Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

Δημοτικές Εκλογές 2019

Άλλοι 5 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τον Νικολαράκο

Άλλους 5 νέους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους ανακοίνωσε σήμερα ο Γιάννης Νικολάρακος.  Ο λόγος για τους Μανώλη Κάββαλο, Νικολέττα Μέρελη, Τάσος Πίτσας – Πιτσόπουλος, Χρήστος Χρήστου και Αντώνη Πατσιαβό.

Μανώλης Κάββαλος.
Ο Μανώλης γεννήθηκε στην Κρήτη με καταγωγή από τα Ζωνιανά Μυλοποτάμου Ρεθύμνης . Είναι πτυχιούχος της Οδοντοτεχνικής Σχολής Αθηνών. Από το 1998 είναι υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας της εταιρείας Cretan Herbs με έδρα τα Ζωνιανά και υπεύθυνος διαχείρισης και επικοινωνίας τού “Βοτανοπωλείον εκ Ζωνιανών” που εδρεύει στο Μαρούσι. Είναι Πρόεδρος τού συλλόγου Ζωνιανών Αθήνας.

Νικολέττα Μέρελη.
Η Νικολέττα είναι ιδιωτική υπάλληλος με μεγάλη προϋπηρεσία στον Τραπεζικό τομέα σε θέσεις ευθύνης από τον οποίο αποχώρησε μετά από τριάντα χρόνια ευδόκιμης υπηρεσίας. Είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών επιστημών και δημόσιας διοίκησης της σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα σεμινάρια σε “Risk Management”, “Correspondent Banking”, “ΗΔΑΤ-Σύστημα Ηλεκτρονικής Δευτερογενούς Αγοράς Τίτλων Τραπέζης Ελλάδος”, “ΕΥΡΩ, Εισαγωγή στη θεωρία και το θεσμικό πλαίσιο της Οικονομικής και Νομισματικής Ενωσης”, “Futures & Currency Options”, “Treasury Management”, “Financial Market Mathematics”, “Money Markets & FX Markets” κ.λ.π.. Ζει και εργάζεται στο Μαρούσι πολλά χρόνια.
nikolarakos-mereli
Τάσος Πίτσας – Πιτσόπουλος.
Ο Τάσος είναι έμπορος, ζει και δραστηριοποιείται πολλά χρόνια στο Μαρούσι. Είναι απόφοιτος του Pratt Institute της Νέας Υόρκης από το οποίο κατέχει ΒFA/MA in Art & Design. Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός γιού 12 ετών.

nikolrakos-pitsopoulos
Χρήστος Χρήστου.
Ο Χρήστος δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Μαρούσι εδώ και 6 χρόνια έχοντας ιδρύσει τη δική του επιχείρηση, ενώ η οικογένειά του διατηρεί επιχειρήσεις στο Μαρούσι τα τελευταία 25 χρόνια. Γεννήθηκε το 1988 στην Αθήνα, είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Κολλεγίου Αθηνών. Έχει καταφέρει να εδραιώσει μια υγιή επιχείρηση λιανικής και χονδρικής πώλησης στο Μαρούσι, ενώ το τελευταίο του άνοιγμα αφορά το χονδρικό εμπόριο οικολογικών και φυσικών προϊόντων για κατοικίδια ζώα.

nikolarakos-xristos-xristou
Αντώνης Πατσιαβός.
Ο Αντώνης, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μαρούσι. Φοίτησε στην Ελληνική Παιδεία, όπου εκλεγόταν πρόεδρος του πενταμελούς και μέλος του δεκαπενταμελούς μαθητικού συμβουλίου. Τώρα είναι δευτεροετής φοιτητής του τμήματος Marketing του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στο Μαρούσι όπου εξελέγη εκπρόσωπος των φοιτητών του τμήματος αυτού. Παράλληλα συνεχίζει τις σπουδές του ως τεταρτοετής φοιτητής του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων (ΔΕΑΠΤ) του Πανεπιστημίου Πατρών. Πιστεύει στην ενεργή συμμετοχή των νέων ανθρώπων στα κοινά πράγματα της πόλης και στόχος της προσπάθειας του αποτελεί η κινητοποίηση της νεολαίας του Αμαρουσίου προς αυτή την κατεύθυνση. Επίσης δείχνει σημαντικό ενδιαφέρον στην προώθηση του εθελοντισμού στους νέους και στην ανάπτυξη ανάλογων δράσεων σε τοπικό επίπεδο καθώς και στην προστασία των ζώων, κυρίως των αδέσποτων, για την οποία πιστεύει ότι χρειάζεται η εφαρμογή ενός οργανωμένου σχεδίου στην πόλη μας.

nikolarakos-patsiavos
προγραμμα προβολων μιμης φωτοπουλος

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Τροχαίο δυστύχημα με ένα νεκρό σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας στο Μαρούσι και συγκεκριμένα στην οδό Σωρού, σε σύγκρουση αυτοκινήτου με μοτοσικλέτα....

ΠΡΟΣΩΠΑ

Ο εκλογικός θρίαμβος του Γιώργου Καραμέρου στην χαοτική εκλογική περιφέρεια της Ανατολικής Αττικής αποτελεί αναμφισβήτητα έναν τεράστιο εκλογικό άθλο. Με το 96,77% των τμημάτων...

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΜΑΡΟΥΣΙ

Η νέα Δημοτική Παράταξη «Το Μαρούσι Ψηλά!» του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου θα πραγματοποιήσει μεγάλη συγκέντρωση την Κυριακή 28 Μαΐου 2023 και ώρα 11...

ΓΕΝΙΚΑ

Εκλογικός θρίαμβος για το ΚΚΕ στο Μαρούσι. Το ποσοστό του ΚΚΕ έφτασε στο 7,65%, ξεπερνώντας αυτό του ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ, ακόμα και στις δύσκολες...