fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

Δημοτικές Εκλογές 2019

Δυνατή απάντηση Βράχνου. Μαζί του ο Νίκος Πέππας

Στον καταιγισμό υποψηφιοτήτων που είδαμε την προηγούμενη εβδομάδα από το συνδυασμό του Θεόδωρου Αμπατζόγλου (Δημήτρη Σμυρνή, Γιάννη Ιωαννίδη, Πέτρου Κόνιαρη) ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου, Πάνος Βραχνός, φαίνεται να ανακτά τις όποιες ελπίδες του στην κούρσα διεκδίκησης του δήμου με μια ισχυρή μεταγραφική κίνηση. Αυτή του αντιδημάρχου και στενού συνεργάτη του Γιώργου Πατούλη, Νίκου Πέππα.

Έτσι λίγο πρίν την επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού “Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή”, το Σάββατο 19 Ιανουαρίου στο Διάνα, με δήλωσή του ο Νίκος Πέππας ενημερώνει για τη συμμετοχή του στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με τον συνδυασμό «Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή».

Δείτε τις ανακοινώσεις του Νίκου Πέππα και Πάνου Βραχνού:

Ανακοίνωση Νίκου Πέππα.

Φίλες και Φίλοι,

Με την ευκαιρία της έναρξης του νέου χρόνου θα ήθελα να απευθύνω στην καθεμιά και τον καθένα σας ξεχωριστά τις ειλικρινείς ευχές μου για υγεία και επιτυχία, ατομική και οικογενειακή. Για την Τοπική Αυτοδιοίκηση το 2019 είναι χρονιά εκλογών για την ανάδειξη νέων δημοτικών αρχών. Ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο θα ήθελα με την ανακοίνωση μου αυτή να γνωστοποιήσω τις απόψεις μου και να ξεκαθαρίσω την θέση μου.
Βρίσκομαι αρκετά χρόνια πια στη θέση του δημοτικού συμβούλου και έχω υπηρετήσει τον Δήμο Αμαρουσίου από σημαντικές θέσεις ευθύνης. Η εμπειρία μου αυτή με έχει βοηθήσεινα καταλήξω σε συμπεράσματα για το πως πρέπει κανείς να πολιτεύεται στον τόπο του, τι είναι σημαντικό και τι όχι. Έχω την άποψη ότι εκείνο που μετρά περισσότερο είναι οι άνθρωποι, οι σχέσεις με τους συνεργάτες και ασφαλώς, η φιλική και σε κάθε περίπτωση ανθρώπινη σχέση με τους πολίτες, προκειμένου με συνεννόηση, να δίνονται λύσεις στα καθημερινά, μικρά και μεγάλα προβλήματα.

Ένα είναι σίγουρο: ότι το μοναδικό κόμμα στο οποίο έχει νόημα να υπακούμε είναι το Μαρούσι. 

Δεν χρειαζόμαστε ούτε την μικροπολιτική σκοπιμότητα, ούτε τους «μπλε», «κόκκινους» και «πράσινους» χάρτες των εκλογών. Δεν βοηθούν σε τίποτε την ζωή μας.
Στις 31 Αυγούστου 2019 θα ολοκληρώσει την παρούσα θητεία της η Δημοτική Αρχή με επικεφαλής δήμαρχο τον κ. Γ. Πατούλη. Μέχρι το τέλος της θητείας μας, όλα τα μέλη της παρούσας δημοτικής αρχής είμαστε υποχρεωμένοι να εργαζόμαστε καθημερινά για την ολοκλήρωση του έργου μας, και στον χρόνο που περισσεύει θα πρέπει να ασχοληθούμε με τις νέες εκλογές.

Ο ίδιος ο κ. Γ. Πατουλής, όπως έχει ήδη ανακοινώσει, δεν θα είναι υποψήφιος για το πρώτο αξίωμα της πόλης. Νοιώθω την υποχρέωση να τον ευχαριστήσω δημόσια για την συνεργασία μας και για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε τα τελευταία χρόνια αναθέτοντας μου ευθύνες για πολύ σημαντικές δημοτικές υπηρεσίες που αφορούσαν άμεσα τους πολίτες του Αμαρουσίου. Επίσης, του εύχομαι ειλικρινά καλή επιτυχία στους νέους στόχους του.

Με κριτήρια: – την συνεχή ανοδική πορεία της πόλης μας τα τελευταία χρόνια, – τον σεβασμό σε εκείνες και εκείνους που συνεργαστήκαμε, – την συνέχεια αλλά και τον αναγκαίο εμπλουτισμό του πολιτικού έργου που συντελέσθηκε,- αλλά εξίσου, την εκτίμηση από την πολύχρονη συναδελφική συνεργασία και προσωπική φιλία μου με τον υποψήφιο δήμαρχο Παναγιώτη Βραχνό, ενημερώνω ότι προτίθεμαι να διεκδικήσω εκ νέου την εμπιστοσύνη των συμπολιτών ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη στην οποία είναι επικεφαλής, «Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή».
Με εργασία και σοβαρότητα νομίζω ότι είναι εφικτό να προσφέρουμε στην πόλη και τους πολίτες της ακόμη καλύτερες υπηρεσίες σε μία εποχή που τις έχουν ανάγκη.

 Σας προσκαλώ και εγώ να παρευρεθείτε στην παρουσίαση του Συνδυασμού «Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή» που θα γίνει στο κινηματοθέατρο ΔΙΑΝΑ (Περικλέους 14 – πλησίον ΗΣΑΠ Αμαρουσίου)

το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 στις 11.00 π.μ.

Νίκος Πέππας Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου

Υποψήφιος με το συνδυασμό «Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή»

 

Δήλωση Πάνου Βραχνού.

Καλωσορίζω τη συμμετοχή του Nίκου Πέππα στον συνδυασμό μας «Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή». Μετά και τη δημόσια δήλωσή του, νομίζω ότι θα αδικούσα την εκφαινομένη όχι μόνο πρόθεση του, αλλά και την αδιαμφισβήτητη διάθεσή του να συνεισφέρει για πολλοστή φορά στα κοινά, όπως κάνει άλλωστε τόσα χρόνια, κάτι που οι πολίτες εκτιμούν και ανάλογα  και διαρκώς επιβραβεύουν, τον επιβραβεύουν.

Θα παραμείνω σιωπηλός διαβάζοντας τη δήλωσή του και μαζί με τις ειλικρινείς ευχαριστίες μου, θα επισημάνω μόνο και θα σταθώ στην ανάγκη παρουσίας όλων στην εκδήλωσή μας στις 19 Ιανουαρίου 2019, για την παρουσίαση του συνδυασμού μας.

   Ο Νίκος Πέππας με παρακάλεσε ως επικεφαλής της παράταξής μας, να ευχαριστήσω όλους τους συνυποψηφίους του – και τον καθένα ξεχωριστά  – για τον αγώνα που από κοινού θα δώσουμε. Θέλω και ο ίδιος προ της εναρκτήριας εκδήλωσης να σφίξω το χέρι όλων, εκδηλώνοντας τις πιο θερμές ευχαριστίες μου για τη συμμετοχή τους.

   Πάμε κοιτώντας την επόμενη μέρα, έχοντας στο μυαλό μας την ανάγκη να συνεχίσουμε όλοι μαζί με μια φωνή, που μεταφράζεται σε μία δράση, σεβασμό σε όλους τους συμμετέχοντες  υποψηφίους απ΄ όπου και για όποιο λόγο και αν εκκινούνται και με μοναδικό στόχο την επίλυση των καθημερινών και όχι μόνο προβλημάτων της πόλης μας.

Αγαπητέ Νίκο ευχαριστώ θερμά για την τιμή να συστρατευτείς μαζί μας. Καλή επιτυχία.

Πάνος Βραχνός

Υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου

πανος βραχνος νικος πεππας

Εγγραφές κολύμβηση Μαρούσι
Εγγραφές ποδόσφαιρο Μαρούσι
Ιαν 8, 2022 - Σαβ
Μαρούσι, Ελλάδα
11°C αραιές νεφώσεις
σαβ01/08 κυρ01/09 δευ01/10 τρι01/11 τετ01/12
αραιές νεφώσεις
13/10°C
αυξημένες νεφώσεις
13/9°C
ασθενείς βροχοπτώσεις
11/7°C
ασθενείς βροχοπτώσεις
8/6°C
ασθενείς βροχοπτώσεις
6/4°C

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΠΡΟΣΩΠΑ

Με ανάρτησή του ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού – Πολιτισμού, Γιάννης Νικολαράκος, επισημαίνει ένα πρόβλημα που παρατηρούμε όλοι οι δημότες κατά διαστήματα.  Αυτό των βαρέων απορριμάτων....

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Κινηματογραφική διάρρηξη σε καφέ στο Μαρούσι, όπου οι δράστες παραβίασαν την είσοδο με καπάκι αποχέτευσης. Στο βίντεο, που έφερε στη δημοσιότητα ο Alpha, φαίνονται...

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Στη σημερινή δημοτική ομάδα της διοίκησης του δήμου Αμαρουσίου που διεξήχθη διαδικτυακά, ο δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου ανακοίνωσε τις αποφάσεις του σχετικά με τις θέσεις της προεδρίας και της γραμματείας του δημοτικού...

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Το Παράρτημα του ΚΕΠ του Δήμου Αμαρουσίου (Μεσογείων 82) την Τρίτη 4/1/2022 δεν θα λειτουργήσει για το κοινό λόγω κρουσμάτων Covid. Το κοινό θα...