Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου, 2025
8.1 C
Marousi

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμαρουσίου

Στο σημαντικό ρόλο, της ομάδας Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμαρουσίου και των εθελοντών της για την ασφάλεια της πόλης, αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου, κατά την καθιερωμένη εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023 που έλαβε χώρα στο Δημαρχείο.

Ο Δήμαρχος, παρουσία του αρμόδιου Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας Στέφανου Τσιπουράκη, εξήρε το έργο των εθελοντών Πολιτικής Προστασίας ευχαριστώντας τους για την προσφορά τους τόσο στο επίπεδο της εποπτείας της πόλης όσο και της ουσιαστικής συνδρομής τους στα περιστατικά που διαπιστώνεται ανάγκη.

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας 2023

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου αναφέρθηκε ακόμη στον προγραμματισμό για την αναβάθμιση της διοικητικής και επιχειρησιακής λειτουργίας του οργάνου Πολιτικής Προστασίας που αποτελεί την προμετωπίδα της ασφάλειας του Δήμου.

Από τη δική του πλευρά ο κ. Στέφανος Τσιπουράκης αφού ευχαρίστησε όλους στην ομάδα για την ανιδιοτελή προσφορά τους, αναφέρθηκε στο έργο της πολιτικής προστασίας στην πόλη του  Αμαρουσίου αλλά και στους μελλοντικούς στόχους που θα κάνουν την πόλη ακόμη πιο ασφαλή.  Ακόμη τόνισε τη σημασία του νέου ιδιοφυούς ηλεκτρονικού συστήματος για τα Ελληνικά δεδομένα,  όπως το αποκάλεσε,  που βρίσκεται στην κατοχή του Δήμου και θα διευκολύνει την αποδοτικότητα του έργου της ομάδας στο μέγιστο.

Βραβείο απονεμήθηκε στον εθελοντή, Δόκιμο Πλοίαρχο στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού, Σπύρο Μοστράτο για την προσφορά του, ο οποίος επίσης είναι και ο εμπνευστής της νέας ψηφιακής πλατφόρμας.

Ευγενική χορηγία της εταιρίας Samsung Electronics Hellas τα δώρα για τους δύο τυχερούς που κέρδισαν το φλουρί στην πίτα.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Αυτοψία στην ανάπλαση του κεντρικού οδικού άξονα της Κυπρίων Αγωνιστών στο Νέο Μαρούσι

Το κομβικό έργο, ολοκληρωμένης ανάπλασης του κεντρικού οδικού άξονα της...

Ανακοίνωση ΓΣΑ για επεισόδια Λαυρίου-΄΄Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα;΄΄

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΓΣΑ μετά τα θλιβερά επεισόδια που...

Ξύλο στον αγώνα μπάσκετ Λαύριο – Μαρούσι – Εφυγαν οι διαιτητές(+video)

Διέκοψαν τον αγώνα και αποχώρησαν οι διαιτητές. Κλειστά μπουκάλια...

Μαρούσi: Πρόγραμμα Απόκριες 2025

Tο Μαρούσι γιορτάζει την Αποκριά, με υπέροχα ψυχαγωγικά και...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img