fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βαγγέλης Κάββαλος: Οι κύριοι Κούκουζας, Μπούρας και Σαββίδης βάζουν μπροστά τα παιδιά μας για να εξυπηρετήσουν πολιτικές σκοπιμότητες λίγους μήνες πριν τις εκλογές

Με αφορμή την ανακοίνωση του δημοτικού συμβούλου Πέτρου Κούκουζα, και εφόρων του αθλητικού σωματείου «Νίκη Αμαρουσίου» για τα ερασιτεχνικά αθλητικά προγράμματα στον Δήμο Αμαρουσίου, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Βαγγέλης Κάββαλος, έχει να επισημάνει τα εξής:

«Με μεγάλη μου έκπληξη διάβασα την επιστολή διαμαρτυρίας των κυρίων Κούκουζα, Μπούρα και Σαββίδη όσον αφορά στον τρόπο παραχώρησης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Αμαρουσίου.

Έκπληξη γιατί έρχεται μία δήθεν ευαισθησία των εν λόγω κυρίων στο ζήτημα αυτό τη στιγμή που διανύουμε ήδη το πρώτο τετράμηνο της φετινής αθλητικής περιόδου και όλα τα σωματεία είναι ενταγμένα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου και τρέχουν απρόσκοπτα τα αθλητικά τους προγράμματα. Η έκπληξή μου βέβαια είναι γιατί η συγκεκριμένη ανακοίνωση βρίθει και ανακριβειών.

Εδώ και 12 χρόνια η Διοίκηση του Δήμου ρυθμίζει το ζήτημα παραχώρησης των αθλητικών εγκαταστάσεων στα σωματεία βάσει του αθλητικού νόμου, του κανονισμού λειτουργίας που έχει ψηφισθεί από το Δημοτικό μας Συμβούλιο, με απόλυτη προτεραιότητα στα αθλητικά σωματεία της πόλης μας και φυσικά σε απόλυτη αρμονία και συνεργασία με τους υπηρεσιακούς παράγοντες της Διεύθυνσης Αθλητισμού του Δήμου μας.

Ουδέποτε σωματείο της πόλης μας έχει μείνει εκτός των τριών κλειστών γυμναστηρίων που διαθέτουμε ως Δήμος και οποιοδήποτε μικροπρόβλημα και αν προκύπτει λύνεται άμεσα σε συνεννόηση και συνεργασία με τους αθλητικούς συλλόγους.

Στο πλαίσιο του τί σημαίνει αθλητισμός, που σύμφωνα με τους εν λόγω κυρίους αφορά στο ήθος, στον ανθρωπισμό, στον σεβασμό στον συναθλητή και κυρίως στην ομαδικότητα, εξετάσαμε διάφορα αιτήματα χρήσης των εγκαταστάσεων μας από σωματεία εκτός του Δήμου μας.

Έχοντας πρωτίστως ικανοποιήσει τις ανάγκες των δικών μας σωματείων, παραχωρήσαμε ένα ελάχιστο μέρος από τον διαθέσιμο χρόνο στα κλειστά γυμναστήρια του Δήμου μας για χρήση από «ξένα» κατά τον κύριο Κούκουζα σωματεία, όπως είναι το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Π.Α.Ο. Και αυτό έγινε στο πλαίσιο της αλληλεγγύης και της ομαδικότητας που πρεσβεύει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός. Και πώς θα μπορούσαμε άλλωστε να αρνηθούμε σε ένα λογικό αίτημα τη στιγμή που το τμήμα ποδοσφαίρου του Γ.Σ.Α χρησιμοποιεί το γήπεδο γειτονικού Δήμου. Θα ήταν τουλάχιστον αντιδεοντολογικό να φανούμε «σκληροί τοπικιστές».

Είναι εντυπωσιακό και συνάμα υποκριτικό ότι μας εγκαλεί για το συγκεκριμένο θέμα ο κ. Μπούρας, το σωματείο του οποίου απολαμβάνει εδώ και χρόνια δωρεάν την αποκλειστική χρήση ενός ολόκληρου κλειστού γυμναστηρίου.

Αν γνωρίζει ο κ. Μπούρας, σωματεία του Αμαρουσίου που περικόπτουν τμήματα, δεν έχει παρά να κάνει πράξη τα όσα πρεσβεύει ο αθλητισμός παραχωρώντας τους ώρες από το κλειστό της Κοκκινιάς, στο οποίο αρνούνται να δεχθούν οποιοδήποτε άλλο σωματείο είτε από το Μαρούσι είτε εκτός πόλης. Εκτός εάν θέλει να εμφανιστεί αλληλέγγυος στις πλάτες άλλων.

Κύριοι τα διλήμματα που θέτετε είναι παντελώς ανυπόστατα και παραπλανητικά δεδομένου ότι εμείς έμπρακτα ενισχύουμε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό με τη δωρεάν παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας αλλά και τη συντήρηση των γηπέδων από εμάς χωρίς καμία επιβάρυνση των σωματείων, παρ’ όλο που έχουν σημαντικά έσοδα από τις συνδρομές των ακαδημιών τους.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Από τα παραπάνω είναι εμφανές ότι οι κύριοι Κούκουζας, Μπούρας και Σαββίδης βάζουν μπροστά τα παιδιά μας και τον αθλητισμό για να εξυπηρετήσουν τις πολιτικές τους σκοπιμότητες λίγους μήνες πριν τις εκλογές, και κυρίως οι δύο τελευταίοι, οι οποίοι είναι και ιδιαίτερα ευνοημένοι από τη Διοίκηση του Δήμου.

Προσωπικά ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, αλλά και το σύνολο της Διοίκησης του Δήμου, όπως και οι υπηρεσιακοί παράγοντες έχουμε δώσει δείγματα γραφής των προθέσεων μας μέσα από τις πράξεις μας.

Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για το καλό των παιδιών μας μέσω του αθλητισμού ως οφείλουμε με τα πενιχρά μέσα που διαθέτουμε. Είναι ιδιαίτερα λυπηρό που δεν συμμερίζονται όλοι το ίδιο όραμα αλλά με ανακρίβειες προσπαθούν να αποκομίσουν μικροκομματικά οφέλη».

Εγγραφές κολύμβηση Μαρούσι
Εγγραφές ποδόσφαιρο Μαρούσι
Advertisement Enter ad code here
Νοέ 17, 2021 - Τετ
Μαρούσι, Ελλάδα
12°C αραιές νεφώσεις
τετ11/17 πέμ11/18 παρ11/19 σαβ11/20 κυρ11/21
αραιές νεφώσεις
14/10°C
ελαφρές νεφώσεις
16/9°C
αυξημένες νεφώσεις
15/11°C
ασθενείς βροχοπτώσεις
13/10°C
σποραδικές νεφώσεις
16/10°C

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Διαρρήκτες στο Μαρούσι πετούσαν γλάστρες στα κεφαλιά ειδικών φρουρών της ομάδας ΔΙΑΣ προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη. Μάλιστα πηδούσαν από μπαλκόνι σε μπαλκόνι για να διαφύγουν....

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Ξήλωσαν μετασχηματιστές, χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς και έκλεψαν 200 μέτρα χαλκού αξίας 10.000 ευρώ, στο ΟΑΚΑ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Law and Order»....

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 03/11/2021 , συγκροτήθηκε σε σώμα το Δ.Σ. που εξελέγη στις αρχαιρεσίες της 31ης Οκτωβρίου 2021. Νέος Πρόεδρος του Συλλόγου,...

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Ο Περιβαλλοντικός, Φιλοζωικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αμαρουσίου (Πε.Φι.Πο) έκανε για ακόμη μια φορά αισθητή τη δράση του στον Δήμο Αμαρουσίου. Ειδικότερα με πρωτοβουλία του,...