fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Ο Αμπατζόγλου “παίρνει το χρίσμα” της ΝΔ – Στο Μαρούσι ο Γραμματέας της ΠΕ Παύλος Μαρινάκης

αμπατζογλου μαρινακης

Π. Μαρινάκης: «Σημαντικό το έργο του Θ. Αμπατζόγλου και της Δημοτικής Αρχής στο Μαρούσι»

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Παύλος Μαρινάκης επισκέφθηκε το Μαρούσι στο πλαίσιο

Τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλο Μαρινάκη τον Γραμματέα Αυτοδιοίκησης & Διαχείρισης Κρίσεων, Βουλευτή ΝΔ Νοτίου Τομέα Αθηνών Διονύση Χατζηδάκη, τον Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη, τον  Οργανωτικό Γραμματέα Αυτοδιοίκησης & Διαχείρισης Κρίσεων ΝΔ Μένιο Κορομηλά υποδέχτηκε τη Δευτέρα 23 Μαΐου 2022 στο Δημαρχείο Αμαρουσίου ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου μαζί με στελέχη της Δημοτικής Αρχής στο πλαίσιο διαβουλεύσεων που πραγματοποιεί η ΝΔ με τις τοπικές κοινωνίες και τις διοικήσεις των Δήμων.

Θ. Αμπατζόγλου: «Απαραίτητη και εποικοδομητική η διαβούλευση με το κυβερνών κόμμα»

Ο Δήμαρχος καλωσορίζοντας τον Γραμματέα της ΠΕ ΝΔ και τους συνεργάτες του, αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα που έχει ο διάλογος του πρώτου βαθμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης τόσο με την κυβέρνηση όσο και με το κυβερνών κόμμα. Στη συνέχεια ο κ. Θ. Αμπατζόγλου εν συντομία μίλησε για τη Μητροπολιτικότητα του Δήμου Αμαρουσίου καθώς και για τα κυριότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη, εξ αιτίας της επιχειρηματικής ανάπτυξης. Τονίστηκε δε και η πρόοδος που γίνεται στο νοικοκύρεμα των οικονομικών του Δήμου που αφορά πρωτίστως σε διευθετήσεις δανείων αλλά και στην εξέλιξη των τεχνικών έργων και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Στο σημαντικό έργο που επιτελείται από τον Δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή αναφέρθηκε με τη σειρά του ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης. Ο Γραμματέας ενδεικτικά ανέφερε πως ο κ. Θ. Αμπατζόγλου κοσμεί με την παρουσία του τον Δήμο και πως όλη η Δημοτική ομάδα επιτελεί σημαντικό έργο. Ο κ. Π. Μαρινάκης τόνισε μεταξύ άλλων πως ο Δήμος Αμαρουσίου είναι ο πρώτος σταθμός της περιοδείας στελεχών του κόμματος της ΝΔ μετά το πρόσφατο συνέδριό της και αυτό συμβολίζει τη σπουδαιότητα της επίσκεψης στο μητροπολιτικό κέντρο των Βορείων Προαστίων. Ο  Γραμματέας σημείωσε πως η επίσκεψη έχει διττό σκοπό, την ενημέρωση του κυβερνητικού έργου και την καταγραφή των αναγκών των τοπικών κοινωνιών.

Τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής έλαβαν το λόγο και παρουσίασαν ο καθένας στον τομέα του τα κυριότερα ζητήματα που αντιμετωπίζουν και που σχετίζονται κυρίως με νομοθετικές παρεμβάσεις, όπως ο ρόλος της αποκεντρωμένης διοίκησης, η ανανέωση των συμβασιούχων covid19, η λειτουργία των ΣΜΑ κ.α.

Παρόντες στη συνάντηση από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, οι Αντιδήμαρχοι: Στέφανος Τσιπουράκης Σπύρος Σταθούλης, Βαγγέλης Κάββαλος, Κω/νος Ρώτας, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Ρένα Χαλιώτη, Γιάννης Νικολαράκος, Γιάννης Ιωαννίδης, ο Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας και Κατερίνα Βουρλάκη αντίστοιχα, ο Πρόεδρος και οι Αντιπρόεδροι του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης και Αικατερίνη Ιωάννου & Κων/νος Αντωνόπουλος αντίστοιχα, οι Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών α’βαθμιας και β’βαθμιας εκπαίδευσης Ελένη Βλάχου και Μιχάλης Παπαδόπουλος αντίστοιχα, η Επιστημονική υπεύθυνη του Κέντρου και Δημοτική Σύμβουλος Μαρία Γώγου, οι εντεταλμένοι σύμβουλοι Ελένη Λέκκα (Πρόεδρος Επιτροπής Ισότητας) και Φανή Λέκκα και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιώργος Ζήκος και Δημήτρης Γαρδέλης.

Παρόντες ήταν ακόμη ο Βουλευτής ΝΔ Βορείου Τομέα Αθηνών Δημήτρης Καιρίδης, ο Πρόεδρος της Β4 ΝΟΔΕ ΝΔ Σπύρος Αβραμάκος, ο Πρόεδρος της Τ.Ο. ΝΔ Αμαρουσίου Χρήστος Μπελεγράτης, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου Ηλίας Ζορμπαλάς και η πολιτεύτρια ΝΔ Βορείου Τομέα Αθηνών Μαριάνθη Καφετζή.

Ακολούθως ο Δήμαρχος συνόδεψε τον Γραμματέα και τους επιτελείς της ΝΔ στην επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Σύλλογο Γονέων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων «Αναγέννηση», στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ και στο Αστυνομικό Τμήμα Αμαρουσίου. Στις επισκέψεις αυτές παρών και ο Βουλευτής ΝΔ Βορείου Τομέα Αθηνών Θεόδωρος Ρουσόπουλος.

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σήμερα τελέσθηκε ο πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός του Πολιούχου και Προστάτη του Πολυδρόσου Αγίου Αθανασίου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κρήνης και Πατριαρχικού Εξάρχου της νήσου...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Μαρούσι. Σύμφωνα με πληροφορίες η έκρηξη προκλήθηκε από βόμβα που εξερράγη στον σύνδεσμο φιλάθλων του Παναθηναϊκού, στην οδό...

ΠΡΟΣΩΠΑ

Όταν ο Μπαράκ Ομπάμα κέρδιζε τον Τζον Μακ Κέιν στις εκλογές που διεξήχθησαν στις 4 Νοεμβρίου 2008 λαμβάνοντας το 52,92% των ψήφων με 365 εκλέκτορες, οι επικοινωνιολόγοι της εποχής...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Τη μείωση στις τιμές ζώνης του συστήματος αντικειμενικού προσδιορισμού αξιών ακινήτων του Δήμου Αμαρουσίου αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου στη συνεδρίαση της 17ης...