Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Γυμναστικός Σύλλογος Αμαρουσίου: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας και βράβευση αθλητών του

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου 2024

Με την συμμετοχή αθλητών, γονέων και φίλων του αθλητισμού, ο Γυμναστικός Σύλλογος Αμαρουσίου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024, παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Αγίου Θωμά.

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο πατέρας Αναστάσιος, ο οποίος έδωσε τις πατρικές ευχές του, ευχόμενος στις Ακαδημίες του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου να προοδεύουν και στους αθλητές να έχουν πολλές επιτυχίες στα αθλήματα της επιλογής τους.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, αφού έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα, ευχήθηκε σε όλους «Καλή Χρονιά» με υγεία και ανάπτυξη, προσωπική και οικογενειακή και απευθυνόμενος στους γονείς τους συνεχάρη για την επιλογή τους να εμπιστεύονται τα παιδιά τους στον αθλητικό σύλλογο, προσφέροντάς τους δημιουργική διέξοδο που χαρίζει υγεία και ευεξία.

«Ο Γυμναστικός Σύλλογος Αμαρουσίου αποτελεί ένα ζωντανό αθλητικό οργανισμό στην πόλη μας έχοντας 450 αθλητές στις Ακαδημίες του. Ο Δήμος Αμαρουσίου και ο ίδιος προσωπικά είμαστε κοντά και στηρίζουμε την προσπάθεια του Προέδρου κου Γεωργουσόπουλου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για συνεχή πρόοδο και επιτυχίες» τόνισε ο κ. Αμπατζόγλου.

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου 2024

Ο Πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου και Αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Χρήστος Γεωργουσόπουλος έδωσε τις δικές του ευχές, υπογραμμίζοντας την συνεχή προσπάθεια αναβάθμισης των τμημάτων του συλλόγου μέσα από τνη συνεργασία όλων, καθώς όπως ανέφερε δεν είναι έργο μόνο του ενός.

«Στο Γυμναστικό Σύλλογο Αμαρουσίου έχουμε φτιάξει μια μεγάλη οικογένεια, η οποία κάθε μέρα επεκτείνεται και αυξάνεται» σημείωσε ο Πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τιμήθηκαν αθλητές των τμημάτων Μπάσκετ, Ποδοσφαίρου και Στίβου για την μακροχρόνια ενασχόληση και προσφορά τους στο σύλλογο.

Ειδικότερα από το Τμήμα Μπάσκετ βραβεύτηκαν:

Ο Ορφέας Στασινός, Μαρουσιώτης καλαθοσφαιριστής, για την αγωνιστική σταδιοδρομία του, τη διαχρονική αγάπη και πίστη στον σύλλογο, καθώς και για την συνεισφορά του στην ανάδειξη του
Μαρουσιώτικου αθλητισμού.

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου 2024

Ο Γιάννης Μπουγάδης, για τις επί σειρά ετών υπηρεσίες του στον σύλλογο, το πλούσιο προπονητικό του έργο και την αφοσίωσή του στην ανάπτυξη του Τμήματος Καλαθοσφαίρισης και εν γένει του αθλήματος.

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου 2024

Στο τμήμα Ποδοσφαίρου βραβεύτηκε ο Παναγιώτης Γεωργακόπουλος για την επί σειρά ετών αθλητική του συμμετοχή.

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου 2024

Στο τμήμα Στίβου βραβεύτηκε ο Γεώργιος Τσαλτάκης για την πολυετή προσφορά του.

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου 2024

Επίσης, τιμής ένεκεν βραβεύτηκαν ο Δημήτριος Μπότσης για τη διαχρονική στήριξη και προσφορά του και η Ειρήνη Θεού, η νεαρότερη αθλήτρια που έχει φορέσει τη φανέλα του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου. Η Ειρήνη είναι μόλις 4,5 ετών και έχει ξεκινήσει με ιδιαίτερο ζήλο την ενασχόλησή της με το άθλημα της Καλαθοσφαίρισης.

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου 2024

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης η Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη, οι Αντιδήμαρχοι, Νικόλαος Πέππας, Γιάννης Νικολαράκος, Ελένη Λέκκα, Δημήτρης Σμυρνής, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ευτυχία Παρασύρη, Αναστάσιος Γιαννακόπουλος, Μαίρη Διακολιού, Δημήτρης Πολυχρονιάδης και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος επί θεμάτων Αθλητισμού Χρυσόστομος Σχινάς. Επίσης η Αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑ Παρασκευή Βάσσου.

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Ο Δήμος Αμαρουσίου στο πλαίσιο της προσπάθειας για τη διατήρηση της πόλης καθαρής και λειτουργικής και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, εκτός...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ενθουσίασε τους θεατές κάθε ηλικίας η διαχρονική και καταξιωμένη ερμηνεύτρια Ελευθερία Αρβανιτάκη με τον εξαιρετικό Κώστα Τριανταφυλλίδη στη μεγάλη συναυλία που έδωσαν στο Αμαλίειο...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Ο Αλέξης Ιατρίδης μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με την νεοσύστατη AI Music. Πρόκειται για ένα φρέσκο τραγούδι, με ανεβαστική μελωδία που μιλάει...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Με πρωταγωνιστές τους μικρούς φίλους του Δήμου Αμαρουσίου, πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου κου Θεόδωρου Αμπατζόγλου και πλήθους γονέων και συγγενών η γιορτή των Βρεφονηπιακών...