Παρασκευή, 11 Ιουλίου, 2025
23.8 C
Marousi

Συμμετοχή του Δήμου Αμαρουσίου στον 2ο Αττικό Αγώνα Δρόμου του «Όλοι Μαζί Μπορούμε»

Ο Δήμος Αμαρουσίου συμμετέχει στο 2ο Αττικό Αγώνα Δρόμου του «Όλοι Μαζί Μπορούμε», που θα διεξαχθεί παράλληλα σε 20 Δήμους της Αττικής, την Κυριακή 7 Απριλίου 2019, στις 10 το πρωί.

Ο αγώνας δρόμου περιλαμβάνει διαδρομή τρεξίματος 5χλμ. και δυναμικού βάδην 5χλμ. Σημείο εκκίνησης  και τερματισμού  είναι το Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα).

Οι δρομείς θα διανύσουν την εξής διαδρομή: Λ. Κηφισίας – Αγίου Κωνσταντίνου-Νερατζιωτίσσης- Αναστροφή 30μ. πριν την Αμαρυσία Αρτέμιδος –Νερατζιωτίσσης – Δ. Γούναρη –Β. Σοφίας.

Οι δηλώσεις συμμετοχής των υποψηφίων δρομέων γίνονται μέσα από την ιστοσελίδα του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» ή της Viva.gr . Ο κάθε ένας από τους συμμετέχοντες θα πρέπει να καταβάλει το ελάχιστο ποσό των 5 ευρώ.

Το συνολικό ποσόν που θα συγκεντρωθεί από τον αγώνα θα μετατραπεί άμεσα σε τρόφιμα, τα οποία θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι: Στις 10 περιοχές της Αττικής με τον τον πιο «βρώμικο» αέρα

Τη δυνατότητα να χαρτογραφήσουμε τις περιοχές με τον πιο...

«Ναυάγιο» για τον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο “Μίμης Φωτόπουλος” – Οριστικό «λουκέτο» για φέτος

Απογοητευτική είναι η εξέλιξη για τον δημοτικό θερινό κινηματογράφο...

Μαρούσι: Αυτοψία Χαρδαλιά-Προχωρούν έργα 32,6 εκατ. ευρώ για αντιπλημμυρική προστασία και αθλητικές υποδομές

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, βρέθηκε στο Δήμο Αμαρουσίου...

Μαρούσι: Απάτη με πώληση αυτοκινήτων – Συνελήφθη 66χρονος

Ένας 66χρονος επιχειρηματίας συνελήφθη στο Μαρούσι για απάτες με...

Απεβίωσε ο Δημήτρης Βλάχος πρώην αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου

Ο εκλιπών που απεβίωσε πλήρης ημερών στα 92 έτη...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img