fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Κώστας Βλάχος

Κώστας Βλάχος

Την ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη #Ενωμένο Μαρούσι ανακοίνωσε με επίσημη δήλωσή του ο δημοτικός σύμβουλος και αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Βλάχος, λίγα εικοσιτετράωρα μετά την ανακοίνωση του επικεφαλής της παράταξης, Γιώργου Καραμέρου, ο οποίος δήλωσε ότι δε θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Αφήνοντας να διαφανεί ότι πιθανόν θα διεκδικήσει τις τύχες της πόλης με άλλο ευρύ αυτοδιοικητικό σχήμα διατύπωσε συγκεκριμένως πως θα είναι παρών «Σε ένα ευρύ αυτοδιοικητικό σχήμα με πρόγραμμα που θα συνδιαμορφωθεί με τους πολίτες και θα βασίζεται στις αρχές της αποκέντρωσης, της διαφάνειας, της λογοδοσίας, της αποτελεσματικότητας και της αειφορίας, ανεξαρτήτως κομματικών πεποιθήσεων».

Ο κ. Βλάχος ανέφερε πως έλαβε την απόφασή του έπειτα από την πρόσφατη ανακοίνωση του Γιώργου Καραμέρου να είναι υποψήφιος βουλευτής Ανατολικής Αττικής με τον ΣΥΡΙΖΑ στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές.

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση του δημοτικού συμβούλου:

«Αγαπητοί συμπολίτες,

Εδώ και αρκετά χρόνια γνωρίζετε την ενεργή ενασχόληση μου με τα κοινά της πόλης μας. Η ενασχόληση μου αυτή είχε πάντα γνώμονα την προσφορά μου στην πόλη και τους κατοίκους της και αυτό κυριαρχούσε πάντα στις αποφάσεις μου. Την προηγούμενη αυτοδιοικητική περίοδο έκρινα ότι έπρεπε να συστρατευτώ στην παράταξη που ήταν επικεφαλής ο Γιώργος Καραμέρος καθώς πίστεψα ότι τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του και η προηγούμενη εμπειρία του ως αντιπεριφερειάρχης, μπορούσαν να διασφαλίσουν μία αποτελεσματική αντιμετώπιση και επίλυση των προβλημάτων της πόλης μας.

Η αποχώρησή του από την παράταξη για να ακολουθήσει άλλους δρόμους, οδηγεί στην ανεξαρτητοποίηση μου. Ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος θα συνεχίζω να υποστηρίζω με θέρμη τα συμφέροντα της πόλης μας και των πολιτών της, πάντα με σεβασμό στις Δημοκρατικές αρχές με τις οποίες έχω κινηθεί μέχρι σήμερα.

Αγαπητοί μου συμπολίτες, πιστεύω ακράδαντα ότι για να μπορέσουν να αντιμετωπιστούν τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη μας, λόγω της γιγάντωσής της και των αρρυθμιών που αυτή προκάλεσε, με αποτέλεσμα να έχει χάσει το προάστιο μας το ανθρώπινο του πρόσωπο, απαιτείται ένα ευρύ αυτοδιοικητικό σχήμα με πρόγραμμα που θα συνδιαμορφωθεί με τους πολίτες και θα βασίζεται στις αρχές της αποκέντρωσης, της διαφάνειας, της λογοδοσίας, της αποτελεσματικότητας και της αειφορίας. Σε ένα τέτοιο σχήμα κατά την άποψη μου θα πρέπει να προσκληθούν οι καλύτεροι των συμπολιτών μας, οι οποίοι θα στρατευτούν σε αυτή την προσπάθεια με γνώμονα τις ως άνω αρχές ανεξαρτήτως κομματικών τοποθετήσεων, καθώς μόνο με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να κάνουμε την πόλη μας βιώσιμη για τους πολίτες της».

Με εκτίμηση,

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος,

Βλάχος Κωνσταντίνος.

 

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σήμερα τελέσθηκε ο πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός του Πολιούχου και Προστάτη του Πολυδρόσου Αγίου Αθανασίου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κρήνης και Πατριαρχικού Εξάρχου της νήσου...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Μαρούσι. Σύμφωνα με πληροφορίες η έκρηξη προκλήθηκε από βόμβα που εξερράγη στον σύνδεσμο φιλάθλων του Παναθηναϊκού, στην οδό...

ΠΡΟΣΩΠΑ

Όταν ο Μπαράκ Ομπάμα κέρδιζε τον Τζον Μακ Κέιν στις εκλογές που διεξήχθησαν στις 4 Νοεμβρίου 2008 λαμβάνοντας το 52,92% των ψήφων με 365 εκλέκτορες, οι επικοινωνιολόγοι της εποχής...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Τη μείωση στις τιμές ζώνης του συστήματος αντικειμενικού προσδιορισμού αξιών ακινήτων του Δήμου Αμαρουσίου αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου στη συνεδρίαση της 17ης...