fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

Δημοτικές Εκλογές 2019

Εκδήλωση του ΠΟΤΑΜΙΟΥ Αμαρουσίου με σκοπό τη γνωριμία με τον υποψήφιο Δήμαρχο Αμαρουσίου, Θεόδωρο Αμπατζόγλου.

Εκδήλωση γνωριμίας με τον υποψήφιο Δήμαρχο Αμαρουσίου, Θεόδωρο Αμπατζόγλου, διοργάνωσαν  οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού «Μαρούσι – Νέα Εποχή», Σταύρος Θεοδωράκης και Γιώργος Ξεζωνάκης και η πολιτική παράταξη του ΠΟΤΑΜΙΟΥ Αμαρουσίου που στηρίζει επίσημα την υποψηφιότητα του κ. Θεόδωρου Αμπατζόγλου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε πλήθος κόσμου, στελέχη της πολιτικής παράταξης του Ποταμιού καθώς οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού της «Νέας Εποχής».

Το κόμμα του Ποταμιού εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρός του κ. Γιώργος Μαυρωτάς ο οποίος κατά τον χαιρετισμό του μεταξύ άλλων τόνισε: «το Ποτάμι ομόφωνα αποφάσισε να στηρίξει την υποψηφιότητα του Θεόδωρου Αμπατζόγλου, διότι έχει τα απαραίτητα ποιοτικά χαρακτηριστικά και γιατί πιστεύει πως θα είναι ένας καλός και αποτελεσματικός Δήμαρχος που θα εργαστεί για το συμφέρον των πολιτών».

Κατά την εισήγησή τους οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού «Νέα Εποχή», Σταύρος Θεοδωράκης και Γιώργος Ξεζωνάκης που πρόσκεινται στην παράταξη του Ποταμιού ανέλυσαν τους λόγους που το κόμμα τους και οι ίδιοι προσωπικά στηρίζουν την υποψηφιότητα του Θεόδωρου Αμπατζόγλου και έθεσαν το πλαίσιο της πολιτικής συνεργασίας, όπως επίσης πρότειναν και δύο κείμενα, το ένα με τον τίτλο «Ο Δήμαρχος που θέλω» και το δεύτερο αφορά σε κώδικα δεοντολογίας.

Στο χαιρετισμό που απηύθυνε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου αφού ευχαρίστησε τους διοργανωτές για αυτή την τόσο επιτυχημένη πρωτοβουλία, στη συνέχεια ανέπτυξε τους άξονες της πολιτικής του φιλοσοφίας για τη Διοίκηση του Δήμου καθώς και τις 12 βασικές προτεραιότητες προκειμένου το Μαρούσι να περάσει σε μία Νέα Εποχή που θα σέβεται πρώτα απ΄όλα τις ανάγκες των Δημοτών, έχοντας ως γνώμονα τη βελτίωση της καθημερινότητας, την ασφάλεια των μετακινήσεων και της διαβίωσης και τη δημιουργία προϋποθέσεων ανάπτυξης σε όλα τα επίπεδα.

Συγκεκριμένα ο κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου ανέφερε:

«Το Μαρούσι της Νέας Εποχής θα διοικείται με απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες των πολιτών. Ο Δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο θα είναι υπηρέτες των πολιτών και όχι το αντίθετο.
Το Μαρούσι της Νέας Εποχής δεν θα έχει ιδιοκτήτες. Ιδιοκτήτης του Αμαρουσίου θα είναι ο Πολίτης.
Το Μαρούσι της Νέας Εποχής θα διέπεται από απόλυτη διαφάνεια και έλεγχο όλων των οικονομικών δραστηριοτήτων.
Το Μαρούσι της Νέας Εποχής θα προτεραιοποιεί τα έργα με μόνο γνώμονα την βελτίωση της καθημερινότητας και την ασφάλεια των πολιτών.
Στόχος της νέας Δημοτικής Αρχής είναι να λύσει προβλήματα που χρονίζουν όπως το κυκλοφοριακό, της στάθμευσης, της ευταξίας, του πρασίνου και να αναβαθμίσει κοινωνικές δομές και υπηρεσίες.
Στις προτεραιότητες της νέας Δημοτικής Αρχής είναι παράλληλα τα μεγάλα έργα υποδομών και εκείνες οι πολιτικές που θα φέρουν ισόρροπη ανάπτυξη και νέες θέσεις εργασίας. Στο Μαρούσι της Νέας Εποχής οι δράσεις εξωστρέφειας με άξονες τον πολιτισμό και τον αθλητισμό δηλαδή τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της πόλης, θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.
Οι πολίτες στις εκλογές του Μαΐου καλούνται να συγκρίνουν και να αποφασίσουν. Να επιλέξουν τον καλύτερο και όχι τον φίλο.
Ο συνδυασμός μας έχει, την αποδεδειγμένη ικανότητα, την επιστημονική κατάρτιση και την πολιτική τόλμη να δώσει στο Μαρούσι την ευμάρεια που του αξίζει και για το λόγο αυτό να συγκρουστεί με κόμματα και κυβερνήσεις.
Ως εκ τούτου καλώ τους άλλους δήθεν ανεξάρτητους υποψήφιους να ρίξουν τις μάσκες και να πουν στον κόσμο ποια κόμματα υποστηρίζουν και να σταματήσουν να κοροϊδεύουν τους πολίτες.
Εγγυώμαι προσωπικά πως το Μαρούσι της Νέας Εποχής θα διοικηθεί σε κλίμα απόλυτης πολιτικής συναίνεσης και με όλες τις συναλλαγές πάνω από το τραπέζι.
Αναφορικά με το κείμενο “ο Δήμαρχος που θέλω” που κατέθεσαν οι υπόψηφιοί μας κ.κ. Στ. Θεοδωράκης και Γ. Ξεζωνάκης υιοθετείται πλήρως, όσο αφορά το κείμενο του κώδικα δεοντολογίας θα τεθεί υπόψη των μελών του συνδυασμού μας για διαβούλευση».

Ακολούθησε συζήτηση με τους πολίτες.

sdr

dig

dav

Ιαν 24, 2022 - Δευ
Μαρούσι, Ελλάδα
-0°C αυξημένες νεφώσεις
δευ01/24 τρι01/25 τετ01/26 πέμ01/27 παρ01/28
χιονοπτώσεις
-0/0°C
ήπιες χιονοπτώσεις
2/-3°C
αίθριος καιρός
3/-4°C
αίθριος καιρός
6/-1°C
αίθριος καιρός
8/1°C

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Το Μαρούσι αποχαιρετά τον Ιερέα Γεώργιο Γεμελιάρη. Ο Πατήρ Γεώργιος Γεμελιάρης υπηρέτησε την ενορία των Αγίων Αναργύρων Αμαρουσίου για περισσότερο από δύο δεκαετίες με ευλαβικότητα. Συλλυπητήριο...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Η πτώση της θερμοκρασία αναμένεται να είναι ισχυρή τις επόμενες μέρες στα Βόρεια Προάστια. Την Παρασκευή η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει τους 0 βαθμούς...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στην Πυροσβεστική καθώς ξέσπασε φωτιά σε εστιατόριο στο Μαρούσι επί της οδού Κυπρίων Αγωνιστών. Στο σημείο επιχείρησαν 13 πυροσβέστες με...

ΑΝΑΠΟΛΩΝΤΑΣ

Το Θρυλικό όνομα της νεώτερης ελληνικής Ιστορίας, ο μαρουσιώτης Ολυμπιονίκης μας Σπύρος Λούης ζωντάνεψε μέσα από το ομότιτλο ντοκιμαντέρ του Γιάννη Σμαραγδή το 2004....