Δευτέρα, 8 Δεκεμβρίου, 2025
12 C
Marousi

Επίσκεψη Πάνου Βραχνού στην Ένωση Κρητών Αμαρουσίου

Την Ένωση Κρητών Αμαρουσίου «Κρηταγενής Ζεύς» επισκέφτηκε ο επικεφαλής της παράταξης «ΜΑΡΟΥΣΙ- ΚΑΘΑΡΗ ΓΡΑΜΜΗ», κ. Παναγιώτης Βραχνός συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού του.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο κ. Βραχνός αντάλλαξε απόψεις με τους Κρήτες για τα μείζονα προβλήματα της Ένωσης αλλά και της πόλης του Αμαρουσίου.

Ακολούθησε ξενάγηση του κ. Βραχνού από την εικοσαμελή ομάδα της Ένωσης με τον ίδιο να δηλώνει εντυπωσιασμένος και ενθουσιασμένος με τα εκθέματα και τους θησαυρούς που είναι συγκεντρωμένοι στο χώρο.

Μετά το πέρας της ξενάγησής του, ο επικεφαλής της παράταξης «ΜΑΡΟΥΣΙ-ΚΑΘΑΡΗ ΓΡΑΜΜΗ», σημείωσε χαρακτηριστικά: «Ο σύλλογος Κρητών Αμαρουσίου αποδεικνύει τη δυναμική του παρουσία καθημερινά και με την περαιτέρω διεύρυνσή του με νέα μέλη. Ο άξονας του έργου που προσφέρει η Ένωση Κρητών Αμαρουσίου έχει δυναμική αναμφισβήτητη και συνεισφέρει ουσιαστικά στην πολιτισμική ταυτότητα ολόκληρης της πόλης. Είναι δύσκολο στις μέρες μας να υπηρετεί κανείς αξίες διαχρονικές όπως η παράδοση, που αντικατοπτρίζει την ίδια μας την ταυτότητα ως λαός. Η προσφορά της Ένωσης των Κρητών Αμαρουσίου είναι ανυπολόγιστη. Για το λόγο αυτό ο συνδυασμός μας, «ΜΑΡΟΥΣΙ-ΚΑΘΑΡΗΓΡΑΜΜΗ»,  θα στηρίζει και θα ενισχύει το έργο τους που έχει ως στόχο την περαιτέρω  διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς».

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι:Περισσότερα από 100 χιλιοστά βροχής ανά ώρα-Πλημμύρισε ξανά υπαίθριος χώρος στάθμευσης (+φωτός)

Περισσότερα από 100 χιλιοστά βροχής ανά ώρα Στην περιοχή σημειώθηκαν...

Μαρούσι: Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικό δέντρο(+φωτός)

Το Μαρούσι γέμισε φως, χαρά και μουσική το βράδυ...

Μαρούσι:Eορτασμός του Αγίου Ανδρέα στο Κτήμα Συγγρού

Ο εορτασμός του Αγίου Ανδρέα στο Κτήμα Συγγρού περιλαμβάνει...

Μαρούσι:Πτώση δέντρων-καταστράφηκαν αυτοκίνητα(+φωτός)

Πτώσεις δέντρων σημειώθηκαν το πρωί της Παρασκευής στο Μαρούσι,...

Μαρούσι:Οχιά εντοπίστηκε σε κτίριο!

Μια μικρή οχιά εντοπίστηκε σε κτίριο στο Μαρούσι την Τρίτη...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img