Δευτέρα, 2 Ιουνίου, 2025
26.8 C
Marousi

Τσίγκας, Θεοδωρίδου και Μαγιάκης θα μιλήσουν για τη δωρεά οργάνων στην παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Στρατούλη

Όπως έχετε ενημερωθεί από το Μ24 , στις 25/2 και ώρα 19:00 στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου του πρώην υπουργού Δημήτρη Στρατούλη με τίτλο: “ Όταν γεννιέσαι τρεις φορές, δωρεά οργάνων – δώρο ζωής”.

Το βιβλίο στέλνει το μήνυμα του “όσο υπάρχει ζωή, υπάρχει ελπίδα”και “όσο υπάρχει αγώνας, υπάρχει ζωή”  και την παρουσίαση θα συντονίσει ο προσωπικός φίλος του πρώην υπουργού και δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου κ. Λευτέρης Μαγιάκης.

Ιδιαίτερα σημαντική όμως είναι η παρουσία δύο δικών μας ανθρώπων που επίσης έδωσαν τη μάχη για τη ζωή τους μέσω της μεταμόσχευσης και βγήκαν νικητές.

  • Ο Ευθύμης Τσίγκας: δικηγόρος, πρώην αντιδήμαρχος Αμαρουσίου. Ο Ευθύμης έλαβε το δώρο ζωής το 2019 και πλέον έχει επιστρέψει δυναμικά στο δικηγορικό του γραφείο στο Μαρούσι. Οι φίλοι του που ζήσαμε μαζί με την οικογένεια του την περιπέτεια της υγείας του, με πολλή χαρά και συγκίνηση θα τον ακούσουμε στα γνώριμα για αυτόν έδρανα του δημοτικού συμβουλίου να μιλάει για την υπέρτατη κίνηση ανθρωπιάς τη δωρεά οργάνων.
  • Η Χριστίνα Θεοδωρίδου – Αλεξανδρίδου, πρόεδρος σωματίου ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος “ΗΠΑΡχω”, είναι επίσης Μαρουσιώτισσα και έχει μεταμοσχευθεί επιτυχώς εδώ και αρκετά χρόνια. Η Χριστίνα, μαχήτρια της ζωής, ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Μαρούσι με τον συνδυασμό του δημάρχου κ. Θεόδωρου Αμπατζόγλου.

Παράλληλα θα μιλήσουν οι:

  • Γιώργος Σκουτέλης: ιατρός – νεφρολόγος, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών
  • Κωνσταντίνα Γούλιου, πρόεδρος του ΔΙΑΓΟΡΑ, Παναττικού Αθλητικού Συλλόγου Αθλούμενων Μεταμοσχευμένων και Νεφροπαθών

Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει η Τζούλια Λιακοπούλου, δημοσιογράφος.

 

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι: Ενίσχυση των δρομολογίων της Δημοτικής Συγκοινωνίας

Στο πλαίσιο ενός ευρύτερου στρατηγικού σχεδιασμού του Δήμου Αμαρουσίου...

Μαρούσι:Εποχή Παπαθεοδώρου στον πάγκο!

Το Μαρούσι ανακοίνωσε την συμφωνία του με τον Ηλία...

Μαρούσι: Κυκλοφοριακό έμφραγμα διαρκείας στο «δαχτυλίδι»

Αφόρητο έχει γίνει το κυκλοφοριακό πρόβλημα στην ευρύτερη περιοχή...

Μαρούσι: Απορρίφθηκε ακόμα μία προσφυγή κατά της μεταφοράς του καζίνο στο Μαρούσι

Ακόμα μία αίτηση ακύρωσης που είχε κατατεθεί κατά του...

Μαρούσι:23o ΑΘΛΗΤΙΚΟ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ CAMP – Έναρξη ηλεκτρονικών εγγραφών

Το Αθλητικό & Πολιτιστικό Camp του Δήμου Αμαρουσίου ετοιμάζεται ...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img