fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Συνάντηση Γ. Ιωαννίδη με τον Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας Στέλιο Μαριδάκη

Ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Ιωαννίδης ανέλαβε πρόσφατα την αρμοδιότητα του Γραφείου Απασχόλησης και Εταιρικής Ευθύνης, καθώς και του Γραφείου Εθελοντισμού και Νέας Γενιάς στο Δήμο Αμαρουσίου. Ο Γιάννης Ιωαννίδης που μετά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων του έχει  ξεκινήσει ορεξάτος,  συνεχίσει τις συναντήσεις του με στελέχη που εκπροσωπούν θεσμικά τη Νέα Γενιά.

Εχθές συνάντησε τον Μαρουσιώτη Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας Στέλιο Μαριδάκη, ο οποίος δεσμεύτηκε να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις τις δράσεις του Δήμου Αμαρουσίου, με πρώτη τη δημιουργία του Forum Νεολαίας στο Μαρούσι.

Στη συνάντηση συζητήθηκε το πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αμαρουσίου και του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας καθώς και κάποιες προτάσεις για την προώθηση δράσεων για την νεολαία του Δήμου. Μάλιστα, η προτροπή του κου Μαριδάκη  ήταν η δημιουργία δράσεων στο άμεσα με δεδομένο ότι η νεολαία είναι ένας τομέας που έχει πληγεί σημαντικά από τον covid-19.
Ο Γιάννης Ιωαννίδης συζήτησε με το κο Μαριδάκη την επιθυμία του Δημάρχου  Θεόδωρου Αμπατζόγλου να δημιουργηθεί  Forum Νεολαίας  καθώς το ΕΣΥΝ ήταν θεσμικά ο οργανισμός ομπρέλα για τα Τοπικά Συμβούλια Νεολαίας.
 
Κλείνοντας την επίσκεψη, ζητήθηκε από το ΕΣΥΝ να ενεργοποιήσει τα εγγεγραμμένα μέλη του, που εδρεύουν στο Μαρούσι,  ‘ωστε να συμβάλλουν στις εθελοντικές δράσεις που θα δημιουργήσει ο Δήμος.

Ο Στέλιος Μαριδάκης κατοικεί στην όμορφη γειτονιά της Αγίας Φιλοθέης και έλκει την καταγωγή του από την Κρήτη. Ο πατέρας του μάλιστα είναι πρόεδρος της Παγκρητίου Ενώσεως.

Πέρα όμως από την οικογένεια του, έχει και ο ίδιος να επιδείξει πλούσια δραστηριότητα στα κοινά έχοντας ένα σημαντικό βιογραφικό παρά το νεαρό της ηλικίας του. Έχει σπουδάσει πολιτικός επιστήμονας – διεθνολόγος, εξειδικεύοντας την κατάρτισή του με μεταπτυχιακό τίτλο του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστήμιου Πειραιά. Έχει εργαστεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την Τράπεζα της Ελλάδος.  Τα τελευταία χρόνια, διατηρεί ασφαλιστικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας και αναλαμβάνει ως εξειδικευμένος “Jungian Coach”, την εξέλιξη στελεχών μεγάλων επιχειρήσεων.

Με αρκετούς δημοτικούς συμβούλους της ομάδας Αμπατζόγλου να βρίσκονται στη δύση της καριέρας τους και με δεδομένη την ανανέωση που χρειάζεται ο τόπος μας από νέους και δραστήριους ενεργούς πολίτες, ο Στέλιος Μαριδάκης φαντάζει ως ιδανική λύση για το άμεσο μέλλον.

Κρατήστε το όνομα του, τα επόμενα χρόνια θα μας απασχολήσει αρκετά.

 

 

 

 

Ιαν 22, 2022 - Σαβ
Μαρούσι, Ελλάδα
3°C αραιές νεφώσεις
σαβ01/22 κυρ01/23 δευ01/24 τρι01/25 τετ01/26
-/1°C
ελαφρές νεφώσεις
4/0°C
αραιές νεφώσεις
2/0°C
ήπιες χιονοπτώσεις
1/-4°C
ελαφρές νεφώσεις
2/-5°C

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Το Μαρούσι αποχαιρετά τον Ιερέα Γεώργιο Γεμελιάρη. Ο Πατήρ Γεώργιος Γεμελιάρης υπηρέτησε την ενορία των Αγίων Αναργύρων Αμαρουσίου για περισσότερο από δύο δεκαετίες με ευλαβικότητα. Συλλυπητήριο...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Η πτώση της θερμοκρασία αναμένεται να είναι ισχυρή τις επόμενες μέρες στα Βόρεια Προάστια. Την Παρασκευή η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει τους 0 βαθμούς...

ΑΝΑΠΟΛΩΝΤΑΣ

Το Θρυλικό όνομα της νεώτερης ελληνικής Ιστορίας, ο μαρουσιώτης Ολυμπιονίκης μας Σπύρος Λούης ζωντάνεψε μέσα από το ομότιτλο ντοκιμαντέρ του Γιάννη Σμαραγδή το 2004....

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΜΑΡΟΥΣΙ

Εν όψη των επερχόμενων δημοτικών εκλογών που θα γίνουν το Φθινόπωρο του 2023, έχουν αρχίσει ήδη να εμφανίζονται σενάρια υποψηφίων δημάρχων. Σύμφωνα με ρεπορτάζ...