fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Συνεχίζεται ο πόλεμος μεταξύ Δήμου και EΣΑΜ. Νέα ανακοίνωση απο Δήμο Αμαρουσίου

Δεν σταματάει ο πόλεμος που έχει ανοίξει μεταξύ Δήμου Αμαρουσίου και Εμπορικού Συλλόγου, με αφορμή την ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη στο facebook. Καταλογίζει στον πρόεδρο του ΕΣΑΜ, Γιάννη Νικολαράκο, προσωπικές στρατηγικές κι επιδιώξεις και κλείνει την ανακοίνωση – απάντηση με τη φράση “όσοι επιλέγουν τη μοναχική πορεία, «τους τρώει ο λύκος».” 

Η νέα ανακοίνωση του Δήμου:

«Από το περιεχόμενο της νέας ανακοίνωσης του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου, αντιλαμβανόμαστε ότι ο ίδιος εξυπηρετεί προσωπικές στρατηγικές κι επιδιώξεις κι όχι το συμφέρον του εμπορικού κόσμου της πόλης μας.

Γι’ αυτό κι επιμένει να παρουσιάζει το άσπρο – μαύρο και να αντιπαρατίθεται χωρίς λόγο με μια Δημοτική Αρχή , που όλα αυτά τα χρόνια στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια των εμπόρων της πόλης μας να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες που δημιουργεί στην επαγγελματική τους καθημερινότητα η κρίση των τελευταίων δέκα ετών.

Θα έπρεπε να γνωρίζει από τους προκατόχους του στον ΕΣΑΜ αλλά και από την προσωπική του εμπειρία όσο είναι Πρόεδρος, ότι ποτέ στο παρελθόν δεν υπήρξε Διοίκηση στο Δήμο Αμαρουσίου που να είχε δείξει έμπρακτα τόσο πολύ το ενδιαφέρον της, για τις ανάγκες του Εμπορικού Κέντρου του Αμαρουσίου.

Ξεχνά ο Πρόεδρος του ΕΣΑΜ ότι η σημερινή Διοίκηση είναι αυτή που πραγματοποίησε μερικές από τις σημαντικότερες παρεμβάσεις περιβαλλοντικής και λειτουργικής αναβάθμισης της εμπορικής μας αγοράς. Πως το Κέντρο του Αμαρουσίου γύρισε σελίδα και πέρασε από την εποχή των κυβόλιθων και των αποτυχημένων παρεμβάσεων που κόστισαν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ στους συμπολίτες μας , στην εποχή των μεγάλων έργων. Στην εποχή της Ανάπλασης του Κέντρου, της τοποθέτησης των δύο πεζογεφυρών, μέχρι και την κατασκευή του υπόγειου χώρου στάθμευσης και της νέας πλατείας που θα αποτελεί τοπόσημο, στο χώρο του ΗΣΑΠ.

Είναι επίσης η Διοίκηση που στήριξε την τοπική αγορά με στοχευμένες μειώσεις στα ανταποδοτικά τέλη επαγγελματιών κι επιχειρήσεων του Κέντρου.

Προφανώς ο  Πρόεδρος του ΕΣΑΜ έχει «κοντή» μνήμη, αλλά  με τον τρόπο αυτό δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα των μελών του.
Η σημερινή Δημοτική Αρχή σέβεται τους εμπόρους του Αμαρουσίου, αναγνωρίζει την τεράστια συμβολή τους στην τοπική ανάπτυξη κι απασχόληση και θα επιμείνει σε μια γόνιμη συνεργασία μαζί τους. Αυτός που δεν σέβεται τον Δήμο είναι ο Πρόεδρος του ΕΣΑΜ.

Δεν θα επιτρέψουμε οι προσωπικές φιλοδοξίες ενός, να αποτελέσουν «αγκάθι» σε μια ειλικρινή κι επωφελή και για τις δύο πλευρές σχέση. Άλλωστε είναι γνωστό σε όλους πως όσοι επιλέγουν τη μοναχική πορεία, «τους τρώει ο λύκος».

 

Advertisement. Scroll to continue reading.

Δείτε την τελεταία απάντηση του ΕΣΑΜ στον Δήμο Αμαρουσίου:

Δίνει συνέχεια ο Νικολαράκος. Απάντηση στην απάντηση.

Δείτε την απάντηση του Δήμου Αμαρουσίου στην πρώτη ανακοίνωση του ΕΣΑΜ:

Άμεση διάψευση Δήμου Αμαρουσίου στις κατηγορίες του Εμπορικού Συλλόγου για τη Μαρίνα Πατούλη

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαρουσίου κατηγορεί τη Μαρίνα Πατούλη για ψευδείς ειδήσεις

Εγγραφές κολύμβηση Μαρούσι
Εγγραφές ποδόσφαιρο Μαρούσι
Advertisement Enter ad code here
Νοέ 17, 2021 - Τετ
Μαρούσι, Ελλάδα
13°C αραιές νεφώσεις
τετ11/17 πέμ11/18 παρ11/19 σαβ11/20 κυρ11/21
αραιές νεφώσεις
14/10°C
αίθριος καιρός
16/9°C
αυξημένες νεφώσεις
15/10°C
αραιές νεφώσεις
15/10°C
αίθριος καιρός
17/10°C

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Διαρρήκτες στο Μαρούσι πετούσαν γλάστρες στα κεφαλιά ειδικών φρουρών της ομάδας ΔΙΑΣ προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη. Μάλιστα πηδούσαν από μπαλκόνι σε μπαλκόνι για να διαφύγουν....

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Ξήλωσαν μετασχηματιστές, χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς και έκλεψαν 200 μέτρα χαλκού αξίας 10.000 ευρώ, στο ΟΑΚΑ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Law and Order»....

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 03/11/2021 , συγκροτήθηκε σε σώμα το Δ.Σ. που εξελέγη στις αρχαιρεσίες της 31ης Οκτωβρίου 2021. Νέος Πρόεδρος του Συλλόγου,...

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Ο Περιβαλλοντικός, Φιλοζωικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αμαρουσίου (Πε.Φι.Πο) έκανε για ακόμη μια φορά αισθητή τη δράση του στον Δήμο Αμαρουσίου. Ειδικότερα με πρωτοβουλία του,...