Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Συνεχίζονται οι εγγραφές στα Καλλιτεχνικά και Πολιτιστικά Τμήματα για την περίοδο 2022 – 2023 / Έναρξη 3 Οκτωβρίου

Καλλιτεχνικά Πολιτιστικά Τμήματα

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου (ΚΕΔΑ) Νίκος Πέππας προσκαλούν τις Μαρουσιώτισσες και τους Μαρουσιώτες να  συμμετέχουν σε μία νέα εκπαιδευτική και ψυχαγωγική χρονιά που ξεκινά στις 3 Οκτωβρίου 2022, μέσα από πληθώρα προγραμμάτων και επιλογών τόσο του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού όσο και του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου «Μίκης Θεοδωράκης». Όπως επισημαίνουν στις δηλώσεις τους η μεγάλη επιτυχία συμμετοχών και εκδηλώσεων της προηγούμενης χρονιάς αποτελεί την εγγύηση πως και φέτος οι μαθητές και μέλη θα έχουν τη χαρά της ανάπτυξης δεξιοτήτων τους και της δημιουργικής απασχόλησης υψηλού επιπέδου.

Οι εγγραφές  για τα  Ερασιτεχνικά Καλλιτεχνικά Τμήματα, τα Τμήματα  Μπαλέτου, Χορού και Εναλλακτικής Γυμναστικής έχουν ξεκινήσει από την Πέμπτη,  01 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσουν έως την Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 (Δευτέρα ως Παρασκευή από 10:00 ως 20:00), στην Γραμματεία του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού (Βασιλίσσης Σοφίας 85 – ισόγειο, τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 8021308, 210 8056314-5).

Τα τμήματα ανά κατηγορία που θα λειτουργήσουν, εφόσον συμπληρωθεί ικανός αριθμός ενδιαφερομένων, και θα διεξαχθούν στους χώρους του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού και σε άλλους πολιτιστικούς χώρους είναι τα εξής:

 1. Θέατρο (Θεατρικό Εργαστήρι Εφήβων και Ενηλίκων, Θεατρικό παιχνίδι).
 2. Εικαστικά (Ζωγραφική Παιδιών και Ενηλίκων, Ακουαρέλα).
 3. Εφαρμοσμένες Τέχνες (Αγιογραφία, Ψηφιδωτό, Κόσμημα, Πατίνες Επίπλων και Κατασκευών, Συντήρηση και Κατασκευή Επίπλων).
 4. Χορός (Μπαλέτο, Σύγχρονο, Ευρωπαϊκοί, Λάτιν, Οριεντάλ, Σάλσα, Παραδοσιακοί Χοροί).
 5. Κοπτική – Ραπτική
 6. Σκηνοθεσία – Υποκριτική στο φακό.
 7. Δημιουργική Γραφή.
 8. Φωτογραφία.
 9. Σκάκι.
 10. Εναλλακτική Γυμναστική (Γιόγκα, Pilates).
 11. Χορωδία (Μεικτή Χορωδία Ενηλίκων Δήμου Αμαρουσίου «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου»και Χορωδία Ενηλίκων Μουσικού Εργαστηρίου Νέας Φιλοθέης).

Στο Δημοτικό Ωδείο Αμαρουσίου “Μίκης Θεοδωράκης” τα τμήματα που θα λειτουργήσουν είναι τα εξής:

Μουσική προπαιδεία • Εκμάθηση οργάνων και μουσικής • Παιδική χορωδία • Τμήμα μοντέρνων συνόλων • Τμήμα Σύγχρονης Μουσικής

Καλλιτεχνικά Πολιτιστικά Τμήματα

Οι εγγραφές, καθώς, επίσης, οι αιτήσεις θα διαρκέσουν έως Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 10:00 ως 17:00, Νιόβης 7, Άγιος Θωμάς, τηλέφωνο 210 6180085  και στην οδό Αγίας Ελεούσης 116, τηλέφωνο 2106148717. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας παλαιών και νέων μελών. Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα η υποβολή αιτήσεων για νέα μέλη διαρκεί όλη την χρονιά.

 

Προσκόμιση Δικαιολογητικών

Για τα  Ερασιτεχνικά Καλλιτεχνικά Τμήματα, τα Τμήματα Μπαλέτου, Χορού και Εναλλακτικής Γυμναστικής  του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου:

 1. ARTEMIS CARD για κατοίκους ή δημότες.
 2. Φωτοτυπία ιατρικής βεβαίωσης παιδιάτρου (για παιδιά) ή καρδιολόγου/παθολόγου (για ενήλικες) όταν πρόκειται για εγγραφή σε τμήματα γυμναστικής, χορού, ή μπαλέτου.
 3. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για πολύτεκνους, ΑΜΕΑ.
 4. Βεβαίωση εργασίας για υπαλλήλους του Δήμου.
 5. Φωτοτυπία τελευταίου Εκκαθαριστικού Σημειώματος.

Σε όλες τις αιτήσεις χρειάζεται να συμπληρώνεται ο Α.Φ.Μ. (Αριθμός Φορολογικού Μητρώου).

Για το Δημοτικό Ωδείο Αμαρουσίου “Μίκης Θεοδωράκης”:

 1. ARTEMIS CARD για κατοίκους ή δημότες.
 2. Φωτοτυπία ΑΔΤ και λογαριασμού ΔΕΚΟ (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, τηλεφωνίας) για μη κατοίκους ή ετεροδημότες.
 3. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για πολύτεκνους, ΑΜΕΑ.
 4. Βεβαίωση εργασίας για υπαλλήλους του Δήμου.

Σε όλες τις αιτήσεις χρειάζεται να συμπληρώνεται ο Α.Φ.Μ. (Αριθμός Φορολογικού Μητρώου).

 

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Ο Δήμος Αμαρουσίου στο πλαίσιο της προσπάθειας για τη διατήρηση της πόλης καθαρής και λειτουργικής και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, εκτός...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ενθουσίασε τους θεατές κάθε ηλικίας η διαχρονική και καταξιωμένη ερμηνεύτρια Ελευθερία Αρβανιτάκη με τον εξαιρετικό Κώστα Τριανταφυλλίδη στη μεγάλη συναυλία που έδωσαν στο Αμαλίειο...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Ο Αλέξης Ιατρίδης μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με την νεοσύστατη AI Music. Πρόκειται για ένα φρέσκο τραγούδι, με ανεβαστική μελωδία που μιλάει...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Με πρωταγωνιστές τους μικρούς φίλους του Δήμου Αμαρουσίου, πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου κου Θεόδωρου Αμπατζόγλου και πλήθους γονέων και συγγενών η γιορτή των Βρεφονηπιακών...