Κυριακή, 15 Ιουνίου, 2025
28.6 C
Marousi

Μαραθώνιος Μεσσήνης: Νέο Ρεκόρ διαδρομής από την Ιουλία Παναγιωτοπούλου

Νέα επίδοση διαδρομής σημείωσε η Ιουλία Παναγιωτοπούλου του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου ως η νικήτρια της 16ης έκδοσης του Μαραθωνίου Μεσσήνης με οργανωτές το Δήμο Μεσσήνης και τον τοπικό σύλλογο ΣΕΓΑΣ.

Η αθλήτρια του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου έφτασε στον τερματισμό επί της πλατείας του Νησιού σε 3 ώρες και 56 δεύτερα ύστερα από μία εκπληκτική κούρσα όσο αφορά το δεύτερο σκέλος της. Η Παναγιωτοπούλου παρέλαβε επιταγή 800 ευρώ, 300 ευρώ για τη νίκη συν 500 ευρώ bonus για το ρεκόρ.

Η 28χρονη δρομέας αν και ξεκίνησε κρατημένη λόγω ενοχλήσεων στο πόδι κατάφερε να περάσει στην τρίτη θέση μετά το 10ο χιλιόμετρο.

Αργότερα στο 21ο χιλιόμετρο κοντά στην Άμμο και εντός του Μεσσηνιακού κάμπου, πρόλαβε την Ειρήνη Πευκιανάκη του ΟΦΗ, την μέχρι τότε πρωτοπόρο και κατάφερε την ανατροπή.

Αποδείχθηκε άπιαστη στην συνέχεια αφού έτρεξε το δεύτερο μισό της διαδρομής σε 1 ώρα 27 λεπτά και 51 δεύτερα. 

Τελική Κατάταξη: 1η η Ιουλία Παναγιωτοπούλου με χρόνο 3 ώρες και 56 δεύτερα, 2η η Μαρία Καλέντζη με χρόνο 3 ώρες 11 λεπτά και 44 δεύτερα και 3η η Ειρήνη Πευκιανάκη με χρόνο 3 ώρες 16 λεπτά και 31 δεύτερα.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Τα 100 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς στην Παιδεία γιόρτασε το 1ο Πειραματικό Λύκειο Αμαρουσίου

Με λαμπρότητα και πλήθος διακεκριμένων προσκεκλημένων, το 1ο Πειραματικό...

Μαρούσι: Εγκαινιάστηκε η νέα πρότυπη παιδική χαρά στο Αμαλίειο

Ο χώρος, που για πολλά χρόνια παρέμενε εγκαταλελειμμένος και αναξιοποίητος,...

Παπαθεοδώρου: «Να πάμε το το Μαρούσι εκεί που του αξίζει»

Στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Αμαρουσίου, ο...

Μαρούσι:Φωτιά κοντά στο Σισμανόγλειο

Φωτιά ξέσπασε σε οικόπεδο με ξερά χόρτα κοντά στο...

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2025

Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2025 Αίθριο Θέατρο, Από 30 Ιουνίου –...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img