Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των ΚΑΠΗ

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας 2024 - ΚΑΠΗ

Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου σε κλίμα εορταστικό, τα μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα και αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά, με τη συμμετοχή του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου και μελών της Διοίκησης.

Τον εορταστικό τόνο της εκδήλωσης έδωσε η υπέροχη Χορωδία του ΚΑΠΗ, που διάνθισε την ατμόσφαιρα με μελωδικά επίκαιρα τραγούδια, με την συνοδεία της μαέστρου Νόρας Νασιμπιάν στο αρμόνιο, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των παρισταμένων.

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας 2024 - ΚΑΠΗ

Η εκδήλωση άνοιξε με τις πατρικές ευχές του πατέρα Νικόλαου του Μητροπολιτικού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου και του πατέρα Ιωάννη, που ευλόγησαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας 2024 - ΚΑΠΗ

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου κόβοντας το πρώτο κομμάτι της πίτας απηύθυνε τις θερμές ευχές του προς τα μέλη του ΚΑΠΗ ευχόμενος σε όλους ««Καλή Χρονιά» με υγεία, ευτυχία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο.

Να είστε αγαπημένοι και να περάσετε το 2024 με χαμόγελο, αισιοδοξία και δύναμη σαν αυτή που σας χαρακτήριζε όλα τα προηγούμενα χρόνια, συνεχίζοντας να πλαισιώνετε τις δραστηριότητές μας, να ζωντανεύετε την πόλη μας, γιατί είστε το πιο ζωντανό και το πιο δυνατό κομμάτι των πολιτών της πόλης μας».

Ειδική αναφορά έκανε ο κ. Αμπατζόγλου στη στήριξη του Δήμου Αμαρουσίου στους ανθρώπους της 3ης ηλικίας, υπογραμμίζοντας: «Όλα τα προηγούμενα χρόνια ο Δήμος χρηματοδότησε και στήριξε την προσπάθεια στα ΚΑΠΗ, έτσι και στα επόμενα χρόνια θα έχετε την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση της Διοίκησής μας γιατί το αξίζετε».

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας 2024 - ΚΑΠΗ

Ο Αντιδήμαρχος των Κοινωνικών Υπηρεσιών Πέτρος Κόνιαρης δίνοντας τις ευχές του στα μέλη του ΚΑΠΗ για καλή, ευλογημένη και δημιουργική χρονιά με υγεία και αισιοδοξία σημείωσε:

«Η συμβολή της 3ης ηλικίας είναι αναμφισβήτητα σημαντική τόσο στο οικογενειακό περιβάλλον, όσο και στο κοινωνικό, καθώς αποτελεί πηγή εμπειρίας, σοφίας και έμπνευσης. Ταυτόχρονα, είστε ο φάρος που καθοδηγεί τους νεότερους και κυματοθραύστης που παρέχει την  ασφάλεια και τη θαλπωρή που τόσο έχουμε ανάγκη.

Ευχαριστούμε θερμά τους εργαζόμενους στα ΚΑΠΗ για την εξαιρετική συνεργασία, καθώς και την Προϊσταμένη Γιάννα Κομνηνού, που με ιδιαίτερο ζήλο αφουγκράζονται τις ανάγκες όλων σας και σας έχουν αγκαλιάσει προσφέροντας τη φροντίδα που δικαιούστε και αξίζετε. Ο σεβασμός και η αγάπη μας είναι δεδομένες και θα είμαστε πάντα στο πλευρό  σας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δήμαρχο κ. Αμπατζόγλου, του οποίου η στήριξη και η συμπαράσταση είναι μοναδική».

Στην εκδήλωση παρέστησαν δίνοντας τις ευχές τους και αφιερώνοντας το κομμάτι της πίτας που έκοψαν, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Βλάχος, οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Δημήτρης Σμυρνής, Κωνσταντίνος Ρώτας, Ελένη Λέκκα, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κατερίνα Βουρλάκη, Φανή Λέκκα, Κατερίνα Ιωάννου, Χρυσόστομος Σχινάς, Ευτυχία Παρασύρη, Κατερίνα Ψάλτη, Νικόλαος Ξουράφης και η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής  Ελένη Βλάχου-Σταματάκη.

Παρέστησαν  επίσης τα απερχόμενα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Σπύρος Οικονόμου, Έφη Μανιάτη, Πηνελόπη Μπρούτα, Βάλια Χριστακοπούλου, Ανδρομάχη Τσουκαλά, Αικατερίνη Σκιντζού, καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης.

Επίσης, την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη.

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Αναστέλλεται η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο Αμαρουσίου για την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024, με απόφαση του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου,...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το ζωηρό χειροκρότημα των θεατών απέσπασαν οι μικροί φίλοι από τα τμήματα θεατρικού παιχνιδιού του Δήμου Αμαρουσίου, με τα δρώμενα που παρουσίασαν στο χώρο...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, εγκαινιάστηκε  την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024, ένας νέος κύκλος Περιβαλλοντικών Δράσεων με τίτλο «Αγαπώ την πόλη μου». Η πρώτη...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Σύλληψη πραγματοποιήθηκε εις βάρος ενός 19χρονου κατηγορούμενου για φθορά σε Πανεπιστήμιο κατά συναυτουργία και άρνηση υποβολής σε δακτυλοσκόπηση ενώ αναζητείται και συνεργός του. Συγκεκριμένως,...