Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

Δημοτικές Εκλογές 2019

Μάρω Καψή: Λέμε ΝΑΙ στην Ανακύκλωση Απορριμμάτων. Λέμε ΟΧΙ στην Ανακύκλωση Δημοτικών Συνδυασμών.

maria kapsi

Άρθρος της υποψήφιας δημοτικής συμβούλου με το συνδυασμό, «Πάθος και Λύσεις για το Μαρούσι», Μάρω Καψή:

Τελευταία προεκλογική εβδομάδα ξεκινά, ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στους υποψηφίους δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους του Αμαρουσίου.

Από το προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο, και δη την ομάδα του απερχομένου Δημάρχου Γ. Πατούλη, «γεννήθηκαν» τρεις υποψήφιοι Δήμαρχοι και αντίστοιχοι συνδυασμοί. Του Π. Βραχνού, του Ε. Γαρδέλη και του Κ. Ρώτα. Ο Ε. Γαρδέλης έλαβε τελικώς και βαρύτιμον «προίκα», τη σύζυγο του πρώην δημάρχου, κυρία Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη, ως συνυποψήφια και – όπως φαίνεται σε όλη την επικοινωνιακή τους καμπάνια – από κοινού συνιδιοκτήτρια και ισότιμη με τον επικεφαλής του συνδυασμού.

Με τον Π. Βραχνό συντάχθηκαν οι πρώην «Πατουλικοί» Ν. Πέππας, Ε. Λέκκα – Καλαντζάκη και Α. Βελής. «Βαριά χαρτιά» θα έλεγε κανείς.

Ο «δαχτυλιδάτος» υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας, Θ. Αμπατζόγλου πήρε τη μερίδα του λέοντος της ομάδας Πατούλη, με Δ. Σμυρνή, Β. Κάββαλο, Σ. Σταθούλη, Σ. Τσιπουράκη, Γ. Ζήκο, Ρ. Χαλιώτη, Ε. Κατσιγιάννη, Κ. Αντωνόπουλο, Π. Κόνιαρη, Μ. Παπαδόπουλο και Ε. Βλάχου-Σταματάκη. Οι «παλαιοί» και «δοκιμασμένοι» αντιστοιχούν στο 20% του ψηφοδελτίου Αμπατζόγλου. Καμιά έκπληξη.

Αριστερότερα κοιτώντας, βλέπουμε διάσπαση της παράταξης του Ε. Μαγιάκη, με διαρροές προς τον «νέο» – εκ περιφερείας Δούρου προερχόμενο – Γ. Καραμέρο. Στην οτομοτρίς για Λιανοκλάδι επιβιβάσθηκαν Π. Κούκουζας, Δ. Κουτσουβέλης και Κ. Βλάχος. Δεν ξεχνάμε και την συμπαθή «αντάρτισσα» Μαίρη Διακολιού που ηγείται δικού της ψηφοδελτίου για τη δημαρχία, ενώ και ο κ. Μαγιάκης κατέρχεται επίσης, απτόητος, με ανανεωμένη σύνθεση και σταθερές απόψεις, ως υποψήφιος δήμαρχος.

«Τι είχες Γιάννη; Τι είχα πάντα», λέει ο λαός. Επειδή όμως χωρίς Γιάννη, Δήμος προκοπή δεν κάνει, υπάρχει και κάτι πραγματικά νέο στο Μαρούσι. Μια ομάδα πολιτών – όχι πολιτικών – με Πάθος που αναζητούν – και βρίσκουν – Λύσεις για το Μαρούσι. Είναι η ισχυρή ομάδα του Γιάννη Νικολαράκου, επιτυχημένου και αυτοδημιούργητου οπτομέτρη, Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου, αποτελούμενη από εξίσου επιτυχημένους και αυτοδημιούργητους πολίτες και αγωνιστές της «διπλανής πόρτας». Πρόσωπα φρέσκα, δυναμικά, με όρεξη και πραγματικό Πάθος για πλήρη ανανέωση και εξυγίανση, του πιο δυναμικού δήμου της χώρας!

Μας προσάπτουν ότι δεν γνωρίζουμε την τοπική αυτοδιοίκηση. Αποδεικνύουμε καθημερινά ότι γνωρίζουμε περισσότερα από όσα νομίζουν. Γνωρίζουμε και όσα κάποιοι θα ήθελαν να μην γνωρίζουμε.

Μας είπαν ότι δεν έχουμε πρόγραμμα και συγκεκριμένες προτάσεις. Τους διαψεύδουμε με 7 άξονες και 12 σημεία Πολιτικής και Παρέμβασης που έχουμε εδώ και καιρό αναρτημένα στην ιστοσελίδα μας www.nikolarakos.com. Σας προσκαλούμε να την επισκεφθείτε και να ενημερωθείτε για τα πρόσωπα και τις ιδέες μας.

Το μόνο που δεν διαθέτει ο συνδυασμός Νικολαράκου είναι κόπωση, ιδιοτέλεια, διαπλοκή. Ναι, δεν έχουμε ισχυρούς προστάτες, αλλά ούτε και ισχυρές δεσμεύσεις, πέρα από το λόγο της τιμής μας προς τους Μαρουσιώτες, ότι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, με μόνο γνώμονα το συμφέρον του Αμαρουσίου. Δεν έχουμε πολιτικούς ή οικονομικούς πάτρονες, αλλά συμμάχους, με σημαντικότερους τους πολίτες που μας εμπιστεύονται. Βασιζόμαστε στις δικές μας δυνάμεις και δίνουμε έναν δίκαιο και καθαρό αγώνα. Αξίζει να μας γνωρίσετε από κοντά. Είμαστε κάθε μέρα στη γειτονιά σας, αλλά και στο κέντρο, όπου χτυπά η καρδιά της πόλης. Το κέντρο που θα ξαναζωντανέψουμε μόνιμα, όπως έχουμε αποδείξει ότι ξέρουμε να το κάνουμε.

Αξίζουμε μια ευκαιρία. Μικρό το ρίσκο, μεγάλο το προσδοκώμενο όφελος. Μην ανακυκλώσετε την ψήφο σας αυτή την Κυριακή. Μην τη χαρίσετε. Μην τη χαραμίσετε. Κάντε ένα δώρο στο Μαρούσι, ένα δώρο στον εαυτό σας και στην οικογένειά σας.

Σας ευχόμαστε μια λογική και φωτισμένη επιλογή. Καλή ψήφο!

 

*Η Μαρία (Μάρω) Καψή είναι πολιτική επιστήμων, διεθνολόγος και δημοσιολόγος, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Συνδυασμό «Πάθος και Λύσεις για το Μαρούσι», με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Νικολαράκο.

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Η 56χρονη Κατερίνα Μπάτσου, τα ίχνη της οποίας αγνοούνταν από χθες, εντοπίστηκε, σύμφωνα με αναφορές. Η 56χρονη έφυγε το πρωί της Παρασκευής από το σπίτι...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Ανήσυχοι οι συγγενείς μιας 56χρονης γυναίκας, η οποία αγνοείται από το πρωινό της Παρασκευής 19 Μαΐου από το Μαρούσι όπου έμενε, την αναζητούν μέσω της εκπομπής...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Η ιστορική νίκη της Νέας Δημοκρατίας με ποσοστό 40,79% (2.403.026 ψήφοι) σε ενσωμάτωση 99,59% (21.617 / 21.707 ΕΤ) στις χθεσινές εκλογές, έβαψε κυριολεκτικά τον χάρτη μπλε καθώς αυτή τη φορά,...

ΠΡΟΣΩΠΑ

Ο εκλογικός θρίαμβος του Γιώργου Καραμέρου στην χαοτική εκλογική περιφέρεια της Ανατολικής Αττικής αποτελεί αναμφισβήτητα έναν τεράστιο εκλογικό άθλο. Με το 96,77% των τμημάτων...