Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Στα εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης της ομάδας ζωγραφικής του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου παραβρέθηκε η Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη

Στα εγκαίνια της 6ης εικαστικής έκθεσης «Αρχαίο Πνεύμα Αθάνατο…» της ομάδας  ζωγραφικής του Κ.Α.Π.Η Αμαρουσίου έδωσαν το «παρών» εκπρόσωποι της Διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου μεταφέροντας παράλληλα τον χαιρετισμό του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη.

Απευθυνόμενος στους δημιουργούς – εκπροσώπους της Τρίτης ηλικίας, ο Πρόεδρος του του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α) Πέτρος Κόνιαρης, μεταφέροντας το μήνυμα του Δημάρχου, συνεχάρη τα μέλη της ομάδας ζωγραφικής για τη δημιουργική τους διάθεση αλλά και «που μέσα από το παράδειγμά τους αποδεικνύουν ότι όταν η ψυχή είναι έφηβη, η διάθεση για δημιουργία είναι ακμαία».

«Η ομάδα ζωγραφικής υπό την καθοδήγηση της ακούραστης Έφης Μανιάτη, ξεπέρασε για άλλη μια φορά τις προσδοκίες, παρουσιάζοντας καλλιτεχνικές δημιουργίες με φαντασία, χρώματα, αλλά και ισχυρές ιστορικές μνήμες. Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό να βλέπεις τα μέλη μας να εργάζονται με κέφι, φαντασία και μεράκι, να αφιερώνουν χρόνο και ενέργεια για να δημιουργήσουν και να εκφραστούν με τόσο όμορφο και καλαίσθητο τρόπο» σημείωσε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο κ. Πατούλη, για την αμέριστη υποστήριξη προς τις δραστηριότητες του Κ.Α.Π.Η όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και το προσωπικό του Κ.Α.Π.Η για την υποστήριξη στην οργάνωση της έκθεσης.

Την εκδήλωσε χαιρέτισε και η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων και ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, η οποία και βράβευσε την εθελόντρια εικαστικό Έφη Μανιάτη για την προσφορά της στην ομάδα ζωγραφικής του Κ.Α.Π.Η Αμαρουσίου παραδίδοντάς της τιμητική πλακέτα.

Στον χαιρετισμό της, μεταξύ άλλων, η κυρία Πατούλη, ανέφερε: «Τα αποθέματα ψυχής και έμπνευσης των εφήβων της Τρίτης ηλικίας σε κάθε μορφή έκφρασης της τέχνης είναι ανεξάντλητα αρκεί να τους προσφέρουμε τα κατάλληλα ερεθίσματα αλλά και την υποστήριξη ώστε να συνεχίσουν να είναι δημιουργικοί και ενεργά μέλη της κοινωνίας. Συγχαίρουμε όλους τους δημιουργούς που κάνουν τέχνη τη σοφία της εμπειρίας τους όπως και τους εθελοντές της ομάδας του Κ.Α.Π.Η που με τον ζήλο και την αγάπη τους δίνουν πραγματικό περιεχόμενο και αξία στην έννοια του εθελοντισμού». 

Τιμητικοί έπαινοι απονεμήθηκαν και στα μέλη της ομάδας του Κ.Α.Π.Η.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά ο Ηλίας Γυφτονικολός παίζοντας βιολί και η Μυρτώ Ξηρουχάκη, βιολοντσέλο.

Παρόντες στη βραδιά των εγκαινίων ήταν, επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου Παναγιώτης Βραχνός, οι δημοτικοί σύμβουλοι και πρώην πρόεδροι του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α Ελένη Λέκκα και Δημήτρης Καμπούκος, μέλη του Δ.Σ του Οργανισμού και εκπρόσωποι συλλόγων.

 

προγραμμα προβολων μιμης φωτοπουλος

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε με το αυτοκίνητό της νωρίτερα το απόγευμα, στον Παράδεισο Αμαρουσίου η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ Χριστίνα Σούζη. Σύμφωνα με τις πρώτες...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Τροχαίο δυστύχημα με ένα νεκρό σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας στο Μαρούσι και συγκεκριμένα στην οδό Σωρού, σε σύγκρουση αυτοκινήτου με μοτοσικλέτα....

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

• Από το καλοκαίρι του 2022 ο Γιώργος Καραμέρος βρισκόταν στην Ανατολική Αττική και ετοίμαζε τον επιτυχημένο όπως αποδείχθηκε εκλογικό του αγώνα. Από τότε...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ο Δήμος Αμαρουσίου προσκαλεί τους δημότες στη δράση δενδροφύτευσης στην περιοχή του Νέου Αμαρουσίου, στο πλαίσιο υλοποίησης ανάλογων δράσεων ανάπτυξης και ενίσχυσης του αστικού...