Κυριακή, 15 Ιουνίου, 2025
27.2 C
Marousi

Μαρούσι: Ποδηλατάδα για παιδιά στις 14 Μαΐου 2023

Ποδηλατάδα για παιδιά από 8 ετών και άνω διοργανώνει η KIDICAL MASS GREECE στο Μαρούσι με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου, υπό την έγκριση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Η ποδηλατάδα των παιδιών μη αγωνιστικού χαρακτήρα, με την συνοδεία και την ευθύνη των γονέων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14  Μαΐου 2023 και ώρα 10:00 με σημείο εκκίνησης το Δημαρχείο Αμαρουσίου.

Η βόλτα με ποδήλατο θα καλύψει μία διαδρομή δύο χιλιομέτρων: Δημαρχείο – Βασιλίσσης Σοφίας – 28ης Οκτωβρίου – Πλατεία Ευτέρπης – Σπύρου Λέκκα – Πλαταιών – Χατζηαντωνίου – Δημητρίου Ράλλη – Δημητρίου Γούναρη – Βασιλίσσης Σοφίας, με τερματισμό στο Δημαρχείο.

Η KIDICAL MASS είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός ανθρώπων, με κοινό όραμα όλα τα παιδιά και οι νέοι να μπορούν να ποδηλατούν με ασφάλεια όπου και αν διαμένουν.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Περιμένουμε όλα τα παιδιά για μια όμορφη και ευχάριστη Κυριακάτικη ποδηλατάδα.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Τα 100 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς στην Παιδεία γιόρτασε το 1ο Πειραματικό Λύκειο Αμαρουσίου

Με λαμπρότητα και πλήθος διακεκριμένων προσκεκλημένων, το 1ο Πειραματικό...

Μαρούσι: Εγκαινιάστηκε η νέα πρότυπη παιδική χαρά στο Αμαλίειο

Ο χώρος, που για πολλά χρόνια παρέμενε εγκαταλελειμμένος και αναξιοποίητος,...

Παπαθεοδώρου: «Να πάμε το το Μαρούσι εκεί που του αξίζει»

Στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Αμαρουσίου, ο...

Μαρούσι:Φωτιά κοντά στο Σισμανόγλειο

Φωτιά ξέσπασε σε οικόπεδο με ξερά χόρτα κοντά στο...

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2025

Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2025 Αίθριο Θέατρο, Από 30 Ιουνίου –...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img