Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

Δημοτικές Εκλογές 2019

Πάνος Βραχνός στο ΣΚΑΙ: “Διορισμένος αντιπεριφερειάρχης ο Καραμέρος – Ποτέ δεν βοήθησε το Μαρούσι – Οι πολίτες δεν είναι αφελείς” (ηχητικό)

Δριμύτατη κριτική στον ανθυποψήφιο του Γιώργο Καραμέρο εξαπέλυσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου και επικεφαλής του συνδυασμού «Μαρούσι-Καθαρή Γραμμή, κ. Πάνος Βραχνός μιλώντας το πρωί στους Χρήστο Κούτρα και Γιάννη Ντσούνο στη ραδιοφωνική τους εκπομπή στο Σκάι.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΜΑΡΟΥΣΙ-ΚΑΘΑΡΗ ΓΡΑΜΜΜΗ», κ. Πάνος Βραχνός είπε μεταξύ άλλων ότι ο κ. Καραμέρος είναι διορισμένος αντιπεριφερειάρχης και πως δε βοήθησε ποτέ το Μαρούσι. «Δε χρηματοδότησε ποτέ έργα, δε φρόντισε να κάνει το παραμικρό για αντιπλημμυρικά έργα που όπως όλοι θυμόμαστε πριν καιρό δημιούργησαν τεράστια προβλήματα στους κατοίκους του Δήμου με συνεπαγόμενες καταστροφές. Αυτό, του το καταλογίζουν όλοι ως ευθύνη τεράστια».

Ο κ. Πάνος Βραχνός αναφέρθηκε και στις δηλώσεις των τελευταίων ημερών περί πολιτικής ανεξαρτησίας του ανθυποψηφίου του: «Τις τελευταίες ώρες μου προκαλεί όπως και σε όλους τους πολίτες εντύπωση τα όσα λέει περί  ανεξάρτητης συμμετοχής του, καθόδου του στις εκλογές της τοπικής Αυτοδιοίκησης. Υποστηρίζει ότι δεν κατέρχεται με την ομπρέλα του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ως ανεξάρτητος. Κοιτάξτε, οι πολίτες δεν είναι αφελείς όπως νομίζουν κάποιοι. Δεν μπορούν πλέον να κοροϊδέψουν τον κόσμο, κανένας δε μπορεί. Φυσικά και στην περίπτωση Καραμέρου υπάρχει κομματική ταυτότητα. Ανεξάρτητος πολιτικά είναι ο δικός μας συνδυασμός, έτσι προσδιοριστήκαμε από την πρώτη στιγμή ανακοίνωσης και απόφασης καθόδου μας στις εκλογές της τοπικής Αυτοδιοίκησης».

Όπως έχει σημειώσει κατά καιρούς ο υποψήφιος Δήμαρχος Πάνος Βραχνός ο ανθυποψήφιος του κ. Γιώργος Καραμέρος δεν ήταν ποτέ στο πλευρό των πολιτών, κάτι που εκείνοι ανέμεναν αλλά τελικά απογοητεύτηκαν από την αδράνεια του.

Η προσπάθειά του να προσδιοριστεί λίγες ημέρες πριν την εκλογική αναμέτρηση ως… πολιτικά ανεξάρτητος φαίνεται να πέφτει στο κενό σε συνδυασμό με την απόρριψη που όπως όλα δείχνουν λαμβάνει από τους πολίτες το τελευταίο διάστημα.

Αν και έλαβε και δέχτηκε προ πολλού το χρίσμα τώρα απεμπολεί εκτιμώντας ότι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ για την δική του πολιτική κατρακύλα, κάτι που εισπράττει καθημερινά το τελευταίο διάστημα.

Η περιβόητη «πολιτική ανεξαρτησία» του είναι προφανώς μύθευμα.
Ο  κόσμος στο Μαρούσι ξέρει πολύ καλά όλους μας.
Ξέρει και την πολιτική ταμπέλλα του κ. Καραμέρου.
Απέλπιδες προσπάθειες για να βρεθεί σωσίβιο έστω και την ύστατή στιγμή;

Ακούστε το ηχητικό:

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Αναστέλλεται η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο Αμαρουσίου για την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024, με απόφαση του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου,...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το ζωηρό χειροκρότημα των θεατών απέσπασαν οι μικροί φίλοι από τα τμήματα θεατρικού παιχνιδιού του Δήμου Αμαρουσίου, με τα δρώμενα που παρουσίασαν στο χώρο...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Από τη Δευτέρα 17 Ιουνίου έως τη Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024, θα πραγματοποιηθεί ολική κατάληψη τμήματος της οδού Μεσογείων μεταξύ των οδών Μακρυγιάννη και...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, εγκαινιάστηκε  την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024, ένας νέος κύκλος Περιβαλλοντικών Δράσεων με τίτλο «Αγαπώ την πόλη μου». Η πρώτη...