Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025
14.7 C
Marousi

Έκαναν σεξ την ώρα του σεισμού σε γραφείο στο Μαρούσι και βγήκαν έξω ημίγυμνοι

Εκτός από την απίστευτη κίνηση στην λεωφόρο Κηφισίας, την εκκένωση του Golden Hall είχαμε και άλλα δυσάρεστα απρόοπτα από τον σεισμό στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ereportaz.gr σε γνωστό κτήριο στο Μαρούσι που συστεγάζει πολλά γραφεία, ένα ζευγάρι έκανε μαλλον «διάλειμμα» από τη δουλειά, και ήταν σε ερωτικές περιπτύξεις την ώρα του σεισμού. Άγνωστο σε ποιο χώρο, αλλά το γεγονός έγινε απόλυτα αντιληπτό από τους συναδέλφους τους όταν κατέβηκε μαζί με όλους τους εργαζόμενους των γειτονικών γραφείων σε προαύλιο χώρο κοντά στην στάση ΑΓΟΡΑ.

Ο μεν άνδρας με τα πουκάμισα έξω, ενώ η κυρία αναμαλλιασμένη, απέσπασαν τα ειρωνικά χαμόγελα των παρισταμένων. Κυριολεκτικά σεισμός πολλών ρίχτερ.

πηγή: peiraeuspress.gr

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι :Παίρνει μπροστά το καζίνο

Με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες στο Μαρούσι - Ξενοδοχείο...

Μαρούσι:Συνελήφθησαν ανήλικοι που αποπειράθηκαν να κλέψουν αυτοκίνητο από πυλωτή

Οι δράστες αφαίρεσαν πρώτα την κάμερα ασφαλείας από τον...

Η Chery γίνεται Ονομαστικός και Χρυσός Χορηγός της ΚΑΕ Μαρούσι

Η ιστορική ομάδα μπάσκετ μπαίνει στη σεζόν 2025-26 ως...

Μαρούσι:Περισσότερα από 100 χιλιοστά βροχής ανά ώρα-Πλημμύρισε ξανά υπαίθριος χώρος στάθμευσης (+φωτός)

Περισσότερα από 100 χιλιοστά βροχής ανά ώρα Στην περιοχή σημειώθηκαν...

Μαρούσι: Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικό δέντρο(+φωτός)

Το Μαρούσι γέμισε φως, χαρά και μουσική το βράδυ...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img