fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

Δημοτικές Εκλογές 2019

Υποψήφιος με τον Γιάννη Νικολαράκο ο Μάριος Μαραγκάκης

Με ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ του ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιάννης Νικολαράκος, καλοσωρίζει στο συνδιασμό του τον Μάριος Μαραγκάκη.

Ο Μάριος Μαραγκάκης είναι Διευθυντής Παιδοχειρουργός στο Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών και στο Μαιευτήριο “Γαία”. Είναι σύζυγος της Μαρουσιώτισας Δικηγόρου Ελένης Τσουκλείδου και μαζί έχουν μία κόρη την Στέλλα Αλεξάνδρα.

Σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και ειδικεύτηκε στη Χειρουργική Παίδων κυρίως στις πανεπιστημιακές κλινικές του Erlangen και του Münster της Δυτικής Γερμανίας. Είναι διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών και αναπληρωτής Καθηγητής της Πανεπιστημιακής Παιδοχειρουργικής κλινικής στο Muenster της Γερμανίας. Στην κλινική αυτή διετέλεσε από το 1990 έως και το 1996 αναπληρωτής Διευθυντής.

Το Επιστημονικό του έργο, περιλαμβάνει πλούσια συγγραφική, ερευνητική και συνεδριακή δραστηριότητα και συμμετοχή, σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο στο δεύτερο Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης για την ανάπτυξη τεχνικών μεταμόσχευσης οργάνων.Είναι ιδρυτικό μέλος στην Ευρωπαϊκή Εταιρία Μελέτης της Παιδοχειρουργικής, καθώς και μέλος επιστημονικών συλλόγων.

Γραμματέας και ιδρυτικό μέλος του Επιστημονικού Σωματείου των Ιατρών του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.Έχει σημαντική κοινωνική προσφορά τα προηγούμενα χρόνια την οποία και συνεχίζει.Εύφημος μνεία από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών για την άμεση ανταπόκριση στα θύματα που προκάλεσε ο καταστροφικός σεισμός της Αθήνας το 1999.Συμμετοχή στην Ελληνική ομάδα του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών για αποστολή ανθρωπιστικής ιατρικής βοήθειας στα τραυματισμένα από τον εμφύλιο πόλεμο παιδιά στο Κόσσοβο.Χειρουργική αποκατάσταση παιδιών με βαριές συγγενείς ανωμαλίες σε συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού και τα χωριά Σ.Ο.Σ..

Έχει επίσης σημαντική ενασχόληση με τα κοινά.

Την τετραετία 2007 – 2010, με δήμαρχο το Γιώργο Πατούλη, εξελέγει στη θέση του δημοτικού συμβούλου Αμαρουσίου. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Υπηρεσιών (Ιαν. 2007-Δεκ. 2008) και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου (Ιαν. 2009- Δεκ. 2010). Οι παρεμβάσεις του αφορούσαν την οργάνωση και ολοκλήρωση έργων υποδομής, την μελέτη για θεσμοθέτηση δράσεων στήριξης του περιβάλλοντος και την διαφάνεια της λειτουργίας των υπηρεσιών που διεύθυνε.Το 2014 στις Περιφερειακές εκλογές ψηφίστηκε τέταρτος με 4000 ψήφους στο συνδυασμό του Γ. Κουμουτσάκου.

Ιαν 22, 2022 - Σαβ
Μαρούσι, Ελλάδα
3°C σποραδικές νεφώσεις
σαβ01/22 κυρ01/23 δευ01/24 τρι01/25 τετ01/26
-/1°C
ελαφρές νεφώσεις
4/0°C
αραιές νεφώσεις
2/0°C
ήπιες χιονοπτώσεις
1/-4°C
ελαφρές νεφώσεις
2/-5°C

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Το Μαρούσι αποχαιρετά τον Ιερέα Γεώργιο Γεμελιάρη. Ο Πατήρ Γεώργιος Γεμελιάρης υπηρέτησε την ενορία των Αγίων Αναργύρων Αμαρουσίου για περισσότερο από δύο δεκαετίες με ευλαβικότητα. Συλλυπητήριο...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Η πτώση της θερμοκρασία αναμένεται να είναι ισχυρή τις επόμενες μέρες στα Βόρεια Προάστια. Την Παρασκευή η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει τους 0 βαθμούς...

ΑΝΑΠΟΛΩΝΤΑΣ

Το Θρυλικό όνομα της νεώτερης ελληνικής Ιστορίας, ο μαρουσιώτης Ολυμπιονίκης μας Σπύρος Λούης ζωντάνεψε μέσα από το ομότιτλο ντοκιμαντέρ του Γιάννη Σμαραγδή το 2004....

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΜΑΡΟΥΣΙ

Εν όψη των επερχόμενων δημοτικών εκλογών που θα γίνουν το Φθινόπωρο του 2023, έχουν αρχίσει ήδη να εμφανίζονται σενάρια υποψηφίων δημάρχων. Σύμφωνα με ρεπορτάζ...