Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου, 2025
8.1 C
Marousi

Τα σενάρια για τον ορισμό αντιδημάρχων στο Μαρούσι

Στις 15 Ιανουαρίου 2023 λήγει η θητεία των αντιδημάρχων στο Μαρούσι. Μπαίνοντας στην τελική ευθεία των εκλογών ο δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου θα αποφασίσει την νέα ομάδα διοίκησης για την τελευταία χρονιά της πρώτης του θητείας.

Υποθέτουμε ότι ο δήμαρχος για μια ακόμα μια φορά δε θα πραγματοποιήσει ριζοσπαστικές αλλαγές. Βάση «πολιτικής λογικής» θα «ανακατέψει την τράπουλα» και θα αλλάξει θέσεις σε κάποιους από τους αντιδημάρχους του. Υπαρκτό είναι και το σενάριο να μη δούμε καμία αλλαγή σε πρόσωπα.

  • Οι πρόσφατα εορτάζοντες, Γιάννης Ιωαννίδης και Γιάννης Νικολαράκος θα παραμείνουν μετά βεβαιότητας αντιδήμαρχοι, αλλά είναι πολύ πιθανόν η νέα χρονιά να τους βρει σε διαφορετικά πόστα.
  • Οι Σπύρος Σταθούλης, Νώντας Κατσιγιάννης, Βαγγέλης Κάββαλος και Κώστας Ρώτας παραμένουν αμετακίνητοι.
  • Σε περίπτωση που γίνουν αλλαγές, θέση στο νέο σχήμα διεκδικούν η Ελένη Λέκκα και ο Κώστας Αντωνόπουλος, ενώ το φαβορί για την αντιδημαρχία «Νέας Γενιάς» είναι η Φανή Λέκκα.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Αυτοψία στην ανάπλαση του κεντρικού οδικού άξονα της Κυπρίων Αγωνιστών στο Νέο Μαρούσι

Το κομβικό έργο, ολοκληρωμένης ανάπλασης του κεντρικού οδικού άξονα της...

Ανακοίνωση ΓΣΑ για επεισόδια Λαυρίου-΄΄Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα;΄΄

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΓΣΑ μετά τα θλιβερά επεισόδια που...

Ξύλο στον αγώνα μπάσκετ Λαύριο – Μαρούσι – Εφυγαν οι διαιτητές(+video)

Διέκοψαν τον αγώνα και αποχώρησαν οι διαιτητές. Κλειστά μπουκάλια...

Μαρούσi: Πρόγραμμα Απόκριες 2025

Tο Μαρούσι γιορτάζει την Αποκριά, με υπέροχα ψυχαγωγικά και...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img