fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Η ακομπλεξάριστη Μαρίνα Πατούλη

Μαρούσι, δημοτικές εκλογές 2006. Νικητής στο δεύτερο γύρο ο Γιώργος Πατούλης. Μετά από δεκαετίες διοίκησης από τον Παναγιώτη Τζανίκο, ο δήμος αλλάζει χέρια. Τα πανηγύρια είχαν στηθεί στο κέντρο της πόλης με επίκεντρο την πλατεία Πίνδου στον ηλεκτρικό σταθμό όπου βρισκόταν το εκλογικό γραφείο του συνδυασμού “Ανθρώπινη Πόλη”.

Ο νεοεκλεγής δήμαρχος, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, βγαίνουν στο μπαλκόνι να χαιρετήσουν τον κόσμο. Η Μαρίνα είχε επιλέξει ένα λευκό φόρεμα με λευκό γουνάκι στο τελείωμα. Αυτό ήταν! Η Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη μπήκε στις ζωές μας!

Από τότε έχει μπει πολύ νερό στο αυλάκι. Λίγες στην Ελλάδα έχουν ακούσει όσα η Μαρίνα. Καθημερινά οι σατιρικές εκπομπές ασχολούνται με την Μαρίνα. Παρακολουθούν τι θα φορέσει, τι θα πει και τι θα κάνει. Οι εμφανίσεις της, προκαλούν σχόλια με τις ενδυματολογικές της επιλογές να αποτελούν την αγαπημένη συζήτηση στην πόλη. Αποκορύφωμα η φωτογράφηση σε γνωστό κοσμικό περιοδικό που όλη η χώρα είδε το “χρυσό” σαλόνι της οικογένειας Πατούλη. Η ομολογουμένως σκληρή σάτιρα που ακολούθησε από τους “Ράδιο Αρβύλα” τσάκιζε κόκκαλα. Ο δήμαρχος είχε εμφανώς πειραχτεί, η δημοτική του ομάδα το ίδιο. Η Μαρίνα όμως δεν έδειχνε να πτοείται.

Ποτέ δεν την ενόχλησε η σάτιρα και πάντα έλεγε ότι δεν μπορούμε να βάλουμε όρια σε αυτήν. Το μεγαλείο όμως είναι ότι δεν το λέει γενικά και αόριστα όπως το κάνουμε όλοι μας, αλλά το πιστεύει και όταν η σάτιρα αφορά την ίδια. Πρόσφατα δεν δίστασε να συμμετάσχει στην σατιρική εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου “Δέκα μικροί Μήτσοι”. Θεωρούμε ότι η παρουσία της απέδειξε ότι δύσκολα θα βρούμε πιο ακομπλεξάριστη γυναίκα από την Μαρίνα.

Η Μαρίνα είναι καταρτισμένη φιλόλογος και μάλιστα από τις πιο αγαπητές καθηγήτριες στους μαθητές της και αυτό είναι ίσως το μεγαλύτερο παράσημο της. Είναι μάνα, άνθρωπος της προσφοράς ακόμα και όταν κλείνουν οι κάμερες και πλέον άνθρωπος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στη γειτονική Πεύκη, αλλά και στο Μαρούσι ακούγεται από διάφορους κύκλους ότι θα διεκδικήσει το Δήμο Πεύκης. Δεν ξέρουμε τι θα πράξει, αλλά αν το αποφασίσει η Μαρίνα δύσκολα θα χάσει.

 

 

Εγγραφές κολύμβηση Μαρούσι
Εγγραφές ποδόσφαιρο Μαρούσι
Ιαν 8, 2022 - Σαβ
Μαρούσι, Ελλάδα
11°C σποραδικές νεφώσεις
σαβ01/08 κυρ01/09 δευ01/10 τρι01/11 τετ01/12
-/11°C
ασθενείς βροχοπτώσεις
13/10°C
ασθενείς βροχοπτώσεις
12/9°C
αυξημένες νεφώσεις
9/6°C
ασθενείς βροχοπτώσεις
5/3°C

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΠΡΟΣΩΠΑ

Με ανάρτησή του ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού – Πολιτισμού, Γιάννης Νικολαράκος, επισημαίνει ένα πρόβλημα που παρατηρούμε όλοι οι δημότες κατά διαστήματα.  Αυτό των βαρέων απορριμάτων....

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Κινηματογραφική διάρρηξη σε καφέ στο Μαρούσι, όπου οι δράστες παραβίασαν την είσοδο με καπάκι αποχέτευσης. Στο βίντεο, που έφερε στη δημοσιότητα ο Alpha, φαίνονται...

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Στη σημερινή δημοτική ομάδα της διοίκησης του δήμου Αμαρουσίου που διεξήχθη διαδικτυακά, ο δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου ανακοίνωσε τις αποφάσεις του σχετικά με τις θέσεις της προεδρίας και της γραμματείας του δημοτικού...

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Το Παράρτημα του ΚΕΠ του Δήμου Αμαρουσίου (Μεσογείων 82) την Τρίτη 4/1/2022 δεν θα λειτουργήσει για το κοινό λόγω κρουσμάτων Covid. Το κοινό θα...