Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Η ακομπλεξάριστη Μαρίνα Πατούλη

Μαρούσι, δημοτικές εκλογές 2006. Νικητής στο δεύτερο γύρο ο Γιώργος Πατούλης. Μετά από δεκαετίες διοίκησης από τον Παναγιώτη Τζανίκο, ο δήμος αλλάζει χέρια. Τα πανηγύρια είχαν στηθεί στο κέντρο της πόλης με επίκεντρο την πλατεία Πίνδου στον ηλεκτρικό σταθμό όπου βρισκόταν το εκλογικό γραφείο του συνδυασμού “Ανθρώπινη Πόλη”.

Ο νεοεκλεγής δήμαρχος, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, βγαίνουν στο μπαλκόνι να χαιρετήσουν τον κόσμο. Η Μαρίνα είχε επιλέξει ένα λευκό φόρεμα με λευκό γουνάκι στο τελείωμα. Αυτό ήταν! Η Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη μπήκε στις ζωές μας!

Από τότε έχει μπει πολύ νερό στο αυλάκι. Λίγες στην Ελλάδα έχουν ακούσει όσα η Μαρίνα. Καθημερινά οι σατιρικές εκπομπές ασχολούνται με την Μαρίνα. Παρακολουθούν τι θα φορέσει, τι θα πει και τι θα κάνει. Οι εμφανίσεις της, προκαλούν σχόλια με τις ενδυματολογικές της επιλογές να αποτελούν την αγαπημένη συζήτηση στην πόλη. Αποκορύφωμα η φωτογράφηση σε γνωστό κοσμικό περιοδικό που όλη η χώρα είδε το “χρυσό” σαλόνι της οικογένειας Πατούλη. Η ομολογουμένως σκληρή σάτιρα που ακολούθησε από τους “Ράδιο Αρβύλα” τσάκιζε κόκκαλα. Ο δήμαρχος είχε εμφανώς πειραχτεί, η δημοτική του ομάδα το ίδιο. Η Μαρίνα όμως δεν έδειχνε να πτοείται.

Ποτέ δεν την ενόχλησε η σάτιρα και πάντα έλεγε ότι δεν μπορούμε να βάλουμε όρια σε αυτήν. Το μεγαλείο όμως είναι ότι δεν το λέει γενικά και αόριστα όπως το κάνουμε όλοι μας, αλλά το πιστεύει και όταν η σάτιρα αφορά την ίδια. Πρόσφατα δεν δίστασε να συμμετάσχει στην σατιρική εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου “Δέκα μικροί Μήτσοι”. Θεωρούμε ότι η παρουσία της απέδειξε ότι δύσκολα θα βρούμε πιο ακομπλεξάριστη γυναίκα από την Μαρίνα.

Η Μαρίνα είναι καταρτισμένη φιλόλογος και μάλιστα από τις πιο αγαπητές καθηγήτριες στους μαθητές της και αυτό είναι ίσως το μεγαλύτερο παράσημο της. Είναι μάνα, άνθρωπος της προσφοράς ακόμα και όταν κλείνουν οι κάμερες και πλέον άνθρωπος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στη γειτονική Πεύκη, αλλά και στο Μαρούσι ακούγεται από διάφορους κύκλους ότι θα διεκδικήσει το Δήμο Πεύκης. Δεν ξέρουμε τι θα πράξει, αλλά αν το αποφασίσει η Μαρίνα δύσκολα θα χάσει.

 

 

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Αναστέλλεται η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο Αμαρουσίου για την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024, με απόφαση του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου,...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το ζωηρό χειροκρότημα των θεατών απέσπασαν οι μικροί φίλοι από τα τμήματα θεατρικού παιχνιδιού του Δήμου Αμαρουσίου, με τα δρώμενα που παρουσίασαν στο χώρο...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, εγκαινιάστηκε  την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024, ένας νέος κύκλος Περιβαλλοντικών Δράσεων με τίτλο «Αγαπώ την πόλη μου». Η πρώτη...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Σύλληψη πραγματοποιήθηκε εις βάρος ενός 19χρονου κατηγορούμενου για φθορά σε Πανεπιστήμιο κατά συναυτουργία και άρνηση υποβολής σε δακτυλοσκόπηση ενώ αναζητείται και συνεργός του. Συγκεκριμένως,...