Τρίτη, 29 Ιουλίου, 2025
32.7 C
Marousi

Η μαρουσιώτισσα Ντέπη Σακελλαρίου στην 65η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

Με μοναδικούς ήχους Jazz, Swing και Funk, η Δέσποινα (Ντέπη) Σακελλαρίου θα μας συνοδεύσει στην 65η Ανθοκομική έκθεση Κηφισιάς την Πέμπτη 2 Μαΐου στις 20.30.

Γεννημένη και μεγαλωμένη στο Μαρούσι, η Δέσποινα (Ντέπη) Σακελλαρίου είναι Καθηγήτρια Διπλωματούχος Πιάνου  και Ανώτερων θεωρητικών.

Εχει διαγράψει αξιόλογη καλλιτεχνική πορεία, ολοκληρώνοντας τις σπουδές της στο Ελληνικό Ωδειο της Αθήνας και έχοντας  εμφανιστεί σε αίθουσες της Αθήνας ως σολίστ πιάνου και ερμηνεύσει κλασσικούς αλλά και σύγχρονους συνθέτες.

Ασχολείται παράλληλα και με το σύγχρονο τραγούδι όπου πέρνει το Δίπλωμα της και διδάσκει Τζαζ, μιούζικαλ ( καθηγήτρια του συστήματος ABRSM της Βασιλικής Ακαδημίας του Λονδίνου). Συνεχίζει με πολλά σεμινάρια με καταξιωμένους σολίστες Χατζηνίκος, Βακαρέλης κτλ. Συνεχίζει τις σπουδές της στην Καλιφόρνια όπου ειδικέυεται στο τζαζ τραγούδι και αυτοσχεδιασμό.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Mαρούσι: Στις 20 περιοχές με τα φθηνότερα καταλύματα Αirbnb στην Ελλάδα

Αστικοί προορισμοί και περιοχές της περιφέρειας χαμηλού τουριστικού ενδιαφέροντος,...

Έκρηξη σε ταβέρνα στο Μαρούσι: Δύο εργαζόμενες τραυματίες – Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι

Αναστάτωση προκάλεσε ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε νωρίς το πρωί...

Μαρούσι:Αύγουστο ξεκινούν οι εργασίες για το καζίνο

Αντίστροφα μετρούν οι ημέρες για να ξεκινήσει η επένδυση ύψους...

Τα Βίντεο του Πατούλη προκαλούν «πολιτικό πονοκέφαλο» στον Θ. Αμπατζόγλου

Στις 8 Ιουλίου ο Περιφερειάρχης Νίκος Χαρδαλιάς στο πλαίσιο...

Μαρούσι:Ρέμα υγειονομική «βόμβα» , αφόρητη δυσοσμία στην περιοχή

Διαρροή ακάθαρτων υδάτων η αιτία, απαντά η Περιφέρεια Αττικής...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img