fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Nικολαράκος: Ο Δήμαρχος μας χρησιμοποιεί για την προσωπική προβολή της συζύγου του

Αλλη μια απάντηση απο τον Εμπορικό Σύλλογο Αμαρουσίου, η τελευταία όπως υποστηρίζει στο τέλος της ανακοίνωσης, στην κόντρα που έχει ανοίξει τις τελευταίες ημέρες με αφορμή μια ανάρτηση της Μαρίνας Σταυράκη-Πατούλη.

Όπως γράφει η ανακοίνωση: Ο ΕΣΑΜ δεν έχει καμία αντιπαράθεση με τον Δήμο, ούτε θέσαμε τέτοιο ζήτημα. Εμείς πάντοτε επιδιώκαμε την συνεργασία και έμπρακτα έχουμε στηρίξει τον Δημοτική Αρχή. Δεν δεχόμαστε όμως ο Δήμαρχος να μας εμπαίζει και να μας χρησιμοποιεί με τέτοιο εξευτελιστικό τρόπο για την προσωπική προβολή της συζύγου του και τον εξωραϊσμό του πολιτικού της προφίλ.

 

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΜ:

“Το τελευταίο δελτίο τύπου του Δήμου Αμαρουσίου, είναι άλλη μια ατυχής προσπάθεια αποπροσανατολισμού από την πλευρά του Δημάρχου, ο οποίος, κρίνοντας και από την τελευταία αποστροφή της ανακοίνωσής του, μάλλον θεωρεί ότι απευθύνεται σε αμνοερίφια.

Ο ΕΣΑΜ δεν έχει καμία αντιπαράθεση με τον Δήμο, ούτε θέσαμε τέτοιο ζήτημα. Εμείς πάντοτε επιδιώκαμε την συνεργασία και έμπρακτα έχουμε στηρίξει τον Δημοτική Αρχή, σε κάθε θετική της πρωτοβουλία, βάζοντας πλάτη για όλα αυτά για τα οποία ο Δήμαρχος επαίρεται. Γιατί,  για να γίνουν οι “αναπλάσεις” και τα “μεγάλα έργα”, εμείς επί χρόνια στα αποκλεισμένα από τρύπες, μπάζα και μεταλλικά τείχη καταστήματά μας, πληρώναμε και πληρώνουμε λειτουργικά έξοδα, χωρίς να έχουμε έσοδα, αναμένοντας αγόγγυστα την ολοκλήρωση των εργασιών που άλλοτε καθυστερούν και άλλοτε, όπως το υπόγειο παρκινγκ στην πλατεία Ευτέρπης, δεν λένε να τελειώσουν!

Δεν δεχόμαστε όμως ο Δήμαρχος να μας εμπαίζει και να μας χρησιμοποιεί με τέτοιο εξευτελιστικό τρόπο για την προσωπική προβολή της συζύγου του και τον εξωραϊσμό του πολιτικού της προφίλ. Εάν αυτή την συμπεριφορά επιφυλάσσει για όσους τον πλαισιώνουν, είναι δικαίωμά του και πρόβλημα αυτών που την δέχονται.

Είναι η τελευταία φορά που απαντούμε και δεν θα συμμετέχουμε άλλο σε αυτή την ανταλλαγή ανακοινώσεων που πλέον καταντά αστεία.”

Το ιστορικό των ανακοινώσεων

Συνεχίζεται ο πόλεμος μεταξύ Δήμου και EΣΑΜ. Νέα ανακοίνωση απο Δήμο Αμαρουσίου

Δείτε την τελεταία απάντηση του ΕΣΑΜ στον Δήμο Αμαρουσίου:

Δείτε την απάντηση του Δήμου Αμαρουσίου στην πρώτη ανακοίνωση του ΕΣΑΜ:

Άμεση διάψευση Δήμου Αμαρουσίου στις κατηγορίες του Εμπορικού Συλλόγου για τη Μαρίνα Πατούλη

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαρουσίου κατηγορεί τη Μαρίνα Πατούλη για ψευδείς ειδήσεις

Εγγραφές κολύμβηση Μαρούσι
Εγγραφές ποδόσφαιρο Μαρούσι
Ιαν 8, 2022 - Σαβ
Μαρούσι, Ελλάδα
13°C ελαφρές νεφώσεις
σαβ01/08 κυρ01/09 δευ01/10 τρι01/11 τετ01/12
ασθενείς βροχοπτώσεις
13/11°C
ασθενείς βροχοπτώσεις
13/10°C
ασθενείς βροχοπτώσεις
12/9°C
αυξημένες νεφώσεις
9/6°C
ασθενείς βροχοπτώσεις
5/3°C

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΠΡΟΣΩΠΑ

Με ανάρτησή του ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού – Πολιτισμού, Γιάννης Νικολαράκος, επισημαίνει ένα πρόβλημα που παρατηρούμε όλοι οι δημότες κατά διαστήματα.  Αυτό των βαρέων απορριμάτων....

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Κινηματογραφική διάρρηξη σε καφέ στο Μαρούσι, όπου οι δράστες παραβίασαν την είσοδο με καπάκι αποχέτευσης. Στο βίντεο, που έφερε στη δημοσιότητα ο Alpha, φαίνονται...

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Στη σημερινή δημοτική ομάδα της διοίκησης του δήμου Αμαρουσίου που διεξήχθη διαδικτυακά, ο δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου ανακοίνωσε τις αποφάσεις του σχετικά με τις θέσεις της προεδρίας και της γραμματείας του δημοτικού...

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Το Παράρτημα του ΚΕΠ του Δήμου Αμαρουσίου (Μεσογείων 82) την Τρίτη 4/1/2022 δεν θα λειτουργήσει για το κοινό λόγω κρουσμάτων Covid. Το κοινό θα...