fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Μπελεγράτης – Βογιατζάκης “ακονίζουν τα ξίφη τους” για την προεδρία της Τ.Ο. ΝΔ Αμαρουσίου

Σε κανονικές συνθήκες σε λίγους μήνες τα μέλη της ΝΔ θα εξέλεγαν τους προέδρους και τα μέλη Δ.Σ. των νομαρχιακών και τοπικών οργανώσεων σε όλη τη χώρα. Υπό τις παρούσες  συνθήκες και με την πορεία της πανδημίας άγνωστη, δεν μπορεί κανένας να γνωρίζει αν τελικά θα διεξαχθούν οι τοπικές εκλογές ή όχι.

Αν θα έπρεπε να ρισκάρουμε μια απάντηση, αυτή θα ήταν ότι η ΝΔ θα αποφασίσει την παράταση της θητείας των υπαρχουσών διοικήσεων των Νομαρχιακών και Τοπικών Οργανώσεων.

Ανεξάρτητα όμως για το πότε και αν θα γίνουν εκλογές, σας παρουσιάζουμε τα στελέχη που ενδιαφέρονται για τη θέση του προέδρου της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ Αμαρουσίου και όλο το σχετικό παρασκήνιο.

Πρόκειται για τον νυν πρόεδρο, στρατιωτικό εν αποστρατεία, Χρήστο Μπελεγράτη που θα διεκδικήσει τρίτη συνεχή θητεία και τον συνταξιούχο τραπεζικό, Μανώλη Βογιατζάκη.

Ξεκάθαρο “φαβορί” είναι ο Χρήστος Μπελεγράτης, πολιτικός φίλος του αναπληρωτή Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιώργου Κουμουτσάκου. Ο Χρήστος Μπελεγράτης, έχει φανατικούς φίλους, αλλά και αρκετές αντιπάθειες. Η Τοπική οργάνωση επί προεδρίας του αποτελεί μια από τις πιο ισχυρές οργανώσεις στο λεκανοπέδιο Αττικής. Το αποδεικνύουν άλλωστε ο μεγάλος αριθμός μελών, η συνεχής κάλυψη σχεδόν όλων των εκλογικών τμημάτων με εκλογικούς αντιπροσώπους αλλά και οι εντυπωσιακές συγκεντρώσεις σε παλμό και κόσμο που γίνονταν πριν την περίοδο της πανδημίας.

Τα προβλήματα όμως που δημιουργήθηκαν εξαιτίας στηρίξεων ή μη υποψηφίων δημοτικών συμβούλων από πλευράς της τοπικής οργάνωσης στις δημοτικές εκλογές του 2019 δεν έχουν ακόμα επουλωθεί, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί μια τάση απόσχισης ορισμένων στελεχών. Τα στελέχη αυτά είναι οι βασικοί υποστηρικτές της υποψηφιότητας του Μανώλη Βογιατζάκη, που ήταν και ο ίδιος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου. Ο δήμαρχος πάντως μέχρι σήμερα έχει αποφύγει να πάρει θέση υπέρ του ενός ή του άλλου υποψηφίου.

Ο συμπαθής Κρητικός, δέχεται έντονες πιέσεις  να είναι υποψήφιος από πολλά τοπικά στελέχη και δημοτικούς συμβούλους που επιθυμούν αλλαγή στην ηγεσία της τοπικής και δείχνει ότι θέλει να πάει την υποψηφιότητά του μέχρι τέλους.

Παρά το “νεκρό εκλογικό χρόνο”, στις πλατείες και τα “γαλάζια καφενεία” οι συζητήσεις για το μέλλον της τοπικής της Ν.Δ. Αμαρουσίου βρίσκονται στο επίκεντρο και η προσπάθεια επηρεασμού της ψήφου των μελών είναι διαρκής.

Μέχρι όμως να οριστεί η επίσημη ημερομηνία των εκλογών, έχουν να γίνουν πολλά και να ειπωθούν ακόμα περισσότερα.

Μένει να δούμε αν η παρατεταμένη κατάσταση λόγω κορονοϊού θα κατευνάσει ή θα γιγαντώσει την υπάρχουσα αντιπαλότητα.

Ο νυν πρόεδρος, Χρήστος Μπελεγράτης

 

Ο Μανώλης Βογιατζάκης

 

 

 

προγραμμα προβολων μιμης φωτοπουλος
Σεπ 13, 2021 - Δευ
Μαρούσι, Ελλάδα
22°C ελαφρές νεφώσεις
δευ09/13 τρι09/14 τετ09/15 πέμ09/16 παρ09/17
ελαφρές νεφώσεις
26/21°C
σποραδικές νεφώσεις
28/20°C
αίθριος καιρός
30/21°C
αίθριος καιρός
29/21°C
αίθριος καιρός
30/22°C

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Διακοπές ρεύματος από την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου έως και την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματίσει η ΔΕΔΔΗΕ στο Μαρούσι.

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Έναρξη μαθημάτων, κατόπιν πληρότητας των τμημάτων βάσει των αιτήσεων: Παρασκευή 1η Οκτωβρίου 2021   Ξεκινούν από τη Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου και διαρκούν έως την Πέμπτη 30  Σεπτεμβρίου 2021 οι...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Τα αθλητικά προγράμματα του Δήμου Αμαρουσίου για τη χρονική περίοδο 2021 – 2022, που υλοποιούνται από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου (ΚΕΔΑ), ξεκινούν την...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει η Διεύθυνση Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Αμαρουσίου τη Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021 άνοιξε η αυλαία του 22ου Φεστιβάλ...