Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

Δημοτικές Εκλογές 2019

Συνέντευξη του Μακροποδάρα Παναγιώτη – Ευάγγελου στο Μ24

Μακροποδάρας Παναγιώτης – Ευάγγελος : Mε οδηγό τις σπουδές μου και την εργασιακή μου εμπειρία νιώθω έτοιμος για να αποτελέσω ένα ισχυρό χαρτί για τον Θεόδωρο Αμπατζόγλου .

 

1. Πώς πήρατε την απόφαση να ειστε υποψήφιος στο πλευρό του Θεόδωρου Αμπατζόγλου;

O κύριος Αμπατζόγλου είναι ένας ανθρωπος με ηθικές αρχές , ευγένεια και δυνατή προσωπικότητα . Με το που τον γνώρισα και μίλησα μαζί του αμέσως κατάλαβα ότι αυτόν τον άνθρωπο θα μπορέσω να τον εμπιστευτώ και να συστρατευτώ μαζί του για να κάνουμε τον δήμο μας όπως του αξίζει , όμορφο και μεγάλο ! Το βιογραφικό του αλλα και η εώς τώρα πορεία του είναι άξια θαυμασμού οπότε δεν θα μπορούσα να μην είμαι στο πλευρό αυτού του ανθρώπου.

2. Σα νέος άνθρωπος τι πιστεύετε ότι θα προσδώσετε με την εκλογή σας στον δημοτικό σύμβουλιο ;

Η ερώτηση αυτή είναι πολύ απλή για μένα , τρία πράματα , μαχητικότητα – αφοσίωση και εργατικότητα . Μαχητικότητα γιατί θα είμαι στην πρώτη γραμμή , δεν έχω μάθει να συμβιβάζομαι , έχω μάθει να κερδίζω μάχες και δεν μα αρέσει να χάνω . Αφοσίωση γιατί αγαπώ τον τόπο που γεννήθηκα , τον τόπο που μεγάλωσα και τον τόπο που ζω . Είναι υποχρέωση μου να κάνω τα αδύνατα δυνατά για να αποκτήσει το Μαρούσι την δική του ταυτότητα και να αποτελέσει πρότυπο πολλών δήμων. Εργατικότητα γιατί δουλεύω από μικρό παιδί δεν έχω μάθει στα έτοιμα και απεχθάνομαι να κάθομαι .

3. Σαν εκπαιδευτικός αλλά και σαν μηχανικός που είστε, που θα δώσετε την περισσότερη έμφαση ;

Η παιδεία είναι πάνω από όλους και όλα , αποτελεί ένα τομέα που τον γνωρίζω καλά καθώς έχω σπουδάσει παιδαγωγικά και πιστεύω ότι όλα ξεκινούν από αυτήν.
Υπάρχει άμεση ανάγκη να πλαισιώσουν τα σχολεία και τις επιτροπές του δήμου μας άτομα που γνωρίζουν από παιδεία και μπορούν να προσφέρουν ουσιαστικά και να μην έχουν ρόλο παρατηρητή . Υπάρχει άμεση ανάγκη για ενημερωτικές καμπάνιες για οδηγική συμπεριφορά των νέων , σεξουαλική προφύλαξη , κάπνισμα και αλκόολ . Από την άλλη ιδιότητα μου σαν ηλεκτρολόγος μηχανικός πρέπει να γίνει άμεσα αναβάθμιση της ποιότητας φωτός του δήμου μας με την χρήση λαμπτήρων τύπου led και επίσης ένα μέτρο που θα μπορούσε να παρθεί θα ήταν η εγκατάσταση φωτοβολταικών πάνελ σε κεντρικά σήμεια της πόλης για άμεση εξοικονόμηση ενέργειας και προστασία του περιβάλλοντος !

4. Πείτε μας  λίγα λόγια για εσάς και τι μήνυμα θα στέλνατε στους Μαρουσιώτες.

Γεννήθηκα στο Μαρούσι το 1993 , βαπτίστηκα στο εκκλησάκι του Αγίου Θωμά και αποτελώ δημότης Αμαρουσίου. Έχω σπουδάσει παιδαγωγικά στην ΑΣΠΑΙΤΕ και παράλληλα είμαι τελειόφοιτος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός . Έχω παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων τόσο τεχνολογικών όσο και οικονομικων προγραμμάτων . Έχω συμμετάσχει σε εξάμηνο πρόγραμμα επιχειρηματικότης των νέων με τεράστια επιτυχία. Γνωρίζω άριστα την Αγγλική γλώσσα και Γερμανικά . Έχω εργαστεί στις μεγαλύτερες εταιρίες βιομηχανικού υλικού και αυτήν την περίοδο δουλεύω στην μεγάλυτερη εταιρία ηλεκτρολογικού υλικού στην Ελλάδα . Μου αρέσει πολύ να παίζω μπάσκετ καθώς ήμουν αθλητής του Γ.Σ. Αμαρουσίου για 7 χρόνια , λατρεύω την ορεινή ποδηλασία και να πηγαίνω βόλτες με τον σκύλο μου τον Όσκαρ .

Αυτό που θέλω να τονίσω στους Μαρουσιώτες είναι να ενημερωθούν , να μην παρασύρονται , και να κάνουν συνετές και ψύχραιμες επιλογές . Προσωπικά σαν νέος άνθρωπος με οδηγό τις σπουδές μου και την εργασιακή μου εμπειρία νιώθω έτοιμος για να αποτελέσω ένα ισχυρό χαρτί για τον Θεόδωρο Αμπατζόγλου .

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Η 56χρονη Κατερίνα Μπάτσου, τα ίχνη της οποίας αγνοούνταν από χθες, εντοπίστηκε, σύμφωνα με αναφορές. Η 56χρονη έφυγε το πρωί της Παρασκευής από το σπίτι...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Ανήσυχοι οι συγγενείς μιας 56χρονης γυναίκας, η οποία αγνοείται από το πρωινό της Παρασκευής 19 Μαΐου από το Μαρούσι όπου έμενε, την αναζητούν μέσω της εκπομπής...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Η ιστορική νίκη της Νέας Δημοκρατίας με ποσοστό 40,79% (2.403.026 ψήφοι) σε ενσωμάτωση 99,59% (21.617 / 21.707 ΕΤ) στις χθεσινές εκλογές, έβαψε κυριολεκτικά τον χάρτη μπλε καθώς αυτή τη φορά,...

ΠΡΟΣΩΠΑ

Ο εκλογικός θρίαμβος του Γιώργου Καραμέρου στην χαοτική εκλογική περιφέρεια της Ανατολικής Αττικής αποτελεί αναμφισβήτητα έναν τεράστιο εκλογικό άθλο. Με το 96,77% των τμημάτων...