fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Ενωμένο Μαρούσι: “Ο τραυματισμός 5χρονου στο κεφάλι και η αλαζονική συμπεριφορά του δημάρχου”

Ανακοίνωση της παράταξης Ενωμένο Μαρούσι σχετικά με τον πρόσφατο τραυματισμό νηπίου:

Πριν λίγες μέρες ένα πεντάχρονο παιδάκι τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι πέφτοντας στο προαύλιο του 16ου νηπιαγωγείου Αμαρουσίου (Μακρυγιάννη & Κυπρίων Αγωνιστών, Νέο Μαρούσι) με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και να του τοποθετηθούν ράμματα.

Παρά τα επανειλημμένα αιτήματα των εκπαιδευτικών του σχολείου, που προσπαθούν μέσα στις δύσκολες πανδημικές συνθήκες να κάνουν τα νήπια να αγαπήσουν τη μάθηση, ώστε να επενδυθεί ο προαύλιος χώρος με κατάλληλα υλικά που να αποτρέπουν τέτοιου είδους τραυματισμούς η διοίκηση Αμπατζόγλου επέδειξε χαρακτηριστική καθυστέρηση και αδιαφορία.

Αυτό που σοκάρει αλλά δεν εκπλήσσει όσους γνωρίζουν την απάθεια και τον ωχαδερφισμό της διοίκησης Αμπατζόγλου είναι η συμπεριφορά του ίδιου του Δημάρχου.

Όταν οι γονείς του πεντάχρονου παιδιού σε κατάσταση σοκ τηλεφώνησαν στον ίδιο για να διαμαρτυρηθούν για τις συνθήκες στο σχολείο το οποίο έχει και άλλα επικίνδυνα σημεία, ο κ. Αμπατζόγλου τους απάντησε αδιάφορα μεταξύ άλλων “ότι δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με τέτοια ζητήματα”.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης μας #Ενωμένο Μαρούσι έχουν γίνει επανειλημμένως αποδέκτες παραπόνων δημοτών για την αλαζονική και απαθή συμπεριφορά του Δημάρχου σε μία σειρά ζητημάτων αλλά όταν πρόκειται για τον τραυματισμό ενός μικρού παιδιού σε ένα σχολείο που η διοίκηση έχει την ευθύνη της συντήρησης τα όρια έχουν ξεπεραστεί. Και μπορεί ο κύριος δήμαρχος να κρύβεται έχοντας καταργήσει ουσιαστικά την δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (ενώ ο νόμος επιτρέπει πλέον την “υβριδική” συνεδρίαση τηρουμένων των πρωτοκόλλων για τον κορονοϊό) για να μην εκφράζουν τα παράπονά τους οι δημότες, όμως να είναι βέβαιος τόσο ο ίδιος όσο και οι στενοί συνεργάτες του ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές τους καταδικάζουν στη συνείδηση της κοινωνίας του Αμαρουσίου.

Τα μέλη της παράταξής μας και οι δημοτικοί σύμβουλοι εύχονται περαστικά στο πεντάχρονο παιδί και καλούν την πλειοψηφία στις αρμόδιες επιτροπές του Δήμου να μην αδιαφορούν στα αιτήματα της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Κύριε Αμπατζόγλου αυτή είναι η δουλειά που πρέπει να κάνετε. Να βρείτε χρόνο να υπηρετείτε τις ανάγκες κάθε μαρουσιώτικης οικογένειας το πλαίσιο των αρμοδιοτήτων σας και όχι να σκέφτεστε την επόμενη φωτογραφία ή απευθείας ανάθεση.

προγραμμα προβολων μιμης φωτοπουλος
ΚΔΑΠ
Ιούλ 25, 2022 - Δευ
Μαρούσι, Ελλάδα
29°C αίθριος καιρός
δευ07/25 τρι07/26 τετ07/27 πέμ07/28 παρ07/29
αίθριος καιρός
36/28°C
αίθριος καιρός
34/26°C
αίθριος καιρός
36/26°C
αίθριος καιρός
35/26°C
αίθριος καιρός
33/23°C

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Την Τρίτη 19 Ιουλίου 2022 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, για 3η συνεχή χρονιά, το Αrtemis Fight Night ΙΙΙ στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Αίθριου Θεάτρου στο Μαρούσι....

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Προσφάτως ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της απογραφής που διενεργήθηκε το 2021 από την Ελληνική Στατιστική Αρχή. Οι αριθμοί που αφορούν το Δήμο Αμαρουσίου ακολούθησαν δυστυχώς...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Ο Δήμος Αμαρουσίου και με πρωτοβουλία του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, μέσω του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α, υλοποιεί πρόγραμμα θαλάσσιων μπάνιων για τους χαμηλοσυνταξιούχους – μέλη του ΚΑΠΗ...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε γύρω στις 3 τα ξημερώματα στο κτήριο που στεγάζεται ο ραδιοφωνικός σταθμός Real FM 97,8 και η εφημερίδα Real News στη συμβολή της λεωφόρου...