fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Συνεχίζονται οι εργασίες καθαριότητας και συντήρησης κοινόχρηστων χώρων και δρόμων στην περιοχή της Κοκκινιάς

Εργασίες καθαριότητας

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου συνοδευόμενος από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Εξωτερικών Συνεργείων Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη, είδε από κοντά τις εργασίες καθαριότητας και συντήρησης σε κοινόχρηστους χώρους πρασίνου και δρόμους στις περιοχές της Κοκκινιάς που πραγματοποιήθηκαν από τις 23 έως και τις 25 Ιανουαρίου.

Σε δηλώσεις του ο κ. Θ. Αμπατζόγλου, αναφέρει πως οι εργασίες που πραγματοποιούνται από τις αρμόδιες υπηρεσίες, σε καθημερινή βάση και σε όλες τις γειτονιές της πόλεις, μαζί με τα νέα υπερσύγχρονα οχήματα (πλυντήριο κάδων, υδροφόρα, απορριμματοφόρα, σάρωθρα, φορτηγά), έχουν αυξήσει το επίπεδο ποιότητας της επιχειρησιακής λειτουργίας και κατ΄ επέκταση την ποιότητα ζωής των κατοίκων του Αμαρουσίου που απολαμβάνουν μια πιο όμορφη και καθαρή πόλη.

Συγκεκριμένα στην περιοχή της Κοκκινιάς πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες:

  • Αντικατάσταση λαμπτήρων σε όλη την περιοχή και ενίσχυση φωτισμού με εγκατάσταση νέων φωτιστικών επί της οδού Παπαφλέσσα.
  • Σημειακή αποκατάσταση δαπέδων πεζοδρομίου επί των οδών: Γούναρη, Παλαμά, Κρυστάλη και Μελισσίων.
  • Χρωματισμός κρασπέδων επί των οδών: Αργοναυτών, Μεσογείων (κόμβος), Γούναρη, Κέκρωπος, Μελισσίων, Σισμανογλείου, στον χώρο στάθμευσης του Νεκροταφείου και στο πάρκο Ξυλούρη.
  • Δενδροστοιχίες και κλάδεμα χαμηλών δένδρων και θάμνων καθώς και χορτοκοπή παρτεριών, επί των οδών: Αργοναυτών, Μαραθωνοδρόμου, Μεγ. Αλεξάνδρου, Αγ. Αθανασίου, Κονίτσης και Κέκρωπος και στην ευρύτερη περιοχή.
  • Κλάδεμα υψηλών επί των οδών: Σικελιανού, Πολέμη, Παλαμά, Αναπαύσεως, Χλόης και στην ευρύτερη περιοχή καθώς και εκριζώσεις κορμών δένδρων σε πεζοδρόμια σε όλη την έκταση της της εν λόγω περιοχής.
  • Συντήρηση χώρων πρασίνου στα πάρκα Ξυλούρη και Ηπειρώτικα, στο γήπεδο μπάσκετ Σισμανογλείου, στα παρτέρια του Νεκροταφείου και στις παιδικές χαρές της οδού Κονίτσης και της οδού Παπανικολή.

Για οποιοδήποτε αίτημα ή πρόβλημα της περιοχής τους, οι ενδιαφερόμενοι πολίτες/φορείς μπορούν να απευθύνονται στην Γραμμή Δημότη, μέσω τηλεφωνικής κλήσης στο 15321, μέσω email στο [email protected] ή μέσω της Web & Mobile εφαρμογής (διαθέσιμη για Android και iOS), καθώς και στη Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Αμαρουσίου (Αμαρουσίου Χαλανδρίου 41), στα τηλέφωνα 210 80 26 762 και 210 80 23 729.

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σήμερα τελέσθηκε ο πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός του Πολιούχου και Προστάτη του Πολυδρόσου Αγίου Αθανασίου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κρήνης και Πατριαρχικού Εξάρχου της νήσου...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Μαρούσι. Σύμφωνα με πληροφορίες η έκρηξη προκλήθηκε από βόμβα που εξερράγη στον σύνδεσμο φιλάθλων του Παναθηναϊκού, στην οδό...

ΠΡΟΣΩΠΑ

Όταν ο Μπαράκ Ομπάμα κέρδιζε τον Τζον Μακ Κέιν στις εκλογές που διεξήχθησαν στις 4 Νοεμβρίου 2008 λαμβάνοντας το 52,92% των ψήφων με 365 εκλέκτορες, οι επικοινωνιολόγοι της εποχής...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Τη μείωση στις τιμές ζώνης του συστήματος αντικειμενικού προσδιορισμού αξιών ακινήτων του Δήμου Αμαρουσίου αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου στη συνεδρίαση της 17ης...