Κυριακή, 13 Ιουλίου, 2025
23.7 C
Marousi

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου «Κρηταγενής Ζευς»

Με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου και της ΚΕΔΑ, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου «Κρηταγενής Ζευς», σε γνωστό κρητικό κέντρο, το Σάββατο 1 Απριλίου 2023.

Το Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου εκπροσώπησε η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και Ισότητας Ελένη Λέκκα, η οποία μεταφέροντας το εγκάρδιο χαιρετισμό του στα μέλη και τους φίλους της Ένωσης, υπογράμμισε την αμέριστη στήριξη του ιδίου προσωπικά και του Δήμου Αμαρουσίου στις δράσεις της Ένωσης που προάγουν -όπως σημείωσε- «τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα της κρητικής γης».

«Θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σας, όπως σε όλους τους συλλόγους της πόλης μας, επικροτώντας το σημαντικό πολιτιστικό έργο σας» κατέληξε η κα Λέκκα.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου Κωστής Σηφάκης, καλωσόρισε τα μέλη και τους φίλους της Ένωσης, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου για την τιμητική παρουσία τους. Παράλληλα ευχαρίστησε το Δήμο Αμαρουσίου και την ΚΕΔΑ για την υποστήριξη και την συμπαράστασή τους στο πολιτιστικό πρόγραμμα της Ένωσης.

Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου Δημήτρης Σμυρνής, η Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Περιφέρειας Αττικής Γιάννης Κεχρής.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε ο κρητικός καλλιτέχνης Αλέκος Πολυχρονάκης για την μεγάλη προσφορά του στη κρητική μουσική, ενώ τη βραδιά διάνθισε μουσικά το συγκρότημα του Γιώργου Μανωλιούδη και του Μανώλη Σταυρακάκη (Μερτζάνη).

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης η Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κυριακή Κανάρη Νταλή, η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρία Δήμητρα Ρώτα, η Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ Κατερίνα Βουρλάκη, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Νικολαράκος, καθώς και πλήθος εκπροσώπων των Κρητικών Σωματείων της Αττικής.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι: Στις 10 περιοχές της Αττικής με τον τον πιο «βρώμικο» αέρα

Τη δυνατότητα να χαρτογραφήσουμε τις περιοχές με τον πιο...

«Ναυάγιο» για τον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο “Μίμης Φωτόπουλος” – Οριστικό «λουκέτο» για φέτος

Απογοητευτική είναι η εξέλιξη για τον δημοτικό θερινό κινηματογράφο...

Μαρούσι: Αυτοψία Χαρδαλιά-Προχωρούν έργα 32,6 εκατ. ευρώ για αντιπλημμυρική προστασία και αθλητικές υποδομές

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, βρέθηκε στο Δήμο Αμαρουσίου...

Μαρούσι: Απάτη με πώληση αυτοκινήτων – Συνελήφθη 66χρονος

Ένας 66χρονος επιχειρηματίας συνελήφθη στο Μαρούσι για απάτες με...

Απεβίωσε ο Δημήτρης Βλάχος πρώην αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου

Ο εκλιπών που απεβίωσε πλήρης ημερών στα 92 έτη...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img