fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Με τα μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου γιόρτασε ο Γιώργος Πατούλης την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν τα μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου στο Δήμαρχο κ. Γιώργο Πατούλη, κατά την προσέλευσή του στην εορταστική εκδήλωση που διοργάνωσε το ΚΑΠΗ Αμαρουσίου σε γνωστό κέντρο της πόλης, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Τρίτης Ηλικίας.

Ο κ. Πατούλης χαιρετίζοντας τα δεκάδες μέλη του ΚΑΠΗ που παρίσταντο στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Στο πρόσωπό σας σήμερα τιμούμε τους γονείς όλων μας για την μεγάλη προσφορά τους στην οικογένεια, στην κοινωνία, στην πατρίδα μας.
Οφείλουμε πολλά στη δική σας γενιά. Εσείς κρατήσατε άσβεστες τις αρχές και τις αξίες της πατρίδας μας, ώστε να μπορούμε εμείς να τις μεταλαμπαδεύουμε στα δικά μας παιδιά.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό σας και θα προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας και να έλθουν καλύτερες ημέρες για τη χώρα μας.» 

Αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του, ως ο επόμενος Περιφερειάρχης Αττικής, ο κ. Πατούλης υπογράμμισε: «Πάντα θα σας έχω στη καρδιά μου, διαφυλάττοντας τη σχέση σεβασμού και αγάπης που αναπτύξαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια. 

Σας ευχαριστώ πολύ για όλα και για τη σημερινή μεγάλη ανταπόκρισή σας να γιορτάσουμε μαζί την παγκόσμια ημέρα. Ευχαριστώ επίσης το προσωπικό και τους εθελοντές μας που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για την παροχή υψηλών υπηρεσιών στα μέλη του ΚΑΠΗ.»       

Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κ. Πέτρος Κόνιαρης, o οποίος επεσήμανε ότι «τα ΚΑΠΗ και τα μέλη τους αποτελούν προτεραιότητα για τη Διοίκηση του Δήμου και ιδιαίτερα για το Δήμαρχο μας κ. Γιώργο Πατούλη, ο οποίος σκύβει πάντα με ευαισθησία και ιδιαίτερη φροντίδα σε αυτή την ομάδα της τοπικής κοινωνίας μας, υποστηρίζοντας και ενισχύοντας τα ΚΑΠΗ με κάθε τρόπο.» Παράλληλα, ο κ. Κόνιαρης αναφέρθηκε αναλυτικά στις δράσεις που υλοποιεί το ΚΑΠΗ για τα μέλη του.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης:

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Βραχνός, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σπύρος Σταθούλης και Κωνσταντίνος Ρώτας, η Αντιπρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κα Κατερίνα Ιωάννου, η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κα Ελένη Λέκκα-Καλαντζάκη, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Παιδείας κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Δημήτρης Σμυρνής και Γεώργιος Ιατρίδης.

Επίσης τα μέλη του Δ.Σ. του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Δημήτρης Καμπούκος, Έφη Μανιάτη, Πόπη Μπρούτα, Μάχη Τσουκαλά και Γιούλα Μπάρλα. 

Εγγραφές κολύμβηση Μαρούσι
Εγγραφές ποδόσφαιρο Μαρούσι
Ιαν 8, 2022 - Σαβ
Μαρούσι, Ελλάδα
11°C θύελλα με βροχοπτώσεις
σαβ01/08 κυρ01/09 δευ01/10 τρι01/11 τετ01/12
ασθενείς βροχοπτώσεις
12/10°C
αυξημένες νεφώσεις
13/9°C
ασθενείς βροχοπτώσεις
12/8°C
σποραδικές νεφώσεις
10/7°C
ασθενείς βροχοπτώσεις
5/4°C

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΠΡΟΣΩΠΑ

Με ανάρτησή του ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού – Πολιτισμού, Γιάννης Νικολαράκος, επισημαίνει ένα πρόβλημα που παρατηρούμε όλοι οι δημότες κατά διαστήματα.  Αυτό των βαρέων απορριμάτων....

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Κινηματογραφική διάρρηξη σε καφέ στο Μαρούσι, όπου οι δράστες παραβίασαν την είσοδο με καπάκι αποχέτευσης. Στο βίντεο, που έφερε στη δημοσιότητα ο Alpha, φαίνονται...

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Στη σημερινή δημοτική ομάδα της διοίκησης του δήμου Αμαρουσίου που διεξήχθη διαδικτυακά, ο δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου ανακοίνωσε τις αποφάσεις του σχετικά με τις θέσεις της προεδρίας και της γραμματείας του δημοτικού...

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Το Παράρτημα του ΚΕΠ του Δήμου Αμαρουσίου (Μεσογείων 82) την Τρίτη 4/1/2022 δεν θα λειτουργήσει για το κοινό λόγω κρουσμάτων Covid. Το κοινό θα...