fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πλήθος κόσμου στη μεγάλη συναυλία 100 Κιθαριστών «Φθινοπωρινές Νότες» του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου

Δημοτικό Ωδείο Αμαρουσίου

Εμβληματικά έργα των δύο σημαντικότερων Ελλήνων μουσικοσυνθετών του Μίκη Θεοδωράκη και του Μάνου Χατζιδάκι ερμήνευσε η Κιθαριστική Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου «Μίκης Θεοδωράκης», με τη συμμετοχή της Παιδικής Χορωδίας του Ωδείου και των String Demons στη συναυλία που διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου και η Κοινωφελής Επιχείρηση (ΚΕΔΑ) με τίτλο: «Φθινοπωρινές Νότες» το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022 στον στον πολυχώρο ΔΑΪΣ.

Τη βραδιά τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου ο οποίος συνοδευόταν από τη σύζυγό του Ελένη Τριανταφύλλη Αμπατζόγλου.

Οι 100 κιθαρίστες, υπό τη διεύθυνση του συνθέτη, κιθαριστή και καθηγητή Βαγγέλη Μπουντούνη, ο σολίστ Βασίλης Μαστοράκης, οι σοπράνο Βασιλική Καραγιάννη και Άννα Κατσούλη, με την Φωτεινή Κοσκόρου καλλιτεχνική διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου που είχε τη μουσική επιμέλεια της συναυλίας, χάρισαν στο κοινό που κατέκλυσε τον πολυχώρο, μια αξέχαστη και συναρπαστική βραδιά, σε μία μεγάλη γιορτή για την κιθάρα.

Δημοτικό Ωδείο Αμαρουσίου

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε με τα θερμότερα λόγια στη δουλειά που γίνεται στο Δημοτικό Ωδείο «Μίκης Θεοδωράκης» που αποτελεί πρότυπο μουσικής παιδείας, συνεχάρη όλους τους συντελεστές της εξαιρετικής συναυλίας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ΚΕΔΑ για την άριστη διοργάνωση. Ο Δήμαρχος τέλος προέτρεψε το κοινό να παρακολουθήσει το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που ετοιμάζει ο Δήμος και να συμμετέχει σε αυτό καθώς επιφυλάσσονται πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Δημοτικό Ωδείο Αμαρουσίου

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας από τη δική του πλευρά ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για τη συνεχή στήριξή του στις πρωτοβουλίες και δράσεις της ΚΕΔΑ και με την ευκαιρία αναφέρθηκε και στις επερχόμενες Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες.

Παρόντες στην συναυλία ήταν:

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Γιάννης Νικολαράκος, Κωνσταντίνος Ρώτας, Ρένα Χαλιώτη, η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρία Δήμητρα Ρώτα, ο Πρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α Πέτρος Κόνιαρης, η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και της Επιτροπής Ισότητας Ελένη Λέκκα Καλαντζάκη, η Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ Κατερίνα Βουρλάκη, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Τουριστικής Ανάπτυξης Φανή Λέκκα, ο Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλης Μπούρας.

Ακόμη έδωσαν το παρών ο Βουλευτής ΝΔ Βορείου Τομέα Αθηνών Γιώργος Κουμουτσάκος και ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Γιάννης Κεχρής.

Τέλος, παραβρέθηκαν πολλοί εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων του Αμαρουσίου.

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΠΡΟΣΩΠΑ

Στις προσεχείς εκλογές της ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΕΝΩΣΕΩΣ την Κυριακή στις 20ης Νοέμβρη στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, η συντοπίτισσά μας Κλειώ Αγγουράκη είναι υποψήφια για την Εξελεγκτική...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Εφιαλτικές στιγμές έζησε γυναίκα στο Μαρούσι όταν ξαφνικά της επιτέθηκε άνδρας ο οποίος την οδήγησε σε ένα σημείο όπου και την εγκλώβισε για να...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Η εργαζόμενη στο Δήμο Αμαρουσίου, Χρυσίτα Ναυπλιώτου, συμμετείχε στον μαραθώνιο της Κωνσταντινούπολης, σε μια περίοδο περίεργη για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις σήκωσε την ελληνική σημαία...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Πρόκειται για 50χρονο άστεγο – Αναγνωρίστηκε από τρεις γυναίκες στις οποίες είχε επιτεθεί Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του «δράκου» του Αμαρουσίου, ενός...