Τετάρτη, 9 Ιουλίου, 2025
27.7 C
Marousi

Πότε θα πραγματοποιηθεί η 43η Αποκριάτικη Δράση Εγχώριων Αγροτικών Προϊόντων

Την 43η Αποκριάτικη Δράση Εγχώριων Αγροτικών Προϊόντων υλοποιεί ο Δήμος Αμαρουσίου την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019. Η αγροτική διοργάνωση του Δήμου αποτελεί το καθιερωμένο ραντεβού των πολιτών με τις ελληνικές γεύσεις και τα εκλεκτά ελληνικά προϊόντα, όλα αρίστης ποιότητας και σε τιμές προσιτές.

Την επιτυχημένη δράση που καθιέρωσε το 2012 ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με στόχο την οικονομική στήριξη των νοικοκυριών της πόλης και των ευάλωτων συμπολιτών μας, έχει αγκαλιάσει το καταναλωτικό κοινό, που σε σταθερή βάση επιλέγει τη δράση του Δήμου για τις αγορές του σε εγχώρια προϊόντα.

Η 43η δράση διάθεσης εγχώριων αγροτικών προϊόντων, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019 από τις 8 π.μ. έως τις 2 μ.μ., στο πάρκινγκ πίσω από το Ο.Α.Κ.Α, επί της οδού Πιτταρά στη συμβολή με την οδό Αμαρυσίας Αρτέμιδος..

Στη συγκεκριμένη διοργάνωση συμμετέχουν 44 παραγωγοί διαθέτοντας περισσότερα από 180 διαφορετικά προϊόντα απ’ όλη την Ελλάδα. Όλοι ανεξαιρέτως οι παραγωγοί έχουν ελεγχθεί και προσκομίσει τα απαραίτητα έγγραφα που πιστοποιούν και διασφαλίζουν την ποιότητα των προϊόντων τους, αλλά και τις τιμές πώλησης. Όλα τα προϊόντα είναι ελεγμένα, φετινής παραγωγής και εσοδείας.

Στη συγκεκριμένη δράση, την τιμητική τους έχουν τα νηστίσιμα σαρακοστιανά προϊόντα, ο χαλβάς, το κρασί, τα φρούτα, τα κατεψυγμένα και για πρώτη φορά τα φρέσκα αλιεύματα κ.α.

Για πληροφορίες και ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν από Δευτέρα – Παρασκευή από 9 π.μ. έως 3 μ.μ. στα τηλ. 2132038349, 336, 080 και κατά το Σαββατοκύριακο στα τηλ. 2132038000, 001.

Για απευθείας ενημέρωση σχετικά με τις μελλοντικές δράσεις διάθεσης εγχώριων αγροτικών προϊόντων από τον Δήμο Αμαρουσίου, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] για να ενταχθούν στη λίστα των παραληπτών ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Η επόμενη δράση έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 21 Απριλίου 2019.

Δείτε τη λίστα με τα προϊόντα εδώ.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

«Ναυάγιο» για τον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο “Μίμης Φωτόπουλος” – Οριστικό «λουκέτο» για φέτος

Απογοητευτική είναι η εξέλιξη για τον δημοτικό θερινό κινηματογράφο...

Μαρούσι: Αυτοψία Χαρδαλιά-Προχωρούν έργα 32,6 εκατ. ευρώ για αντιπλημμυρική προστασία και αθλητικές υποδομές

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, βρέθηκε στο Δήμο Αμαρουσίου...

Μαρούσι: Απάτη με πώληση αυτοκινήτων – Συνελήφθη 66χρονος

Ένας 66χρονος επιχειρηματίας συνελήφθη στο Μαρούσι για απάτες με...

Απεβίωσε ο Δημήτρης Βλάχος πρώην αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου

Ο εκλιπών που απεβίωσε πλήρης ημερών στα 92 έτη...

Μαρούσι: Νέα έργα και κυκλοφοριακό έμφραγμα – Η έλευση του μετρό, λύση στο πρόβλημα

Η υπερσυγκέντρωση δραστηριοτήτων και η ανέγερση κτιριακών υποδομών στο...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img