Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Στα εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης της ομάδας ζωγραφικής του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου παραβρέθηκε η Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη

Στα εγκαίνια της 6ης εικαστικής έκθεσης «Αρχαίο Πνεύμα Αθάνατο…» της ομάδας  ζωγραφικής του Κ.Α.Π.Η Αμαρουσίου έδωσαν το «παρών» εκπρόσωποι της Διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου μεταφέροντας παράλληλα τον χαιρετισμό του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη.

Απευθυνόμενος στους δημιουργούς – εκπροσώπους της Τρίτης ηλικίας, ο Πρόεδρος του του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α) Πέτρος Κόνιαρης, μεταφέροντας το μήνυμα του Δημάρχου, συνεχάρη τα μέλη της ομάδας ζωγραφικής για τη δημιουργική τους διάθεση αλλά και «που μέσα από το παράδειγμά τους αποδεικνύουν ότι όταν η ψυχή είναι έφηβη, η διάθεση για δημιουργία είναι ακμαία».

«Η ομάδα ζωγραφικής υπό την καθοδήγηση της ακούραστης Έφης Μανιάτη, ξεπέρασε για άλλη μια φορά τις προσδοκίες, παρουσιάζοντας καλλιτεχνικές δημιουργίες με φαντασία, χρώματα, αλλά και ισχυρές ιστορικές μνήμες. Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό να βλέπεις τα μέλη μας να εργάζονται με κέφι, φαντασία και μεράκι, να αφιερώνουν χρόνο και ενέργεια για να δημιουργήσουν και να εκφραστούν με τόσο όμορφο και καλαίσθητο τρόπο» σημείωσε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο κ. Πατούλη, για την αμέριστη υποστήριξη προς τις δραστηριότητες του Κ.Α.Π.Η όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και το προσωπικό του Κ.Α.Π.Η για την υποστήριξη στην οργάνωση της έκθεσης.

Την εκδήλωσε χαιρέτισε και η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων και ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, η οποία και βράβευσε την εθελόντρια εικαστικό Έφη Μανιάτη για την προσφορά της στην ομάδα ζωγραφικής του Κ.Α.Π.Η Αμαρουσίου παραδίδοντάς της τιμητική πλακέτα.

Στον χαιρετισμό της, μεταξύ άλλων, η κυρία Πατούλη, ανέφερε: «Τα αποθέματα ψυχής και έμπνευσης των εφήβων της Τρίτης ηλικίας σε κάθε μορφή έκφρασης της τέχνης είναι ανεξάντλητα αρκεί να τους προσφέρουμε τα κατάλληλα ερεθίσματα αλλά και την υποστήριξη ώστε να συνεχίσουν να είναι δημιουργικοί και ενεργά μέλη της κοινωνίας. Συγχαίρουμε όλους τους δημιουργούς που κάνουν τέχνη τη σοφία της εμπειρίας τους όπως και τους εθελοντές της ομάδας του Κ.Α.Π.Η που με τον ζήλο και την αγάπη τους δίνουν πραγματικό περιεχόμενο και αξία στην έννοια του εθελοντισμού». 

Τιμητικοί έπαινοι απονεμήθηκαν και στα μέλη της ομάδας του Κ.Α.Π.Η.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά ο Ηλίας Γυφτονικολός παίζοντας βιολί και η Μυρτώ Ξηρουχάκη, βιολοντσέλο.

Παρόντες στη βραδιά των εγκαινίων ήταν, επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου Παναγιώτης Βραχνός, οι δημοτικοί σύμβουλοι και πρώην πρόεδροι του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α Ελένη Λέκκα και Δημήτρης Καμπούκος, μέλη του Δ.Σ του Οργανισμού και εκπρόσωποι συλλόγων.

 

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Από την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024 και για συνολική διάρκεια τριών μηνών θα πραγματοποιηθεί ολική κατάληψη τμήματος της οδού Μεσογείων μεταξύ των οδών Κυπρίων Αγωνιστών...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Θύμα διάρρηξης έπεσε μία 80χρονη στο Μαρούσι το βράδυ του Σαββάτου 6 Απριλίου με το περιστατικό να παίρνει ιδιαίτερη διάσταση λόγω των προσωπικών αντικειμένων...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Τα Pet City μαζί με την οργάνωση Dogs’ Voice, διοργάνωσαν την 16η ημέρα υιοθεσίας, και συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της καμπάνιας Act Pawsi+ive με...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα έργα διανοίξεων των οδών Λάρνακος και Μυκηνών στις περιοχές Σωρού και Αγίου Θωμά αντιστοίχως. Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου επέβλεψε...