fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

Δημοτικές Εκλογές 2019

Γιάννης Ιωαννίδης: “Για μένα το Μαρούσι είναι το σπίτι μου”

Ένας ακόμα νέος και δραστήριος υποψήφιος, έρχεται να προστεθεί στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Νέα Εποχή» με επικεφαλής τον Θεόδωρο Αμπατζόγλου. Ο Γιάννης Ιωαννίδης είναι ενεργός πολίτης και διεκδικεί θέση στα δρώμενα του δήμου Αμαρουσίου. Δραστηριοποιείται στην τοπική κοινωνία, έχει έντονες ανησυχίες και διάθεση προσφοράς στον τόπο, την οποία και αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία. Ας τον γνωρίσουμε.

Ποιος είναι με λίγα λόγια ο Γιάννης Ιωαννίδης;

Γεννήθηκα πριν 36 χρόνια στο Μαρούσι, όπου ζω και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά σε μόνιμη βάση. Προερχόμενος από παλιά Μαρουσιώτικη οικογένεια και αντιπροσωπεύοντας πλέον την 7η γενιά, διατηρώ το πιο ιστορικό κουτούκι των βορείων προαστίων τον ΑΣΒΕΣΤΟΛΑΚΟ, αλλά και το μοντέρνο μεζεδοπωλείο ΤranzistoRaki επί της πλατείας Ηρώων.

Ποιο είναι το όραμα ενός νέου ανθρώπου, όπως εσείς, για τον τόπο;

Είμαι σίγουρος, ότι κάποια σοβαρά προβλήματα της περιοχής θα αποτελέσουν παρελθόν, αφού με τη συνεργασία μας θα στηρίξουμε πραγματικά τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής.

Τι μήνυμα θα ήθελες να μεταφέρεις στους συνδημότες σου;

Με όραμα, σχεδιασμό, εντιμότητα και υψηλό αίσθημα ευθύνης μπορούμε να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα που μας ταλανίζουν αλλά και προοπτική για τους νέους ανθρώπους για να μείνουν στον τόπο τους και να δημιουργήσουν.

Είστε ένα νέο πρόσωπο όσον αφορά τα αυτοδιοικητικά. Τι πιστεύετε ότι η παρουσία σας στον δήμο μπορεί να προσφέρει;

Αισθάνομαι μέλος μιας δυνατής ομάδας, της παράταξης «Νέα Εποχή» του Θεόδωρου Αμπατζόγλου και  πιστεύω στο θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης. Η πρόταση του κ. Αμπατζόγλου ήταν μεγάλη τιμή και ταυτόχρονα πρόκληση  για μένα.

Μέσα από αυτή την ιδιαίτερη διαδικασία μου δίνεται η δυνατότητα, να έρθω σε επαφή με πολλούς συνδημότες και να αφουγκραστώ τα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο καθένας στην καθημερινότητα του.

Άλλωστε, για να ασχοληθείς με τα κοινά θα πρέπει πρώτα και πάνω από όλα να αγαπάς τον τόπο σου. Για μένα το Μαρούσι είναι το σπίτι μου, εδώ δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά, είναι ο τόπος που μεγάλωσα και αγαπώ. Άλλωστε το έργο που επιτελεί ο καθένας μας και η πορεία της ζωής του αποτελεί αδιάψευστη μαρτυρία των προθέσεων που έχει για το κοινωνικό σύνολο.

Τα τελευταία χρόνια ο κόσμος δείχνει μια δυσπιστία απέναντι σε αυτούς που ασχολούνται με τα κοινά. Εσείς πιστεύετε ότι μπορείτε να δώσετε μία άλλη οπτική και να πείσετε για το διαφορετικό;

 Είναι γεγονός ότι ο κόσμος έχει χάσει την εμπιστοσύνη του κ δείχνει μια γενικότερη αδιαφορία και αποδοκιμασία απέναντι στα άτομα που ασχολούνται με τα κοινά. Ωστόσο, ως εκπρόσωπος της νέας γενιάς νιώθω υποχρέωση να αγωνιστώ μαζί με όλους τους δημότες, για να αλλάξουμε το κλίμα δυσπιστίας και την εικόνα του δήμου μας. Είναι θέμα νοοτροπίας, να αγωνίζεσαι, να προτείνεις, να προσφέρεις, να έχεις ιδέες και να τις υλοποιείς.

προγραμμα προβολων μιμης φωτοπουλος
Σεπ 14, 2021 - Τρι
Μαρούσι, Ελλάδα
28°C ελαφρές νεφώσεις
τρι09/14 τετ09/15 πέμ09/16 παρ09/17 σαβ09/18
ελαφρές νεφώσεις
28/24°C
αίθριος καιρός
29/21°C
αίθριος καιρός
30/21°C
αίθριος καιρός
30/22°C
αίθριος καιρός
33/23°C

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Διακοπές ρεύματος από την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου έως και την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματίσει η ΔΕΔΔΗΕ στο Μαρούσι.

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Έναρξη μαθημάτων, κατόπιν πληρότητας των τμημάτων βάσει των αιτήσεων: Παρασκευή 1η Οκτωβρίου 2021   Ξεκινούν από τη Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου και διαρκούν έως την Πέμπτη 30  Σεπτεμβρίου 2021 οι...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Τα αθλητικά προγράμματα του Δήμου Αμαρουσίου για τη χρονική περίοδο 2021 – 2022, που υλοποιούνται από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου (ΚΕΔΑ), ξεκινούν την...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει η Διεύθυνση Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Αμαρουσίου τη Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021 άνοιξε η αυλαία του 22ου Φεστιβάλ...