fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Στους αγιασμούς του 1ου Δημοτικού και του 8ου Γυμνασίου ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Στους αγιασμούς του 1ου Δημοτικού και του 8ου Γυμνασίου για την έναρξη της νέας Σχολικής χρονιάς, παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου αλλά και το σύνολο της Δημοτικής Αρχής στα υπόλοιπα σχολεία της πόλης σηματοδοτώντας την ουσιαστική στήριξη του Δήμου στο έργο της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Με δύο ευχάριστες ειδήσεις καλωσόρισε ο κ. Θ. Αμπατζόγλου μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς του 1ου Δημοτικού και του 8ου Γυμνασίου. Για το μεν πρώτο ανακοίνωσε την υπογραφή σύμβασης για το έργο κατασκευής αίθουσας πολλαπλών χρήσεων – αίτημα 20 ετών της τοπικής σχολικής κοινότητας – και για το δεύτερο ανακοίνωσε την έναρξη εργασιών κατεδαφίσεων εγκαταλελειμμένων κτισμάτων σε παρακείμενο οικόπεδο του Σχολείου (8ου Γυμνασίου) προκειμένου να ξεκινήσει η ανέγερση του νέου 8ου Γυμνασίου και 9ου Λυκείου και κλειστού γυμναστηρίου.Ο Δήμαρχος ακόμη μίλησε ακόμη για τις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής που αφορούν στην υποστήριξη του εκπαιδευτικού έργου και στις προσπάθειες που καθημερινά καταβάλλονται από τις Σχολικές Επιτροπές α’βάθμιας και β’βάθμιας Εκπαίδευσης και τη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων.

Τέλος ο κ. Θ. Αμπατζόγλου ευχήθηκε σε παιδιά και εκπαιδευτικούς μία καλή και παραγωγική χρονιά με την ελπίδα πάντα πως τα φαινόμενα της πανδημίας θα φθίνουν σταδιακά και θα επιτρέψουν σε όλη την κοινωνία μία νέα πραγματικότητα.

Οι Δντες των Σχολείων  Σταμούλης Ανδρέας του 1ου Δημοτικού και Ραφτόπουλος Αθανάσιος του 8ου Γυμνασίου από τη δική τους πλευρά αλλά και οι εκπρόσωποι των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων αναφέρθηκαν στη δημιουργική συνεργασία των σχολικών μονάδων με τη Δημοτική Αρχή και στη μόνιμη και σταθερή στήριξη του Δημάρχου για την επίλυση των ζητημάτων.

Τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου συνόδευαν στο 1ο Δημοτικό, ο Αντιδήμαρχος Νέας Γενιάς και Εθελοντισμού Γιάννης Ιωαννίδης και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας. Παρών και ο Δημοτικός Σύμβουλος Σπύρος Μπόγδανος.

Στο 8ο Γυμνάσιο παρόντες ακόμη η Αντιπεριφερειάχης Βορείου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και της Επιτροπής Ισότητας φύλων Ελένη Λέκκα,  η Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ Κατερίνα Βουρλάκη, ο Αντιπρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Κων/νος Αντωνόπουλος, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Τουριστικής Ανάπτυξης Φανή Λέκκα και η Σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα Πολιτισμού Άννα Βαγιωνά. Παρών και ο Διευθυντής του ΟΑΚΑ Κων/νος Χαλιορής.

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σήμερα τελέσθηκε ο πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός του Πολιούχου και Προστάτη του Πολυδρόσου Αγίου Αθανασίου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κρήνης και Πατριαρχικού Εξάρχου της νήσου...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Μαρούσι. Σύμφωνα με πληροφορίες η έκρηξη προκλήθηκε από βόμβα που εξερράγη στον σύνδεσμο φιλάθλων του Παναθηναϊκού, στην οδό...

ΠΡΟΣΩΠΑ

Όταν ο Μπαράκ Ομπάμα κέρδιζε τον Τζον Μακ Κέιν στις εκλογές που διεξήχθησαν στις 4 Νοεμβρίου 2008 λαμβάνοντας το 52,92% των ψήφων με 365 εκλέκτορες, οι επικοινωνιολόγοι της εποχής...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Τη μείωση στις τιμές ζώνης του συστήματος αντικειμενικού προσδιορισμού αξιών ακινήτων του Δήμου Αμαρουσίου αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου στη συνεδρίαση της 17ης...