Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου, 2025
27.1 C
Marousi

Συνεχίζονται οι καθαρισμοί και οι αποψιλώσεις κοινόχρηστων χώρων για λόγους πυρασφάλειας

Με αίσθημα ευθύνης για την προστασία και την ασφάλεια των πολιτών, η Πολιτική Προστασία του Δήμου Αμαρουσίου συνεχίζει με εντατικού ρυθμούς τον καθαρισμό και την αποψίλωση ξηρών χόρτων σε χώρους κοινόχρηστους και παραρεμάτιους και σε περιαστικά δάση, υπό την επίβλεψη και το συντονισμό του αρμόδιου Αντιδημάρχου κου Βασίλη Κόκκαλη.  

Από την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου όπως κάθε χρόνο, το προσωπικό και οι εθελοντές της υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας βρίσκονται σε επιχειρησιακή ετοιμότητα, λαμβάνοντας μέτρα πρόληψης για την πυροπροστασία και πυρασφάλεια της πόλης.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης δήλωσε σχετικά:
«Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της πρόληψης και της λήψης μέτρων για την προστασία του αστικού και περιαστικού πρασίνου της πόλης μας. Η ομάδα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας μαζί με τους εθελοντές μας επιτελούν σημαντικό έργο και τους ευχαριστούμε θερμά για αυτό.
Όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς πολιτικής προστασίας οφείλουμε να επιδείξουμε τον ανώτατο βαθμό ετοιμότητας, συντονισμού και συνεργασίας, ώστε  να μην βρεθεί σε κίνδυνο ούτε ένα στρέμμα γης.»

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι:12 και 13 Σεπτέμβρη 2025 το Φεστιβάλ ARTΕΜΕΙΣ-Πλατεία Ηρώων

Παρασκευή 12 Σεπτ 2025• Ώρα 20:00 ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Εντυπωσιακή Επίδειξη Αθλητικού Τραμπολίνο...

Μαρούσι: Γυναίκα απείλησε να πέσει από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Παρασκευής 12 Σεπτεμβρίου στο...

Η δύση του Θεόδωρου Αμπατζόγλου

Έχουμε φτάσει 10 Σεπτεμβρίου, όσοι έφυγαν για διακοπές επέστρεψαν,...

Μαρούσι:Με πλήθος πιστών ο εορτασμός της Παναγίας της Νερατζιώτισσας

Με βαθιά θρησκευτική κατάνυξη και την παρουσία πλήθους πιστών,...

Μαρούσι: Πανηγυρίζει το παρεκκλήσιο της Παναγίας Νεραντζιώτισσας

Το ιερό Μητροπολιτικό παρεκκλήσιο της Παναγίας Νεραντζιώτισσας βρίσκεται στα...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img