Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

«Δροσερός» προβλέπεται ο Ιούνιος για τον Αμπατζόγλου και τον συνδυασμό του «ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΨΗΛΑ»

αμπατζογλου μαρουσι

• Από το καλοκαίρι του 2022 ο Γιώργος Καραμέρος βρισκόταν στην Ανατολική Αττική και ετοίμαζε τον επιτυχημένο όπως αποδείχθηκε εκλογικό του αγώνα. Από τότε μέχρι σήμερα αναζητείται ο άνθρωπος που θα ηγηθεί του «Ενωμένου Μαρουσιού» ή τέλος πάντων της παράταξης που θα προτείνει ένα εναλλακτικό σχέδιο διοίκησης της πόλης.

• Είχαν ακουστεί τα ονόματα των δημοτικών συμβούλων Σπύρου Μπόγδανου και Βασίλη Μπούρα, αλλά δεν προχώρησε κάτι.

• Η περίπτωση του πρώην βουλευτή Κώστα Ζαχαριάδη έχει γίνει δυσκολότερη, αφού μετά την πρόσφατη αποτυχία του στις βουλευτικές εκλογές δε θα ήθελε να προσθέσει ακόμα μια σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

• Στη «δημοσιογραφική πιάτσα» κυκλοφορούν τα ονόματα του Τάσου Γιαννακόπουλου, του γιατρού Ανδρέα Στεφόπουλου και του επιχειρηματία Μαμιδάκη για τον οποίο μάλιστα ακούστηκε ότι είναι έτοιμο και το όνομα του συνδυασμού. «Μαρούσι με Όραμα». Όραμα μπορεί να υπάρχει με τα στελέχη όμως σίγουρα θα υπάρχουν δυσκολίες. Οι εθνικές εκλογές είναι προγραμματισμένες για τις 25 Ιουνίου και ουσιαστικά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία κινητικότητα. Η μοναδική ίσως είναι ότι κατά πάσα πιθανότητα θα συστρατευτεί η Μαίρη Διακολιού.

• Δε θα συμβεί όμως το ίδιο με τον δημοτικό σύμβουλο Πέτρο Κούκουζα, που ακούγεται ότι θα ακολουθήσει το δρόμο του υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου Αττικής. Αντίστοιχα οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Κουτσουβέλης, Σάρα Εσκενάζυ και Τίνα Μαρτίνη για διαφορετικούς λόγους ο καθένας σκέφτονται να μη συμμετέχουν στις δημοτικές εκλογές.

• Συνδυασμό θα κατεβάσει η δημοτική σύμβουλος Κατερίνα Ψάλτη με την πολιτική στήριξη του Λευτέρη Μαγιάκη. Όπως μαθαίνουμε έχουν προσελκύσει στο συνδυασμό τους νέα αξιόλογα άτομα και σίγουρα θα διεκδικήσουν ένα ικανοποιητικό ποσοστό.

• Μετά τον εκλογικό θρίαμβο στο Μαρούσι του ΚΚΕ, ανεβασμένος θα είναι μετά βεβαιότητας και ο υποστηριζόμενος συνδυασμός από το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.

• Για τα ονόματα των «πασοκογενών» Κώστα Βλάχου, Παναγιώτη Σαγρή και Θοδωρή Καστανάκη γίνονταν συζητήσεις για επικεφαλής συνδυασμού με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ. Τελικά όμως όλοι τους εντάχθηκαν στον συνδυασμό Αμπατζόγλου και είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

• Οι παραπάνω συνθήκες προκαλούν έντονο προβληματισμό και πονοκέφαλο σε όσους προσπαθούν να χτίσουν εναλλακτικό συνδυασμό και να διεκδικήσουν τη διοίκηση του δήμου. Από την άλλη πλευρά παρόλο που ο εν ενεργεία δήμαρχος μπορεί να αισθάνεται σίγουρος, δεν εφησυχάζει, κάνει συμμαχίες και καθημερινά ανακοινώνει υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους έχοντας την πολυτέλεια να διαλέγει.

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Ο Δήμος Αμαρουσίου στο πλαίσιο της προσπάθειας για τη διατήρηση της πόλης καθαρής και λειτουργικής και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, εκτός...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ενθουσίασε τους θεατές κάθε ηλικίας η διαχρονική και καταξιωμένη ερμηνεύτρια Ελευθερία Αρβανιτάκη με τον εξαιρετικό Κώστα Τριανταφυλλίδη στη μεγάλη συναυλία που έδωσαν στο Αμαλίειο...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Ο Αλέξης Ιατρίδης μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με την νεοσύστατη AI Music. Πρόκειται για ένα φρέσκο τραγούδι, με ανεβαστική μελωδία που μιλάει...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μαζί της ο Κώστας Τριανταφυλλίδης. Είναι η φωνή της χαράς, της νοσταλγίας, του ουρανού, του χορού: είναι η φωνή της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και το...