fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Συνάντηση Γ. Ιωαννίδη με τον Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας Στέλιο Μαριδάκη

Ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Ιωαννίδης ανέλαβε πρόσφατα την αρμοδιότητα του Γραφείου Απασχόλησης και Εταιρικής Ευθύνης, καθώς και του Γραφείου Εθελοντισμού και Νέας Γενιάς στο Δήμο Αμαρουσίου. Ο Γιάννης Ιωαννίδης που μετά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων του έχει  ξεκινήσει ορεξάτος,  συνεχίσει τις συναντήσεις του με στελέχη που εκπροσωπούν θεσμικά τη Νέα Γενιά.

Εχθές συνάντησε τον Μαρουσιώτη Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας Στέλιο Μαριδάκη, ο οποίος δεσμεύτηκε να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις τις δράσεις του Δήμου Αμαρουσίου, με πρώτη τη δημιουργία του Forum Νεολαίας στο Μαρούσι.

Στη συνάντηση συζητήθηκε το πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αμαρουσίου και του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας καθώς και κάποιες προτάσεις για την προώθηση δράσεων για την νεολαία του Δήμου. Μάλιστα, η προτροπή του κου Μαριδάκη  ήταν η δημιουργία δράσεων στο άμεσα με δεδομένο ότι η νεολαία είναι ένας τομέας που έχει πληγεί σημαντικά από τον covid-19.
Ο Γιάννης Ιωαννίδης συζήτησε με το κο Μαριδάκη την επιθυμία του Δημάρχου  Θεόδωρου Αμπατζόγλου να δημιουργηθεί  Forum Νεολαίας  καθώς το ΕΣΥΝ ήταν θεσμικά ο οργανισμός ομπρέλα για τα Τοπικά Συμβούλια Νεολαίας.
 
Κλείνοντας την επίσκεψη, ζητήθηκε από το ΕΣΥΝ να ενεργοποιήσει τα εγγεγραμμένα μέλη του, που εδρεύουν στο Μαρούσι,  ‘ωστε να συμβάλλουν στις εθελοντικές δράσεις που θα δημιουργήσει ο Δήμος.

Ο Στέλιος Μαριδάκης κατοικεί στην όμορφη γειτονιά της Αγίας Φιλοθέης και έλκει την καταγωγή του από την Κρήτη. Ο πατέρας του μάλιστα είναι πρόεδρος της Παγκρητίου Ενώσεως.

Πέρα όμως από την οικογένεια του, έχει και ο ίδιος να επιδείξει πλούσια δραστηριότητα στα κοινά έχοντας ένα σημαντικό βιογραφικό παρά το νεαρό της ηλικίας του. Έχει σπουδάσει πολιτικός επιστήμονας – διεθνολόγος, εξειδικεύοντας την κατάρτισή του με μεταπτυχιακό τίτλο του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστήμιου Πειραιά. Έχει εργαστεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την Τράπεζα της Ελλάδος.  Τα τελευταία χρόνια, διατηρεί ασφαλιστικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας και αναλαμβάνει ως εξειδικευμένος “Jungian Coach”, την εξέλιξη στελεχών μεγάλων επιχειρήσεων.

Με αρκετούς δημοτικούς συμβούλους της ομάδας Αμπατζόγλου να βρίσκονται στη δύση της καριέρας τους και με δεδομένη την ανανέωση που χρειάζεται ο τόπος μας από νέους και δραστήριους ενεργούς πολίτες, ο Στέλιος Μαριδάκης φαντάζει ως ιδανική λύση για το άμεσο μέλλον.

Κρατήστε το όνομα του, τα επόμενα χρόνια θα μας απασχολήσει αρκετά.

 

 

 

 

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σήμερα τελέσθηκε ο πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός του Πολιούχου και Προστάτη του Πολυδρόσου Αγίου Αθανασίου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κρήνης και Πατριαρχικού Εξάρχου της νήσου...

ΠΡΟΣΩΠΑ

Όταν ο Μπαράκ Ομπάμα κέρδιζε τον Τζον Μακ Κέιν στις εκλογές που διεξήχθησαν στις 4 Νοεμβρίου 2008 λαμβάνοντας το 52,92% των ψήφων με 365 εκλέκτορες, οι επικοινωνιολόγοι της εποχής...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου συνοδευόμενος από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Εξωτερικών Συνεργείων Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη, είδε από κοντά τις εργασίες καθαριότητας και συντήρησης σε...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Τη μείωση στις τιμές ζώνης του συστήματος αντικειμενικού προσδιορισμού αξιών ακινήτων του Δήμου Αμαρουσίου αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου στη συνεδρίαση της 17ης...