Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου, 2026
10.5 C
Marousi

Η δυναμική των social media, η Κατερίνα Αναστασιάδου και τα αντανακλαστικά Αμπατζόγλου

Πριν κάποιες ημέρες είχε πέσει στην αντίληψή μας μια δημοσίευση στο facebook, της πρώην δημοτικής συμβούλου και αντιδημάρχου κας Κατερίνας Αναστασιάδου.

Η Κατερίνα Αναστασιάδου με την πολυετή προσφορά της κυρίως στα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα του Μαρουσιού, ξέσπασε βλέποντας την εικόνα βανδαλισμού του λαογραφικού μουσείου, γράφοντας:

Το αντίκτυπο από το σχόλιο της κυρίας Αναστασιάδου ήταν μεγάλο. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι Νταλούκας και Τσουκλείδου, ο Μανώλης Κάββαλος, αλλά και η γνωστή Μαρουσιώτισσα Θέμις Μαυραντή ήταν ορισμένοι από αυτούς που σχολίασαν στην ανάρτησή της.

Στα θετικά κρατάμε τα άμεσα αντανακλαστικά της διοίκησης Αμπατζόγλου, διότι μετά από λίγες ημέρες τα γκράφιτι καλύφθηκαν. Δυστυχώς όμως οι φωτογραφίες καταστράφηκαν και είναι πραγματικά κρίμα που ορισμένοι νέοι με “καλλιτεχνικές τάσεις”, επιλέγουν να ασχημονούν στον πολιτισμό της πόλης μας.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου σε σχετική δήλωσή του σημείωσε τα εξής:
«Ο σεβασμός στη δημόσια περιουσία και σε ιστορικά μνημεία της πόλης μας   είναι καθήκον όλων μας και ένδειξη πολιτισμού. Ο καθένας χωριστά και όλοι μαζί μπορούμε να συμβάλλουμε, ώστε το Μαρούσι να είναι ένας τόπος όμορφος, καθαρός και φιλικός για το δημότη μας αλλά και τον επισκέπτη».                  

Οι εργασίες αισθητικής αποκατάστασης και αναβάθμισης θα συνεχισθούν και σε άλλα Δημοτικά κτίρια και σε σημεία της πόλης που χρήζουν παρεμβάσεων και συντήρησης.  

 

 

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Το Μαρούσι εκτός από τις καλύτερες περιοχές της Αθήνας για να ζεις σήμερα

H επιλογή περιοχής κατοικίας στην Αθήνα αποτελεί πλέον μια...

Μαρούσι:Επίσκεψη του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο Μαρούσι, υπογράμμισε τις αναγκαίες...

Τραγωδία στο Μαρούσι-Νεκρός σε οικοδομή στην Αγία Παρασκευή βρέθηκε ο 25χρονος που αγνοούνταν

Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση του 25χρονου, τα ίχνη του οποίου...

Μαρούσι: Στο μουσείο του Γιάννη Τσαρούχη

Σαν σήμερα, πριν από 116 χρόνια (13 Ιανουαρίου 1910),...

Μαρούσι: Δέντρο ξεριζώθηκε και καταπλάκωσε σταθμευμένα αυτοκίνητα εξαιτίας των ισχυρών ανέμων

Εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που «μαστιγώνουν» πολλές περιοχές της...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img