτερα ο Δήμαρχος Αμαρουσίου είχε μεταβεί στο Αμαξοστάσιο, όπου έκοψε την πίτα των εργαζομένων της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, με τνη συμμετοχή του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κωνσταντίνου Βλάχου, των Αντιδημάρχων Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη, Ρένας Χαλιώτη, Δημήτρη Σμυρνή, Επαμεινώνδα Γαρδέλη, Πέτρου Κόνιαρη, Γιάννη Νικολαράκου και της Γενικής Γραμματέως του Δήμου Μαίρης Γαλαζούλα.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Αμπατζόγλου καλωσόρισε στην οικογένεια του Δήμου Αμαρουσίου τους 37 νέους εργαζόμενους στην καθαριότητα που αναλαμβάνουν από σήμερα καθήκοντα, εκφράζοντας τη διαβεβαίωση ότι η Διοίκηση είναι κοντά σε όλους, κάνοντας ειδική αναφορά για τα αρίστης ποιότητας μέσα ατομικής προστασίας που είναι εφοδιασμένοι οι εργαζόμενοι για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας τους, καθώς και για την προσπάθεια εξεύρεσης συμπληρωματικού χώρου για την καλύτερη λειτουργία της υπηρεσίας.

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Με τη θεατρική παράσταση «ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ» του Πάολο Τζενοβέζε, που ενθουσίασε κοινό και κριτικούς, ανοίγει αυλαία το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2024, την...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Αναστέλλεται η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο Αμαρουσίου για την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024, με απόφαση του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου,...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η Ένωση Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς» καλεί τα μέλη και τους φίλους της στο παραδοσιακό κρητικό γλέντι, που διοργανώνει σε συνεργασία με το...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Από τη Δευτέρα 17 Ιουνίου έως τη Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024, θα πραγματοποιηθεί ολική κατάληψη τμήματος της οδού Μεσογείων μεταξύ των οδών Μακρυγιάννη και...