Κυριακή, 13 Ιουλίου, 2025
24.5 C
Marousi

Προετοιμάζονται οι σχολικές μονάδες του Δήμου για την έναρξη της νέας περιόδου

Με σαφείς οδηγίες και αποφάσεις του Δημάρχου Αμαρουσίου προετοιμάζονται οι σχολικές μονάδες του Δήμου με αφορμή την έναρξη της νέας περιόδου.

Στο πλαίσιο αυτό:

1.     Ενισχύονται από τον Δήμο τα Σχολεία, με καθαρίστριες και καθαριστές επιπλέον αυτών που παρέχει το Υπουργείο Παιδείας, έτσι ώστε να καλυφθούν διαπιστωμένες ανάγκες αλλά και έκτακτες λόγω πανδημίας.

2.     Εκτελούνται

–  απεντομώσεις & απολυμάνσεις

–  Συντηρήσεις κλιματιστικών μονάδων & καυστήρων, αναγομώσεις πυροσβεστήρων

–  Καθαριότητα, αποψιλώσεις αύλειων χώρων

3.     Πραγματοποιείται γενικός έλεγχος ασφάλειας υποδομών και αποκατάσταση ζημιών όπως π.χ. βαψίματα λόγω βανδαλισμών κ.α.

4.     Προμήθεια ειδών αυτοπροστασίας κατά covid-19 (μάσκες, αντισηπτικά μαντηλάκια, κ.α.)

 

 

Ο Δήμαρχος κατά τις συσκέψεις που έχει πραγματοποιήσει τόσο με τους Προέδρους των Σχολικών Επιτροπών α’ βάθμιας Ελένη Βλάχου και β’ βάθμιας Μιχάλη Παπαδόπουλο, τον Πρόεδρο της Επιτροπής Παιδείας Παναγιώτη Σαγρή, όσο και με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη έχει προσδιορίσει το πρόγραμμα των ενεργειών που πρέπει να γίνουν έτσι ώστε η έναρξη της νέας Σχολικής Περιόδου να γίνει με τον πλέον ασφαλή τρόπο.

Για το θέμα αυτό ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δηλώνει: «Καταφέραμε φέτος, να ενισχύσουμε σημαντικά την καθαριότητα στα Σχολεία με επιπλέον προσωπικό. Εκτός από αυτό όμως οι Σχολικές Επιτροπές, και η Δνση Καθαριότητας του Δήμου, όπως πάντα, θα βρίσκονται στο πλευρό της σχολικής κοινότητας προκειμένου να καλύπτονται οποιεσδήποτε προκύπτουσες ανάγκες και να βελτιώνονται διαρκώς οι συνθήκες εκπαίδευσης».

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι: Στις 10 περιοχές της Αττικής με τον τον πιο «βρώμικο» αέρα

Τη δυνατότητα να χαρτογραφήσουμε τις περιοχές με τον πιο...

«Ναυάγιο» για τον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο “Μίμης Φωτόπουλος” – Οριστικό «λουκέτο» για φέτος

Απογοητευτική είναι η εξέλιξη για τον δημοτικό θερινό κινηματογράφο...

Μαρούσι: Αυτοψία Χαρδαλιά-Προχωρούν έργα 32,6 εκατ. ευρώ για αντιπλημμυρική προστασία και αθλητικές υποδομές

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, βρέθηκε στο Δήμο Αμαρουσίου...

Μαρούσι: Απάτη με πώληση αυτοκινήτων – Συνελήφθη 66χρονος

Ένας 66χρονος επιχειρηματίας συνελήφθη στο Μαρούσι για απάτες με...

Απεβίωσε ο Δημήτρης Βλάχος πρώην αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου

Ο εκλιπών που απεβίωσε πλήρης ημερών στα 92 έτη...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img