Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

«Δροσερός» προβλέπεται ο Ιούνιος για τον Αμπατζόγλου και τον συνδυασμό του «ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΨΗΛΑ»

αμπατζογλου μαρουσι

• Από το καλοκαίρι του 2022 ο Γιώργος Καραμέρος βρισκόταν στην Ανατολική Αττική και ετοίμαζε τον επιτυχημένο όπως αποδείχθηκε εκλογικό του αγώνα. Από τότε μέχρι σήμερα αναζητείται ο άνθρωπος που θα ηγηθεί του «Ενωμένου Μαρουσιού» ή τέλος πάντων της παράταξης που θα προτείνει ένα εναλλακτικό σχέδιο διοίκησης της πόλης.

• Είχαν ακουστεί τα ονόματα των δημοτικών συμβούλων Σπύρου Μπόγδανου και Βασίλη Μπούρα, αλλά δεν προχώρησε κάτι.

• Η περίπτωση του πρώην βουλευτή Κώστα Ζαχαριάδη έχει γίνει δυσκολότερη, αφού μετά την πρόσφατη αποτυχία του στις βουλευτικές εκλογές δε θα ήθελε να προσθέσει ακόμα μια σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

• Στη «δημοσιογραφική πιάτσα» κυκλοφορούν τα ονόματα του Τάσου Γιαννακόπουλου, του γιατρού Ανδρέα Στεφόπουλου και του επιχειρηματία Μαμιδάκη για τον οποίο μάλιστα ακούστηκε ότι είναι έτοιμο και το όνομα του συνδυασμού. «Μαρούσι με Όραμα». Όραμα μπορεί να υπάρχει με τα στελέχη όμως σίγουρα θα υπάρχουν δυσκολίες. Οι εθνικές εκλογές είναι προγραμματισμένες για τις 25 Ιουνίου και ουσιαστικά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία κινητικότητα. Η μοναδική ίσως είναι ότι κατά πάσα πιθανότητα θα συστρατευτεί η Μαίρη Διακολιού.

• Δε θα συμβεί όμως το ίδιο με τον δημοτικό σύμβουλο Πέτρο Κούκουζα, που ακούγεται ότι θα ακολουθήσει το δρόμο του υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου Αττικής. Αντίστοιχα οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Κουτσουβέλης, Σάρα Εσκενάζυ και Τίνα Μαρτίνη για διαφορετικούς λόγους ο καθένας σκέφτονται να μη συμμετέχουν στις δημοτικές εκλογές.

• Συνδυασμό θα κατεβάσει η δημοτική σύμβουλος Κατερίνα Ψάλτη με την πολιτική στήριξη του Λευτέρη Μαγιάκη. Όπως μαθαίνουμε έχουν προσελκύσει στο συνδυασμό τους νέα αξιόλογα άτομα και σίγουρα θα διεκδικήσουν ένα ικανοποιητικό ποσοστό.

• Μετά τον εκλογικό θρίαμβο στο Μαρούσι του ΚΚΕ, ανεβασμένος θα είναι μετά βεβαιότητας και ο υποστηριζόμενος συνδυασμός από το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.

• Για τα ονόματα των «πασοκογενών» Κώστα Βλάχου, Παναγιώτη Σαγρή και Θοδωρή Καστανάκη γίνονταν συζητήσεις για επικεφαλής συνδυασμού με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ. Τελικά όμως όλοι τους εντάχθηκαν στον συνδυασμό Αμπατζόγλου και είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

• Οι παραπάνω συνθήκες προκαλούν έντονο προβληματισμό και πονοκέφαλο σε όσους προσπαθούν να χτίσουν εναλλακτικό συνδυασμό και να διεκδικήσουν τη διοίκηση του δήμου. Από την άλλη πλευρά παρόλο που ο εν ενεργεία δήμαρχος μπορεί να αισθάνεται σίγουρος, δεν εφησυχάζει, κάνει συμμαχίες και καθημερινά ανακοινώνει υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους έχοντας την πολυτέλεια να διαλέγει.

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Από την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024 και για συνολική διάρκεια τριών μηνών θα πραγματοποιηθεί ολική κατάληψη τμήματος της οδού Μεσογείων μεταξύ των οδών Κυπρίων Αγωνιστών...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Θύμα διάρρηξης έπεσε μία 80χρονη στο Μαρούσι το βράδυ του Σαββάτου 6 Απριλίου με το περιστατικό να παίρνει ιδιαίτερη διάσταση λόγω των προσωπικών αντικειμένων...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Τα Pet City μαζί με την οργάνωση Dogs’ Voice, διοργάνωσαν την 16η ημέρα υιοθεσίας, και συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της καμπάνιας Act Pawsi+ive με...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Ανακοινώνεται πως με απόφαση της Περιφέρειας Αττικής, το Δάσος Συγγρού καθώς και τα Σχολεία Αναβρύτων (Γυμνάσιο, Λύκειο, ΕΠΑΛ) θα παραμείνουν κλειστά κατά τις ημερομηνίες...