Κυριακή, 19 Οκτωβρίου, 2025
16.4 C
Marousi

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με τον Βουλευτή ΝΔ Αχαΐας Ιάσονα Φωτήλα

Στο επίκεντρο της συνάντησης η κοινωνική πολιτική και τα μεγάλα έργα στο Μαρούσι

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου και του Βουλευτή ΝΔ Αχαΐας Ιάσονα Φωτήλα πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020.

Ο κ. Ι. Φωτήλας με την ιδιότητα του μέλους της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής και δεδομένης της αναγνωρισμένης και ισχυρής κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Αμαρουσίου ενημερώθηκε εκτενώς για το θέμα αυτό από τον κ. Θ. Αμπατζόγλου, καθώς επίσης και για τα μεγάλα έργα που χρειάζεται η πόλη και σχετίζονται με την βαριά υπερτοπική χρήση.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου ενημέρωσε τον κ. Ι. Φωτήλα,  για τα μείζονα θέματα του Αμαρουσίου, και ιδιαιτέρως για την αίσια εξέλιξη της δημοπράτησης του έργου επέκτασης της Λεωφ. Κύμης έως την Εθνική Οδό – ως συνέπεια συντονισμένων ενεργειών  των Δημάρχων όμορων Δήμων – ένα έργο που θα δώσει πνοή σε όλα τα βόρεια προάστια, αλλά και για τα υπόλοιπα απολύτως αναγκαία όπως την επέκταση της Γραμμής του Μετρό μέχρι το Μαρούσι, την υπογειοποίηση τμήματος της Λεωφ. Κηφισίας,  τα αντιπλημμυρικά έργα  και τις πολεοδομικές τακτοποιήσεις. Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου αναφέρθηκε διεξοδικά και στη γραφειοκρατία του κεντρικής διοίκησης του κράτους που δημιουργεί προσκόμματα όπως στην περίπτωση της εφαρμογής της δίχρονης προσχολικής αγωγής ή στην αμεσότερη άσκηση κοινωνικής και αναπτυξιακής πολιτικής.

Ο κ. Ι. Φωτήλας, δεσμεύτηκε πως ως Βουλευτής και ως μέλος ειδικών επιτροπών της Βουλής, θα προωθήσει όσα τονίστηκαν κατά τη συνάντησή του με τον κ. Θ. Αμπατζόγλου και θα προσπαθήσει για τις μεγάλες παρεμβάσεις που τόσο έχει ανάγκη το μεγαλύτερο επιχειρηματικό κέντρο της Ελλάδας, το Μαρούσι, με την σπουδαία Αθλητική και Πολιτιστική παράδοση, όπως ενδεικτικά σημείωσε.

 

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι:Ξεκινούν οι εγγραφές-μαθήματα Αθλητικών Προγραμμάτων του Δήμου Αμαρουσίου, για το 2025 – 2026

EΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ: 15 Οκτωβρίου 2025 ΕΓΓΡΑΦΕΣ: όλο το χρόνο   ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ...

Μαρούσι:Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε ΕΛΤΑ Courier στην Κηφισίας (+video)

Τροχαίο ατύχημα με ένα αυτοκίνητο να καρφώνεται σε είσοδο...

Μαρούσι:Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών επί της Λ. Κηφισίας στις 16 -17/10

Λόγω εκτέλεσης εργασιών, στις 16 και 17 Οκτωβρίου 2025,...

Χλιαρή συμμετοχή στο Δημόσιο Απολογισμό του Θ. Αμπατζόγλου

Το Μαρούσι δεν… συγκινήθηκε – και τα άδεια καθίσματα...

Μαρούσι:Επεισοδιακή καταδίωξη μέρα μεσημέρι

Σκηνές αστυνομικής ταινίας θυμίζουν τα όσα εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img