fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Με τα μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου γιόρτασε ο Γιώργος Πατούλης την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν τα μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου στο Δήμαρχο κ. Γιώργο Πατούλη, κατά την προσέλευσή του στην εορταστική εκδήλωση που διοργάνωσε το ΚΑΠΗ Αμαρουσίου σε γνωστό κέντρο της πόλης, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Τρίτης Ηλικίας.

Ο κ. Πατούλης χαιρετίζοντας τα δεκάδες μέλη του ΚΑΠΗ που παρίσταντο στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Στο πρόσωπό σας σήμερα τιμούμε τους γονείς όλων μας για την μεγάλη προσφορά τους στην οικογένεια, στην κοινωνία, στην πατρίδα μας.
Οφείλουμε πολλά στη δική σας γενιά. Εσείς κρατήσατε άσβεστες τις αρχές και τις αξίες της πατρίδας μας, ώστε να μπορούμε εμείς να τις μεταλαμπαδεύουμε στα δικά μας παιδιά.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό σας και θα προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας και να έλθουν καλύτερες ημέρες για τη χώρα μας.» 

Αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του, ως ο επόμενος Περιφερειάρχης Αττικής, ο κ. Πατούλης υπογράμμισε: «Πάντα θα σας έχω στη καρδιά μου, διαφυλάττοντας τη σχέση σεβασμού και αγάπης που αναπτύξαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια. 

Σας ευχαριστώ πολύ για όλα και για τη σημερινή μεγάλη ανταπόκρισή σας να γιορτάσουμε μαζί την παγκόσμια ημέρα. Ευχαριστώ επίσης το προσωπικό και τους εθελοντές μας που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για την παροχή υψηλών υπηρεσιών στα μέλη του ΚΑΠΗ.»       

Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κ. Πέτρος Κόνιαρης, o οποίος επεσήμανε ότι «τα ΚΑΠΗ και τα μέλη τους αποτελούν προτεραιότητα για τη Διοίκηση του Δήμου και ιδιαίτερα για το Δήμαρχο μας κ. Γιώργο Πατούλη, ο οποίος σκύβει πάντα με ευαισθησία και ιδιαίτερη φροντίδα σε αυτή την ομάδα της τοπικής κοινωνίας μας, υποστηρίζοντας και ενισχύοντας τα ΚΑΠΗ με κάθε τρόπο.» Παράλληλα, ο κ. Κόνιαρης αναφέρθηκε αναλυτικά στις δράσεις που υλοποιεί το ΚΑΠΗ για τα μέλη του.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης:

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Βραχνός, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σπύρος Σταθούλης και Κωνσταντίνος Ρώτας, η Αντιπρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κα Κατερίνα Ιωάννου, η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κα Ελένη Λέκκα-Καλαντζάκη, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Παιδείας κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Δημήτρης Σμυρνής και Γεώργιος Ιατρίδης.

Επίσης τα μέλη του Δ.Σ. του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Δημήτρης Καμπούκος, Έφη Μανιάτη, Πόπη Μπρούτα, Μάχη Τσουκαλά και Γιούλα Μπάρλα. 

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σήμερα τελέσθηκε ο πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός του Πολιούχου και Προστάτη του Πολυδρόσου Αγίου Αθανασίου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κρήνης και Πατριαρχικού Εξάρχου της νήσου...

ΠΡΟΣΩΠΑ

Όταν ο Μπαράκ Ομπάμα κέρδιζε τον Τζον Μακ Κέιν στις εκλογές που διεξήχθησαν στις 4 Νοεμβρίου 2008 λαμβάνοντας το 52,92% των ψήφων με 365 εκλέκτορες, οι επικοινωνιολόγοι της εποχής...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου συνοδευόμενος από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Εξωτερικών Συνεργείων Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη, είδε από κοντά τις εργασίες καθαριότητας και συντήρησης σε...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Τη μείωση στις τιμές ζώνης του συστήματος αντικειμενικού προσδιορισμού αξιών ακινήτων του Δήμου Αμαρουσίου αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου στη συνεδρίαση της 17ης...