fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

Δημοτικές Εκλογές 2019

Λευτέρης Μαγιάκης: Οι πολίτες να ψηφίσουν κατά συνείδηση την 2η Κυριακή

Πλήγμα για την παράταξη «ΕΝΩΜΕΝΟ ΜΑΡΟΥΣΙ» αποτελεί το παρακάτω δελτίο τύπου του συνδυασμού «ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ».

Ο Λευτέρης Μαγιάκης που ανήκει ιδεολογικά στο χώρο της αριστεράς, δεν στηρίζει το “ΕΝΩΜΕΝΟ ΜΑΡΟΥΣΙ” παρόλο που στις τάξεις του έχουν εκλεγεί πρώην σύντροφοί του στο “ΣΥΡΙΖΑ” και κρατά ίσες αποστάσεις απέναντι στους δύο διεκδικητές.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

«ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ» : ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ

Τη Δευτέρα 27-5-2018 συνήλθε η ολομέλεια της παράταξης ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ για την εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος του πρώτου γύρου των δημοτικών εκλογών της 26-5-2019. Μετά το πέρας της συνεδρίασης εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Ευχαριστούμε όλους τους συμπολίτες μας που μας τίμησαν με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους.

Το αποτέλεσμα  του πρώτου γύρου των δημοτικών εκλογών της 26-5-2019  για την παράταξη μας αποδείχθηκε κατώτερο των στόχων μας, που ήταν η κατάκτηση τουλάχιστον δύο εδρών στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ήταν  αναντίστοιχο των φιλότιμων προσπαθειών που έγιναν από  τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και τους φίλους της παράταξης σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, εδώ και έξι μήνες περίπου.

Δεν αντικατροπτίζει το σημαντικό έργο και τους αγώνες που έγιναν από τον επικεφαλής Λ. Μαγιάκη, τους δημοτικούς συμβούλους Αικ. Ψάλτη και Β. Ελευθερίου και τα μέλη της παράταξης σε όλη την δημοτική περίοδο 2014-2019.

Μέσα στο γενικότερο  κλίμα απαξίωσης των πολιτικών με δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα, με πρώτο υπεύθυνο την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ,  η τοπική κοινωνία επέλεξε για το Δημοτικό Συμβούλιο και τη διοίκηση του Δήμου πιο συντηρητικές δυνάμεις  σε σχέση με το 2014.

Το γεγονός αυτό θα απαιτήσει στο άμεσο μέλλον μια σε βάθος ανάλυση των αιτιών του και επανακαθορισμού της πολιτικής μας στη βάση των αρχών και των προγραμματικών μας διακηρύξεων.

Τα μεγάλα προβλήματα της πόλης και της κοινωνίας όμως παραμένουν.

Η παράταξη  θα συνεχίσει την παρουσία της μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, κοντά στους δημότες, για όλα τα κοινωνικά, οικονομικά, πολεοδομικά, πολιτιστικά προβλήματα, όπως αυτά αναδείχθηκαν και στην προεκλογική περίοδο.

Με δεδομένη τη θέση που είχαμε διατυπώσει προεκλογικά σχετικά με τις παρατάξεις  των κ.κ.  Αμπατζόγλου και Καραμέρου, που  είναι και οι διεκδικητές του αξιώματος του Δημάρχου στο δεύτερο γύρο την Κυριακή 2-6-2019, η παράταξη μας καλεί τους πολίτες να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία και να ψηφίσουν κατά συνείδηση, συμπεριλαμβανομένης και της επιλογής του λευκού ή του άκυρου.

 

 

 

Ιαν 28, 2022 - Παρ
Μαρούσι, Ελλάδα
1°C ελαφρές νεφώσεις
παρ01/28 σαβ01/29 κυρ01/30 δευ01/31 τρι02/01
ελαφρές νεφώσεις
7/4°C
αυξημένες νεφώσεις
7/5°C
αραιές νεφώσεις
8/5°C
αίθριος καιρός
11/4°C
αυξημένες νεφώσεις
14/7°C

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Η πτώση της θερμοκρασία αναμένεται να είναι ισχυρή τις επόμενες μέρες στα Βόρεια Προάστια. Την Παρασκευή η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει τους 0 βαθμούς...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Το Μαρούσι αποχαιρετά τον Ιερέα Γεώργιο Γεμελιάρη. Ο Πατήρ Γεώργιος Γεμελιάρης υπηρέτησε την ενορία των Αγίων Αναργύρων Αμαρουσίου για περισσότερο από δύο δεκαετίες με ευλαβικότητα. Συλλυπητήριο...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Διακοπές του ρεύματος σημειώνονται σε δεκάδες περιοχές της Αττικής εδώ και κάποιες ώρες και οι περισσότερες από αυτές οφείλονται σε ζημιές στο Δίκτυο από την πτώση δέντρων που υποχωρούν...

ΠΡΟΣΩΠΑ

Ο γνωστός Μαρουσιώτης που βγήκε για snowboard πέρσι εκμεταλλευόμενος το χιονισμένο τοπίο της πόλης ξαναχτυπά. Σε αυτή την κακοκαιρία με τη βοήθεια αυτοκινήτου. Ο...