Τα Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα έψαλαν στο Δημαρχείο οι Σύλλογοι Ποντίων και Κρητών, η Φιλαρμονική του Δήμου και τα παιδιά της “Πρόσβασης”

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, την Πέμπτη 28 και Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023, υποδέχτηκε στο Δημαρχείο τους Συλλόγους Ποντίων και Κρητών, την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου καθώς και τα παιδιά των ΚΔΑΠ ΜΕΑ “Πρόσβαση”  Μεταμόρφωσης – Λυκόβρυσης – Πεύκης, οι οποίοι του προανήγγειλαν με μελωδίες και παραδοσιακά κάλαντα τον ερχομό της νέας χρονιάς.

Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα

Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα

Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα

Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα

Ο Δήμαρχος, παρουσία στελεχών της Δημοτικής Αρχής, αντάλλαξε ευχές και δώρα με τους παριστάμενους, με την υπόσχεση πως η Διοίκηση του Δήμου θα βρίσκεται και το 2024, πάντα στο πλευρό όλων των συλλόγων της πόλης, στηρίζοντας και έχοντας πάντα ως προτεραιότητα τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Αποκαλύψεις για το κύκλωμα στις Πολεοδομίες

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στη...

Μαρούσι:Για μια ακόμα χρονιά χωρίς τον δημοτικό κινηματογράφο «Μίμης Φωτόπουλος»;

Ενώ το Μαρούσι, όπως γράψαμε σε προηγούμενο άρθρο μας,...

Μαρούσι:Eμπρηστική επίθεση-έβαλαν φωτιά σε 3 αυτοκίνητα της Περιφέρειας Αττικής

Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (05.06.2026) στο...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img