Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΠΡΟΣΩΠΑ

Συνέντευξη του Γιώργου Καραγιάννη, υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου Αμαρουσίου

1. Μίλησέ μας για σένα. Ποια είναι η σχέση σου με το Μαρούσι;

Είμαι 41 ετών και εργάζομαι σε μεγάλη πολυεθνική εταιρία, που δραστηριοποιείται στον τομέα της υγείας, πιο συγκεκριμένα είμαι εξειδικευμένος επιστημονικός συνεργάτης στα ορθοπεδικά χειρουργεία.

Είμαι γέννημα-θρέμα Μαρουσιώτης, εδώ πήγα σχολείο, εδώ μεγάλωσα, εδώ μένουν οι γονείς μου, εδώ οι παππούδες μου, εδώ και συνεχίζω να μένω με τη γυναίκα μου και το γιο μου.

Μπορώ και δικαιούμαι να πω ότι το Μαρούσι είναι ο τόπος μου, το μέρος που νοιάζομαι και αγαπώ.

2. Πότε αποφάσισες να ασχοληθείς με τα κοινά;

Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω σε εκλογική διαδικασία, αλλά πάντα με ενδιέφεραν τα κοινά και πάντα παρακολουθούσα προσεκτικά τα δρώμενα και τις πολιτικές εξελίξεις.

Ο λόγος που αποφάσισα τώρα να ασχοληθώ πιο ενεργά είναι, επειδή έχω πια τις γνώσεις και την εμπειρία να υπηρετήσω την πόλη και να συμβάλλω με τις δυνάμεις μου για να αναπτυχθεί, να εξελιχθεί και να γίνει το Μαρούσι ακόμα πιο σύγχρονο, λειτουργικό και φιλικό προς τους συνδημότες μας!

3. Και γιατί με τον συγκεκριμένο Συνδυασμό;

Η πρώτη τετραετία με Δήμαρχο τον Θεόδωρο Αμπατζόγλου ολοκληρώθηκε έχοντας υλοποιηθεί έργα, μεγαλύτερα η μικρότερα σε όλους τους τομείς  και σε όλες τις γειτονιές.

Έχουμε μια πόλη καθαρή, με ανακατασκευασμένα ή και νέα πάρκα και παιδικές χαρές, με νέες ψηφιακές υπηρεσίες, αντιπλημμυρικά έργα, ασφαλτοστρώσεις, αναπαλαιώσεις και αποκαταστάσεις κτηρίων με κυριότερες για εμένα αυτές της Βίλας Λουμίδη και του διατηρητέου στην οδό Σουρή στο κέντρο του Αμαρουσίου, έργα που έπρεπε να έχουν γίνει από πολύ παλαιοτέρα.

Έργα που κάνουν αυτή τη δημαρχία επιτυχημένη, που πρέπει να συνεχίσει και να ολοκληρώσει το πρόγραμμά της, κάτι που ο Δήμος μας το έχει ανάγκη. Λένε, εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, και σε αυτή την προσπάθεια θέλω να συμμετέχω κι εγώ, γιατί πιστεύω ότι συνεχίζοντας τη σκληρή δουλειά έχει να προσφέρει πολλά ακόμα.

4. Τι καινούργιο έχεις να προσφέρεις; Γιατί να σε ψηφίσουμε;

Είμαι ένας νέος άνθρωπος που έχω ζήσει μέσα στην αγορά και την κοινωνία όλη μου την ενήλικη ζωή. Από μικρός δούλεψα στον ιδιωτικό τομέα, και σαν υπάλληλος αλλά και σαν ελεύθερος επαγγελματίας έχοντας δικιά μου επιχείρηση. Εξελίχθηκα μέσα από τη δουλειά, εργάστηκα σε θέσεις με διοικητικές απαιτήσεις και οικονομικές υποχρεώσεις, έμαθα έτσι να λειτουργώ υπό πίεση, με έντονη την αίσθηση της ευθύνης και της συνέπειας.

Το Μαρούσι είναι η καθημερινότητά μου. Ξέρω τα προβλήματα και έχω ιδέες που θα μπορούσαν να δώσουν λύσεις. Έχω ενθουσιασμό και κίνητρο: Είμαι από εδώ και θέλω μια πόλη καλύτερη για όλους, από τους φίλους των παππούδων μου μέχρι τους φίλους το γιου μου.

Γι’ αυτό να με ψηφίσετε: Γιατί μπορώ και θέλω να συνεισφέρω στην προσπάθεια για ένα καλύτερο Μαρούσι. Γιατί έχω κάθε λόγο να θέλω να παραμείνει το Μαρούσι μας ψηλά και να πάει ακόμα πιο ψηλά.

 

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Εκπαιδευτικά εργαστήρια για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών διοργανώνει η Βορέειος Βιβλιοθήκη του Δήμου Αμαρουσίου, με στόχο την ανάπτυξη της φιλαναγνωσίας στα παιδιά και της...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Μεγάλος αριθμός ατόμων φορώντας μαύρα ρούχα και κουκούλες συγκρούστηκε χθες Σάββατο 18 Μαΐου στις 21:40 στον ΗΣΑΠ Αμαρουσίου με ομάδα ανηλίκων για άγνωστο λόγο....

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Τον χαρακτηρισμό σε πολιτιστικό χώρο πολλαπλών λειτουργιών ολόκληρου του χώρου της Κεραμικής εντός του Ο.Τ. 93-94 του Δήμου Αμαρουσίου, με την άμεση τροποποίηση του...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, στο Μαρούσι από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε 41χρονος άνδρας για κλοπές κατ’ εξακολούθηση, ο οποίος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν...