Παρασκευή, 20 Μαρτίου, 2026
8.7 C
Marousi

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου «Φίλοι του Δάσους Συγγρού»

Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου «Οι Φίλοι του Δάσους Συγγρού με τη συμμετοχή μελών και φίλων εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024.

Τον εγκάρδιο χαιρετισμό και τις ευχές για τη νέα χρονιά του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου προς τους παριστάμενους μετέφερε η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων Ρένα Χαλιώτη, επαινώντας το έργο του Συλλόγου.

«Ο Δήμαρχος κ. Αμπατζόγλου σας στέλνει τις ευχές και την αγάπη του, αλλά και τη στήριξη του στο δύσκολο έργο σας, που είναι η φύλαξη και η ανάδειξη του Δάσους Συγγρού και όχι μόνο. Η Διοίκηση του Δήμου μας είναι κοντά σας και πρόθυμη να βοηθήσει όπου και όπως μπορεί, γεγονός που το έχουμε αποδείξει διαχρονικά» σημείωσε η κα Χαλιώτη.

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας Συλλόγου «Φίλοι του Δάσους Συγγρού» 2024

Από την πλευρά της η Πρόεδρος του Συλλόγου Χρυσάνθη Θεοδωρακοπούλου καλωσόρισε τα μέλη και τους φίλους και μετά από ένα σύντομο απολογισμό για το έργο και τις δράσεις του Συλλόγου, εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες της προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου για την άμεση ανταπόκρισή του στα αιτήματά τους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κατερίνα Ψάλτη, Μαίρη Διακολιού, Κωνσταντίνος Δραγάτης, ο Διευθυντής του ΙΓΕ Γιώργος Μπαλωτής και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι:Οι εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Ο Δήμος Αμαρουσίου τιμώντας τους ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 γιορτάζει με...

Νέος διαδικτυακός τόπος για αξιολογούν οι πολίτες την αποτελεσματικότητα των δημάρχων

Ως εργαλείο διαφάνειας, λογοδοσίας αλλά και χάραξης πιο στοχευμένης...

Μαρούσι: Έως το τέλος καλοκαιριού το νέο “πράσινο” συγκρότημα γραφείων

Tο “The Grid” βρίσκεται στο Μαρούσι, επί της συμβολής...

Μαρούσι:Υποχρεωτικός ο καθαρισμός οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων από την 1η Απριλίου έως τη 15η Ιουνίου

Πρόσκληση του Δήμου Αμαρουσίου για τη λήψη μέτρων πυροπροστασίας...

Μαρούσι:Hλεκτρικός- μεγάλες παγίδες στη γραμμή απαιτούν έργα

Το προσωπικό γνωρίζει καλά ότι στο τμήμα από την...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img